שרשור צהרים

KEEK

Member
אם אצביע זה יהיה רק דרך וואלה

ואני עדיין לא סגור על דניאל או אורטל אני מניח שאבחר במי שיש לה סיכוי גדול יותר לגבור על קרן. את? דניאל, לא?

adiyon2

New member
בדיוק כמוך מתלבטת, אצביע רק בוואלה

אנחנו מחזיקים כאן באותן דעות ועניין אותי אם אתה סגור. אני מניחה שבסוף אצביע לאורטל ואם לא תהיה בגמר אז לדניאל. אבל לא מתחייבת, יש עוד שבוע להחליט

KEEK

Member
סבבה. תעדכני אותי ../images/Emo6.gif

אני באמת לא יודע למי לתת את הקול לדעתי רוב האנשים לא סגורים על אורטל או דניאל, ואם תהיה להם סוג של הבטחה שאחת מהן יותר קרובה לנצח את קרן, ילכו איתה.

רינתי77

Active member
אז במקרה הזה איתן טמבל אמיתי, הרי כולנו

היינו עדים לבגידה של בן בו בהצבעה לדייט החלומות וכמו כן ראינו שליוני איכפת יותר מאתי מאשר מהחבר שלו איתן. אז מה הפלא שקורה מה שקורה עכשיו?

צרצרה1

New member
שמתי לב שדניאל רוצה כל הזמן הערצה ופירגון

כלפיה. היא בטוחה שהעולם סובב סביבה. לכן היא כל הזמן "קונה" את המחמאות של אתי ושל יוני הבלוטה. היא חיה בתוך בלון שבו היא כל הזמן מפארת את עצמה, מספרת על עצמה רק בהקשרים ש"מרימים" אותה, וחיה מההערצה. כשמישהו פתאום מבקר את התנהגותה - היא לא מתאוששת. לא מוכנה לקבל דיעה מבקרת כלפיה.

רינתי77

Active member
שוב, זה קורה כשאת בוחרת להאמין שמישהו

בכלל, מהיושבים בוילה, מפרגן או פירגן בעבר לך ולאיתן...זאת תמימות שגובלת ביהירות..

צרצרה1

New member
דניאל עושה טעות חמורה וממאיסה עצמה

כשהיא בעצם "יוצאת למלחמה" בחבריו של איתן. היא ואיתן באמת מצאו מין את מינו. בטוחים שהעולם סובב סביבם - ולא לומדים ממה שהקהל בעצם אומר להם... ואת דברי הקהל הם שמעו בעצם מאורן, שהיה כנה להגיד לדניאל את האמת.

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif אבל אני חייבת לומר

רק אני מרגישה שחסרה לנו משבצת בפאזל? כאילו פתאום אורן מתהפך על דניאל ואיתן ? שבוע לפני הסוף? למה?

לא רק הוא,גם אנחנו,היא פשוט התעלקה עליו כל

הזמן. אם זה התחיל לעצבן את הצופים , ברור שגם את אורן ששרץ בחדר יותר מאיתנו.

רינתי77

Active member
יש לי הרגשה שזה קשור לדיבורים של איתן

על זה שאורטל לא תגיע לגמר...אבל יש סיכוי שיש משהו שההפקה פשוט לא רוצה להראות ...משהו שדיברו עליו..

andy181

New member
זה קשור לאיריס, אורן יצא מחומם על איתן ודני

לאחר פגישה עם איריס. איריס היא זו שמקדמת את כל ההתרחשות בימים האחרונים.

צרצרה1

New member
לאורן לוקח זמן לעכל דברים

וסביר להניח שגם בלי קשר לאיריס, היו שני דברים שבטוח העלו בו זעם. הראשון: שאיתן התחיל לפמפם לגבי הדחתה של אורטל. אורן אומנם לא "התמרד" ואפילו אמר שזה לא ישנה לו - אבל כנראה זה חלחל לו אחר כך, כי על ליהי הם בכלל לא שקלו להדיח. והדבר השני: דניאל, ביוהרתה, אמרה לאורן בשחצנות שהיא ניסתה לדבר עם אורטל, "אבל אין עם מי לדבר...". יותר מרמזה שהיא החכמה - ואורטל סתומה שאין אפשרות לדבר איתה. אז קחו גם את הדברים האלה בחשבון.

שאפולי

New member
וואי את גאון

נכון איך לא חשבתי על זה. הרי אורן כל הזמן חטף מהם- וראו שזה מעצבן אותו, הם מעולם לא פירגנו לו על אורטל ובן המפגר היה עושה על זה סימפוזיונים שלמים.... יש מצב חזק שהיה פה קש ששבר את גב האורן

KEEK

Member
אני מניח שקנאה

אם אורן היה מקבל מאורטל מה שדניאל נותנת לאיתן, זה לא היה נאמר. הוא בחסכים מהזוגיות שלו אז הוא מתעסק באחרים. אחרי שהעיר לדניאל על "נידיות" שלה לאיתן, הוא יצא לחצר ודיבר עם אורטל שחסר לו ממנה את הנידיות..
שהכל טוב אצלך בבית, אתה לא מסתכל אצל השכנים.

למעלה