שרשור צהרים

שאפולי

New member
וזה שאיתן אף פעם לא פירגן לאורן ואורטל

והם תמיד נושא ללעג בחדר הבנים- ממה זה נובע?

KEEK

Member
זה ממש לא מדוייק

איתן תמיד שאל את אורן לגבי הזוגיות, ואורן הוא זה שתמיד היה לא בטוח. לא מובן לי איך אתם כל הזמן מצפים שאיתן יקבל את הזוגיות של אורן ואורטל, שאורן בעצמו מעולם לא הצהיר על זה בריש גלי שהוא שלם עם זה. אתם דורשים משהו מאיתן, שאורן בעצמו לא נותן. ולא מדובר פה בלעג. איתן לא לעג על הזוגיות שלהם ואורן גם לא לעג על איתן ודניאל. אורן פשוט קנאי לאיתן ורוצה שהוא יהיה איתם יותר מאשר עם דניאל איתן מעולם לא אמר לאורן שיהיה איתו ויעזוב קצת את אורטל..

צרצרה1

New member
קיק, נדמה לי שאתה רואה תכנית אחרת

איתן תמיד לעג לזוגיות של אורן ואורטל, "שאלותיו" לאורן בקשר לאורטל היו תמיד שאלות מנתבות, מזלזלות, גם אלו שהביעו כביכול "רק" עניין.

שאפולי

New member
לא לא לא

אל תשליך עליי דעות של אחרים אני לא רבים אני אחת קטנה
אני לא מצפה מאיתן לכלום- נתחיל בזה (אללא יוסתור) אבל עם כל הכבוד להתעניינות הלקונית שלו- הוא לאחסך מאורטל את דעתו על אורטל, ביקורת לא בוקר אחד ולא שניים- הרגישות של אורן לאורטל היתה נושא ללעג והצגות- עד כאן העובדות. עכשיו בוא ננסה להמר שיש לאורן משהו כלשהו לאורטל- אתה חושב שזה נעים לו? משהו בטוח נבנה אצלו וזה יצא עכשיו (או שלא, זה ניסיון להסהביר התנהגות אנושית שלא מתאימה לדפוס) אבל אין להתווכח על נאה דורש נאה מקיים- אם אתה רואה את השידורים הישירים ראית לא פעם את בן ואיתן מגחחים על אורטל גם בפניה גם בפני אורן- וראית שאורן לא אהב את זה.

KEEK

Member
הגיחוחים האלה זה משהו הדדי

זה נעשה בקטע "גברי" כזה בין חברים גם דניאל וגם ליהי עברו את זה.. אני לא הרגשתי שאצל אורטל זה יותר מהאחרות. אבל זאת לא הנקודה. אורן העיר לדניאל ואיתן על הצורך שלהם להיות ביחד בשבוע האחרון, מה שגורם לאיתן קצת ריחוק מהבנים. איתן מעולם לא העיר לאף אחד מהבנים על הצורך שלהם להיות עם הבנות זוג שלהם. אני מניח שאם לאורן היה בעיה עם האישיות של דניאל, איתן היה שומע ומקבל את זה יפה, גם אם הוא לא מסכים. אבל העובדה שהוא כן אוהב את דניאל, אבל רק מציק לו שהיא פתאום מקבלת יחס יותר ממנו, זה כבר חוסר פרגון. מה הקטע הזה שהוא אומר לו שזה שבוע אחרון אז שישתעסק בזוגיות אח"כ? צריך להיות אהבל רציני לומר משפט כזה במיוחד שזה בא מאחד שלא בא למשחק, אלא לבילוי. הכי גרוע שיש הרגשה שזה נובע אך ורק מקנאה.

שאפולי

New member
ראשית גם אם זה ניגוחים הדדים

אתה תמיד לוקח סיכון שמישהו נפגע. ושנית- לא יעזור כלום- ושוב, אלו עובדות- מצד הבנים היה חוסר פירגון לא מוצדק לאורטל ולקשר בין אורטל ואורן. הזילזול והארס היה גדול יותר מבד"כ ועום כל הכבוד לליהי זה הגיע יותר- ושם דיברו עם בן בכפפות של משי אולי כן, אולי לא, תחליט, ליהי אחלה בחורה בלה בלה בלה

KEEK

Member
למה לליהי הגיע ולאורטל לא?

את חושבת מהמקום של תומכת באורטל אז זה נראה לך חריף יותר עובדה שאמרת שלליהי זה מגיע אז איתן לא רואה למי מגיע ולמי לא.. כולן עוברות את זה.

שאפולי

New member
לא ממש לא כי אני לא אוהדת אורטל

אין ליאהדה אליה יש לי פחות תסלידה ממנה ולכן אני יכולה לראות דברים יחסית בצורה אוביקטיבית. למה לליהי הגיע פיקפוק? עד כמה אתה רוצה שארחיב? לי חורה שאורטל משלמת אך ורק כי היא בעטה לאיתן באגו אין שום סיבה אחרת- אין.

KEEK

Member
למה לליהי הגיע ולאורטל לא?

את חושבת מהמקום של תומכת באורטל אז זה נראה לך חריף יותר עובדה שאמרת שלליהי זה מגיע אז איתן לא רואה למי מגיע ולמי לא.. כולן עוברות את זה.

את חושבת שלא מוצדק, אבל מבחינתם

עד לא מזמן אורטל הייתה בבחינת חשודה עיקרית. הם נשבעו כל אחד בתורו באמא שלו שגם איתו היא התחילה/ נגעה/פלרטטה.(אני מאמינה להם, יש לה קטע כזה) אחרי שהתנשקה עם איתן וסיימה איתו את הקשר, עברה (שוב) לאורן ואז חזרה בה ואז שוב רצתה ושוב חזרה בה וחוזר חלילה. לכן, הם מפקפקים בקשר הזה ואולי מזלזלים בה, עבורם זו סיבה מספקת.

שאפולי

New member
אז אני לא מאמינה להם

קרן לא פלרטטנית? דניאל? (תזכרתי בחודש הראשון לפני שכל אחת סימנה מטרות) שטויות. זאת בדיוק הבעיה שלי- שבגלל שהם מלאים בעצמם הם עשו לה רצח אופי מאורגן.

הבעיה עם אורטל, גם לדעתם

שהיא מציגה את עצמה כביישנית ובפועל היא פלרטטנית, כל אחד מהם חווה את אותה חוויה ממנה בתחילת הדרך. אני מסכימה שכל יתר הבנות לא חסרות מהתכונה הזאת, אבל עם אורטל זה הפריע להם כי היא הכחישה שעשתה את זה בכלל...יש להם סוג של 'כעס' עליה בגלל זה וגם בגלל הזיגזג שעוד יותר חיזק את הדעה הלא נוחה עליה ממילא.

webguy

New member
זה לא בכוונה היא סקסית וחושנית ..?

לא ברור עד כמה היא מודעת לזה .. ?

רינתי77

Active member
אבל גם מה שאתה אומר לא מדוייק מפני

שאם ניקח את המקרה של בן, שגם הוא לא היה שלם עם הזוגיות שלו עם ליהי ואכל מליהיה סטירת לחי לא קטנה, עדיין לא שמעתי את איתן מפקפק עד כדי כך בקשר של בן וליהי כמו שהוא עשה כלפי הקשר של אורן ואורטל. לא ניתן להתעלם ממה שקרה בין איתן לאורטל וההשלכות של זה על התנהלותו מול אורן...

KEEK

Member
אני ראיתי את איתן יושב שעות וימים עם בן

ותוהה איתו לגבי הקשר עם ליהי כל זה כל עוד בן לא היה סגור על ליהי ברגע שבן חזר אליה וסלח לה איתן הפסיק לדבר על זה. מבחינת איתן אם בן מקהל את ליהי, אז גם הוא. אורן לעומת זאת, עד השניה הזאת עדיין לא סגור על אורטל. הוא זה שמכניס הרהורים לגבי לקבוצה של הבנים הוא זה שנותן תחושה של חוסר ביטחון אז מה אתם מצפים מאיתן? שידחוף אותו אליה? אני באמת חושב שאי אפשר לצפות מאיתן לא לפקפק בקשר של אורטל ואורן כאשר אורן בעצמו לא סגור על זה ומעביר את המסר הזה לבנים.

למעלה