שרשור עונה 6 פרק 14

A m o s 2 9

New member
יש עכשיו שתי אפשרויות../images/Emo58.gif

או שקייט, הארלי וסוייר ימותו עד סוף הסדרה וג'ק ישאר האחרון וייקח עליו את תפקיד ג'ייקוב או שהם (ביחד עם ג'ק) יילחמו בלוק ואיכשהו יצליחו לנצח אותו מבלי להיפגע בעצמם. משמע, צריך להתכונן נפשית לאפשרות שגם סוייר, קייט והארלי ימותו בפרקים הבאים.

../images/Emo58.gif

אף אחד לא אמר שזה ג'ק עדיין ככה סעיד חושב ייתכן שזה יהיה כל אחד מהארבעה.

A m o s 2 9

New member
בעכבר העיר העלו תיאוריה מעניינת../images/Emo58.gif

שהמועמד הוא לוק מהסיידווייס והוא זה שיילחם בסוף נגד לוק/האיש בשחור.

טו מאץ'

לא נשמע לי... אותי מעניין איפה זה מעמיד את אלה שמתו בעולם אחד וחיים באחר כמו צ'ארלי שנראה שהוא כן זוכר בינתיים יש לנו (שזוכרים) את: סאן (ככל הנראה) הארלי דזמונד מתו: צ'ארלי ליבי מה שאני עדיין לא מבין זה איך סאן נזכרה הרי זה לא היה ברור היא פשוט נבהלה מג'ון זה לא אומר שהיא בכלל מודעת.... אבל זה כן נראה ככה.

../images/Emo58.gif

קייט - אין מצב. היא מחוקה במערה. במגדול היא לא מחוקה, אבל לדעתי זה חסר חשיבות. פשוט ג'ייקוב מת לפני שהספיק לעדכן את הרשימה במגדלור. הארלי - בסדר, הוא בן אדם טוב וכל זה, אבל זה יהיה לא רציני אם הוא יהיה המחליף של ג'ייקוב. באמת, אין סיכוי. או ג'ק, או סוייר. זה מה שבטוח. אבל יש לי תחושה ממש חזקה שזה ג'ק, כי זה הכי מתבקש, ולמרות שזה ממש צפוי, אני אהיה הכי מרוצה אם זה יהיה ג'ק (ועוד יותר מרוצה אם יקרה בכלל איזשהו טוויסט לא צפוי, ובסוף אף אחד מהמועמדים לא יחליף את ג'ייקוב).

מסכים ולא מסכים.

לא קייט. מהסיבה שאמרת, נוטה להסכים. לא סוייר, הוא פשוט קצת יותר מידי נופל קורבן לעצמו (ע"ע seven deadly sins או משהו בסיגנון...). לא ג'ק, קל מידי. ואין קל באבודים. חוץ מזה.... אני ממש בספק אם בן אדם שיש לו עד כדי כך נטיות התאבדותיות יכול להיות המנהיג. כן הארלי. למה? אדם טוב מבסיסו לאורך כל אורכו (ורוחבו...) שתמיד היה שם ותמיד יהיה שם בשביל חבר טוב. יודע לסלוח כשצריך גם על מעשה נוראי (מייקל). ידע לתת. ידע לקבל. ידע לעוץ עצה. והוכיח את עצמו, אומנם לזמן קצר, שגם הוא יכול להנהיג. מושלם לתפקיד. ומפתיע. go hurley go hurley go go go hurley

JohnLocke

New member
רק בגלל שג'ק הוא הבחירה הצפוייה

לא אומר שזה לא צריך להיות הוא. רובנו הנחנו בסוף עונה 5 שפלוק הוא המפלצת, כי זה הסתדר לגמרי עם כל מה שקרה בעבר. אבל עדיין היו אנשים שחשבו שהוא לא סמוקי, ושהתכנית רק רוצה שנחשוב ככה לפני שתעשה טוויסט בעניין. בסוף הוא כן היה סמוקי. אני בטוח שגם אם ג'ק יהיה בסוף המחליף, יהיה טוויסט אחר בעניין, אין סיכוי שהסוף יהיה צפוי לגמרי.

תקרא את כל ההודעה....

יש פה עוד דברים תסתכל על העבר של ג'ק מול הארלי הארלי היה בבית משוגעים, הוא לא עשה רע ג'ק כן. (מחשבות על התאבדות וכו)

JohnLocke

New member
אבל עוד לא יודעים בדיוק מה הקריטריונים

אולי גם לג'ייקוב היה בעבר מחשבות על התאבדות והוא חושב שזה משהו שיכול לעזור למנהיג, אם הוא התגבר על הבעיות?

נכון, הכל אפשרי

אחרת היינו יודעים בוודאות בינתיים זה רק הנחת הנחות הבעת דעות דעתי היא שזה הארלי.....

revi 17

New member
אני מקווה שזה הארלי

כי בואו נודה באמת ג'ק למרות המהפך זה צפוי מידי ומעצבן מידי..... ויש לי כנראה הצתה מאוחרת, קייט נמחקה בתור מועמדת ברגע שהיא רצחה את אבא שלה, כי ג'קוב אמר לה "ביי גוד קייטי" (תסלחו לי על האנגלית עברית) ורק אצלה הקו עלילה לא ממש השתנה, היא נשארה נמלטת. לדעתי פרק מאכזב ומרובה במיתות של סתם (סאן, ג'ין, סעיד פלידוס). העלילה ותאמת כשקייט נורתה (שוב היה צפוי) חשבתי שהיא תמות.

אבי1985

New member
לא מסכים לגבי הרלי

אנחנו לא ידועים כלום לגבי ג'ייקוב. מי אמר שג'ייקוב הוא אדם טוב. אתה מדר על מנהיגות? הרלי לא מנהיג ואני לא צריך להזכיר שהוא לא הכי שפוי. אז נכון שגם ג'ק אבל ג'ק הוא מנהיג טבעי (תראה פרק 5 בעונה הראשונה את השיחה שלו עם לוק) והוא היחיד שמתחיל להבין את הסיטואציה.

MoGanC

New member
יכול להיות שזה כבר נאמר לנו.

בפרק של ריצ'ארד, הוא שואל את ג'ייקוב מה קרה לכל האנשים שהיו על האי, והוא ענה מאוד מהר "כולם מתו". IT ALWAYS ENDS THE SAME? יש לי הרגשה שזה מה שהם בונים עכשיו. כולם ימותו עד שנשאר אחד. כמו משחק דמקה אכזרי (לא שש-בש)

בהלםם

New member
אני באמת מנסה להבין איך יתנו תשובות ../images/Emo58.gif

יש כל כך הרבה שאלות מפה ועד להודעה חדשה המוח שלי כבר לא מסוגל להכיל את כל הסיפור של האבודים באותה קו מחשבה אחיד..אולי גם המוח שלי מתחיל להתפצל ל2 עולמות (חח סתם) יש כל כך הרבה נגיעות בסדרה במליון נושאים כל כך הרבה סיפוריים אישים שלמדנו להכיר על כל שחקן ושחקן בסדרה ההגיון אומר שאיכשהו הכל יתחבר בסוף כמו פאזל.. בכל מקרה הפרק של היום כל הקטע עם הצוללת הכניס אותי לסרטים של טיטאניק היה מרגש לראות את הלוסט בוכים על החברים שלהם אז סמוקי בעצם רוצה להרוג אותם אבל הוא לא באמת יכול כי יש חוקים אז הוא מנסה לגרום להם להרוג את עצמם.. אז ווידמור עובד בעצם עם סמוקי והם תכננו את כל זה ביחד מההתחלה? הרי קצת פטאתי מצד ווידמור לחשוב שאם הוא נגד סמוקי הוא ישאיר להם פצצה על המטוס שאגב ההסבר של סמוקי על הפצצה בטוס כשהוא הראה את הפצצה לאבודים זה ואני מצטט "ווידמור רוצה שתהיו כולכם באותו מקום ואז - בום" אז מסתבר שסמוקי הוא זה שרצה לעשות להם בוםםם אז מה זה אומר לגבי ווידמור שהוא עובד בעצם עם סמוקי והם מתכננים ביחד לעשות להם בום אולי התוכנית המקורית שלהם היתה להעלות אותם על המטוס אבל אז גק יצא בהצהרה בפני סמוקי שהוא לא עולה איתם ולא עוזב את האי אז זה שיבש להם את התוכנית אז סמוקי עבר לתוכנית ב' לקח תפצצה ותיכנן את מה שקרה בצוללת אולי סמוקי הבטיח לווידמור שליטה מלאה על האי..או שהוא איים להרוג את פנלופה הרי למה גם ווידמור בכלל הביא את דזמונד בחזרה לאי!? בשביל לתת אותו במתנה לווידמור?? ווידמור יודע על הכוחות של סמוקי והכל נראה פתאום כאילו כל זה היה מתוכנן הרי מה ווידמור רוצה לעשות על האי בשביל מה הוא חזר?? בשביל להגן על האבודים ע"י הכנסת פצצות למטוס?? למרות שהבנו בסוף שסמוקי הוא זה שרוצה לפוצץ אותם אז נניח והוא סתם לילכך על ווידמור בשביל לצאת אמין.. אז בשביל מה ווידמור שם את הפצצות האלה שם?? אם הוא רצה להגן עליהם אז ווידמור היה מפוצץ את המטוס כבר ממזמן כמו שאילנה רצתה לעשות עד שהיא התפוצצה בעצמה חח ווידמור וסמוקי שיתפו פעולה כל הזמן הזה כנראה שסמוקי מאיים עליו או שהבטיח לו משהו מאוד מיוחד ששווה לו לעשות את זה

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

קשה לי להאמין שווידמור שיתף פעולה עם סמוקי בהכל, הם דיברו ביניהם בלי שאף אחד מקשיב (רק כמה עובדים לא חשובים של ווידמור) בפרק 10 והכריזו על מלחמה.

austin1

New member
מש"ש - איזה תשובות נקבל בפרק הבא

הפרק הבא הוא הפרק שהיוצרים הבטיחו לנו כבר מהעונה הראשונה ההיסטוריה של האי נקבל תשובות לשאלות הבאות איך גיקוב וסמוקי הגיעו לאי איך סמוקי הפך למפלצת העשן איך גיקוב קיבל את הכוחות שלו מי בנה את הגלגל בבאר מי הם אדם וחווה מי עומד מאחורי החוקים ועוד וכמובן שרוב התשובות יגררו עוד שאלות

../images/Emo58.gif סוף פרק 14

האם לדעתכם הכוונה של לוק היא ללכת ולנסות שוב לגרום לניצולים ( ניצולי צוללת במקרה הזה, ובאופן כללי ניצולים של כל צרה שיכולה לקרות על כדוה"א ובעולמות המקבילים שלו) להרוג זה את זה, או שהעצבים שלו אומרים שהוא הולך לשבור את החוקים ולעשות משהו אחר כמו לנסות להרוג אותם בעצמו, מה שלא אמור כמובן להיות אפשרי בכלל.

למעלה