../images/Emo215.gif Don't wake me uppp
baby i'm in love and i'm dreaming so much but i don't ever wanna stop don't wake me up שיר השבוע של מקפליי: כל הGH [גירסת מעריצים] וגם Ladies' Bras & Knickers ו- headlice שיר השבוע לא של מקפליי: וואו, המון!
כל השירים החדשים של ג'יימס!!
האלבום של הפו פייטרס וגם של ג'ים קלאס הירוז! Seekers - Gorgey Girl James Bourne - New Song [שהוא לא הופיע איתו] Aneela & Arash - Chori, Chori Neve - It's Over Now Busted - Who's David? (Uncensored) Toy Story Soundtrack - You've Got A Friend In Me להקת / אלבום השבוע: באסטד!!! ומקפליי!! קליפ השבוע: כל הקליפים מההופעה של ג'יימסי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: love monkey [שוב מתאהב] משהו שעיצבן / שימח השבוע:וואו, כמה שאנשים שפלים.. [עיצבן] וקיבלתי גם תשרשרת השבוע וגםאת הדיסק של מקפליי!!
ציטוט השבוע: היו כ"כ הרבה!!אני חושבת שאני יסתפק ב
"חברים גידלתי ורוממתי" מבית היוצר של דנה. חחח ואין לי כוח לרשום את הציטוט של ג'יימס מתוך ראיון אחד שאומר שהוא הלך למסעדה ממש ממש פלצנים והוא לבש שורטס חחח ולא נתנו לו להיכנס אז הוא הלך לפינה והוריד את המכנסיים עד לשוק [?] חח ומשך את החולצה שלו למטה ואם כאילו מישהו היה מרים את החולצה אז הוא היה רואה את הרגליים שלו וכל זה
תמונת השבוע:: טוב יש לי 3
אז הנה הראשונה.. באסטד