שהיה לי היום!! היתה אצלי הפדיקוריסטית ודיברנו על התוכנית ואמרתי שקרן רעה ומגעילה , אז היא התפלאה ושאלה : למה ? היא מתוקה! אז שאלתי את רואה רק ערוץ10? וענתה :כן! ואז נפל לי האסימון! מי שלא רואה שידור חי, לא יכול באמת לדעת ולהבין מה קורה שם באמת!!! שקרן רעה, רכלנית, מגעילה גם אם נדמה כאילו השתנתה. לא השתנתה ולא כלום!!! מספיק לראות את עיניה ומבטיה הרעים כשנדמה לה שאף אחד בבית לא רואה ולדעת שזו אותה קרן משלישית ציר הרשע!!!!!!!!!
שעלה בלבי :שאורן משתף פעולה עם ההפקה כדי לגרום לאיתן ודניאל להראות לא טוב וגם לאורטל בזה שיתרחק ממנה והיא תהיה כבויה ואילו לגב ולקרן גם לפרגן וכך איתן ודניאל ואורטל ירדו בהצבעות והזוג ההזוי והבזוי קרן וגב יעלו בנוסף לעריכה לטובתם ורוב השידורים שיהיו לטובתם !!!מה דעתכם אני מגזימה בחשדות שלי ?ד"א חיבבתי מאוד את אורן והיום הוא ירד בעיני ואני חושבת שלאורטל המקסימה מגיע יותר ,כאב לי לראות איך שהיא היתה עצובה ובכתה בחצר ואורן לא התייחס!!!
בימים האחרונים מוזרה, כשהזוג ההזוי חזר מיוון הוא סיפר לגב שאנשים בבית לא פירגנו להם, זה היה לי מוזר לשמוע את זה, חשבתי לעצמי מה לעזאזל הוא מנסה להשיג, הוא אמור להיות חבר של איתן? עלתה לי המחשבה שהוא מקנא באיתן, ומחבל לא בזכיה.
שיפרגנו לאיתן שהוא רוצה בשבוע האחרון להיות קצת יותר עם החברה שלו, מאשר איתם, ולא לנסות להכנס באמצע ולהרוס. אפשר להבין אותה. גם איתן לא מבין למה החברים שלו (בעיקר אורן) מתנהג ככה. כנראה עכשיו שגם לו יש חברה, והוא לא מקבל ממנה כלום קשה לו לראות את זה אצל אחרים.
שהם( היא ואיתן) ישנו בחדר של הבנות..ושקרן וגב מתעלמים מכולם..ועוד ועוד. הנקודה היא שהיא מתעלמת מזה שהגמר אוטוטו קורה. גם איתן לא חושב על כך שה"חברים" שלו מרגישים את הסוף ולאיתן יש סיכוי לצאת עם המיליון ועם הבחורה ואילו הם יוצאים בלי כלום...וכמו שכבר ראינו, לא פעם אחת, הם לא בדיוק חברים שלו...היה צריך לבחור אותם יותר בחכמה...
יוצאים אנשים קטנים וקנאים שלא יודעים לפרגן שלא לדבר על טיפשים, ששכחו לשם מה הם באו לתוכנית. למה איתן צריך להתחשב בהם שהם מרגישים את הסוף? הם שם על תקן החברים שלו. הם בכלל לא שיחקו משחק. החיים שלהם שם היו מעבר לדבש אז מה צריך להתחשב בהם? לחגוג איתם שהם הגיעו לגמר? שיגידו תודה שהוא בכלל בחר בהם לעבור את החוויה הזאת. הוא היה בתחת שלהם 3 חודשים.. יאללה שישחררו קצת שבוע אחרון בא לו להיות קצת יותר איתה, ופחות איתם. שיתנהגו כמו חברים, או לפחות כמו בני אדם, ויפרגנו. המשפט המכוער של אורן נובע מקנאה לא מוצא שום סיבה אחרת שפתאום ידבר ככה אם אורטל היתה נותנת לו מה שדניאל נותנת לאיתן, הוא לא היה מתנהג ככה.