מקוויקאנד

N e r d y

New member
אעעע אני כ"כ אוהבת את התמונה הזאת../images/Emo23.gif

בכללל את כל התמונות מהסט (הקטן ומצומצם
) הזה

גאדדדדדד איזה שבוע מצחיייייייק XDDD

שיר השבוע של מקפליי: Danny Jones-Don't Know Why McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Mcfly - Bubble Wrap Mcfly - Crazy Little Thing Called Love McFly - Danny Jones & George Karalexis - You Should Now By Know Mcfly - Diarrhoea Mcfly - Don't Wake Me Up McFly - Fight For Your Right - Live At Wembley Mcfly- Ghostbusters Mcfly - I want to touch you XDDDDDDDDD Mcfly - Little Joanna Mcfly - Lonley Mcfly - Mr Brightside (The Killers Cover) McFly - Pinball Wizard McFly - Rockin' Robin (Bobby Day Cover) (Live) Mcfly - Surf Medley McFly - The Heart Never Lies Mcfly - The Way You Make Me Feel McFly - Transylvania (Acoustic2) McFly & Busted - Fun Fun Fun
שיר השבוע לא של מקפליי: Yellowcard - Light The Sky
Avril Lavigne - Hot Busted - Over Now Busted - Meet You There Natasha Bedingfield - These Words Fall Out Boy - I'm Like A Lawyer..
להקת / אלבום השבוע: Mcfly
קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סוף הדרך XDDDD שידורים חוזרים עם אח שלי
אבודיייייים תחרות הכישונות הקטנה - נראה לי - בMTV
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן אמא
שימח חרישה מוגזמת על "קפה בכיכר" סוףסוף נזכרו לפתוח את אורמה במרכז ^^ השלמתי עם ספוצ'הההה סוףסוף קלטתי את ההתחלה של איזשהו שיר של מטאליקה בגיטרררה
ציטוט השבוע: הופההההה
~שיחה שלי ושל אבא~ דיברנו על משו ואז התחלתי להרים קצת -הרבה- את הקול אבא: אווו הנה התחלת לצעוק אני:לא נכון! אבא:בטח שכן וכול בגלל שאכלת עכשיו סו** אני:לא אני לא אכלתי סוס! אבא:סושי-סושי! אמרתי סושי! אני:אה - אופס
~לקחתי את בת - דודה שלי לשירותים~ אני:ואייי הדרי איזה תחתונים יפות יש לך - של בלרינה
הדר:כן כן של ברגינה אני:*מתפקעת מצחוק* בלרינה הדר לא ברגינה הדר: ברגינה ברגינה ~ישבנו כול המשפחה בסלון ולבתא שלי נפלו פרורים של עוגה על החולצה~ סבתא: כוס-סודה שיוווו זה היה כולכך מצחיייק - היא רצתה לומר כוס*מק אבל היו ילדים קטנים אז היא צינזרה את המילה בדרך שלה XDDDDDDD ~בקפה בכיכר עם חברייייייים~ טל הוציאה את הפלאפון שלה מהתיק מור: ואייי מלא זמן לא ראיתי את הפלאפון שלך ערום אני: הוא לא ערום היא רק הורידה לו את המדבקה וגםםםםםם- אמיר:"$#@@!#אבא שלי@!%$@#%$בפסח" כולנו:"מההההה?? אני: המילים היחידות שקלטתי איכשהו היו אבא ופסח ~אחר כך הלכנו להתנדנד בנדנדות בגן~ אני: אני עפהההההה וייי מור: אני מרחפת וייייייי טל: מזה שתיתן רדבול? ~במרכז~ ערס: תגידי אפשר סיגריה? מור: כן בבקשה ערס:תודה ~אחרי כמה שניות שהוא מתרחק אני: לפחות הוא מנומס
~ושוב הערס חוזר~ ערס: "הסיגריה מזויפת" מור: "איך אתה יודע?" ערס:"הפילטר שלה מזויף" כמובן זה לא ייגמר ככה - הוא קרא לכול החמולה שלו שתבוא להסביר לנו למה הסיגריה מזויפת
ערסים:"כן ואללה זה מזויף, את רואה פה - הפילטר לא רגיל - הוא מזויף" "כןכן נכון סתכלי פה" מור: "אה אוקיי" ואז הם הלכו אני: גמכן אלה - מעשנים כמה שנים ומדברים כאילו הם המציאו את הפילטר של הסיגריה לדעת אם זה מקורי או לא XDDDDD קראתי ספר ותיארו שם איך מישו פורץ לדירה ואני כולי שקועה בספר פתאום אח שלי הפיל את המחברת שלו אני:"אעאעעעעעעעעעעעעעעע עמרי הפחדת אותי!" עמרי: "וייייי הגזמת בדיוק נפלה לי המחברת" אני: "כן יופי אבל איזה תיזמון ישלך" ~שיחה מפגרתתתת שלי ושל חברה~ אני:קבב מיזרחי? אביה:אני קבב מיזרחי? את קבב רומני! אני:אני קבב רומני? את קבב תמני! אביה: אני קבב תמני? את קבב תורכי! אני:אני קבב תורכי? אני אפילו לא תורכיה! אביה:אז את קבב דרום אפריקאי! אני: אז את קבב רוסי! אביה:לא אני רוצה להיות המבורגר! אני:פחחחחח כי את עגולה ושטוחה כמוהו!! אביה:לאלאלאלאאאאא בעצם נקניקייה! אני: שיט עכשיו אני רעבהההה אביה: אז בואי נלך לשיפודי ציפורה! אני:אהההה?! גאד יצא לי החשק - שיפודיי ציפורה -בלעכככס
גאדדדדד איזה שבוע מצחייייייק XDDDDDDDDDDDDDDD
תמונת השבוע: הוא כולכך מזכיר את בנדוד שלי פה! ויש עוד
שיהיה שבוע מעוווולה

והקפיצה הקטנטנה

שהוא עושה כזאת חמוווודה
והוא אשכרה נראה מבוהל! איך לא ראית את הצלמה איך?!?

הו כן, אני מתה על הקטע הזה XD

הוא כזה חמווווווווד שם!!!1
בכלל, כל התוכנית.
[חע, יש לי אותה מוקלטת P: ]

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח אהבתי את הציטוטים.

ואת התמונה של טום. XD (ואני גם אוהבת את הקטע הזה כמו נסטיה ודרור XDDDDD)

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחח סבתא שלךXDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כוסודה חחחחחחחחחחחחחחח אימצתיי!! וואי ודאגוש נראה כל כך טוב בתמונה הזאת

יאפ סבתא שלי מצחיקה ../images/Emo6.gif

הקטעים האלה שהיא עושה - פשוט להישפך על הרצפה מרוב צחוק XDDDDDDDD

N e r d y

New member
חחחחחח, אה ועוד משו ../images/Emo26.gif

רציתי לכתוב אתמול ושחכתי אמא זה ליים! זה הדבר הכי מעצבן שקיים חיחיזהו:]

Sharon Kez

New member
בא לך להכיר לי את בן דוד שלך?!../images/Emo98.gif

'הוא כל כך מזכיר את בנדוד שלי פה' הו גאד!
איזה חתיך! 333>> חחחח הציטוטים הרגו אותייי!

just orr

New member
חחחח הציטוטים ../images/Emo6.gif

וואי איזה כיף לך שבן דוד שלך נראה ככה
דאגי כזה חמוד כאןןן

ייאוווווו איך אני מבסוטה שזה מצחיק אתכן ../images/Emo9.gif

דאגייי באמת נראה פה ממש ממש טווווווב

YuvalJones

New member
סופשבוע../images/Emo187.gif

שיר השבוע של מקפליי: Dont Wake Me Up
שיר השבוע לא של מקפליי: שיריי מלך האריות. ללא יוצא מן הכלל ^_^
להקת / אלבום השבוע: באסטד3>
קליפ השבוע: סרט הודי. סתםXD
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: --
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- מבחן בהיסטוריה>< שימח- 83 במיצ''ב בלשון! אחד הגבוהים בשכבה D:
ציטוט השבוע: ~אנחנו בכיתה עושים שיעורים במת'~ ,~הבעל-בית של הבצפר נכנס~ ואנחנו שקטים כזה פתאום הוא בא ביציאה "הכי כיף שקטים בסבבה.." ומחייך חיוך של אחד שהרגע הסניף משו XD אין האיש הזה פשוט אחד המצחיקים ^^ [כן. גרוע.]
תמונת השבוע: -- כי תפוזבל לא מעלה לי תמונות בזמן האחרון
אללה, יומשני יומולדת ^_& שבועטוב:)

The Psycho Girl

New member
Come on, and show them your love

Rip out the wings of a butterfly השיר הזה פשוט תקוע לי בראש כבר שבועיים שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up . all about you, The Heart Never Lies , Chills In The Evening שיר השבוע לא של מקפליי: Oasis - Wonderwall emanuel arias - Siempre será Him - Rip Out The Wings Of A Butterfly Busted - Brown eyed girl להקת / אלבום השבוע: fightstar -Grand Unification קליפ השבוע:Him - Rip Out The Wings Of A Butterfly תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: 8 כללים פשוטים, הגבר המושלם משהו שעיצבן / שימח השבוע: הסתפרתי אחרי שנתיים , משהו רע אני חולה=/ ובגלל זה הפסדתי מסיבת גיוס אתמול =// באסההה ציטוט השבוע: And if the moon had to runaway And all the stars didn't wanna play Don't waste the sun on a rainy day The wind will soon blow it all away זה כזה בית יפה תמונת השבוע:

N e r d y

New member
אווו browne eyed girl ../images/Emo23.gif

עשית לי חשק *רצה לשמוע* ואהבתי את הציטוט זה באמת בית יפה:]

lotem levi

New member
תומאס ../images/Emo99.gif

הבנאדם הכי מושלם ב-ע-ו-ל-ם ולא, אנלא מגזימה, הוא באמת מושלם.

למעלה