שרשור בחצות היום
21/08/11

lilacva

New member
איתן אמר לאורן שככל שהוא משוחח עם דניאל

הוא רוצה אותה יותר. ולגבי כל הדברים המכוערים שנאמרים כאן, האמת תרגיעו...... תשמרו על כבודם של כל הבנות. ולענין הכסף של דניאל נראה לי שכסף לא חסר לה לנוכח הייחוס שלה, בשיחה עם הבנות היא אמרה שהיא כלל לא מעוניינת בקמפיינים היא מעוניינת רק באיתן. על פניו נראה שגם איתן וחבריו (שבמקרה אנו מכירים את חלקם) מאוד אוהבים אותה ומשתפים אותה, לא יכול להיות שכולם טועים, אפילו קרן למרות כל מה שקרה סביב ה"תחרות" על ליבו של איתן, קיבלה את העובדה כי דניאל נכנסה לליבו של איתן אמרה בפניה כי היא מבינה מדוע איתן מרגיש אליה וכי היא ראתה כבר מבעוד מועד שהיא נכנסה לליבו ומבינה מה עבר על דניאל. השיחה בין קרן לדניאל היתה מדהימה זה מראה כמה בגרות ואצילות יש בין שתי הבנות. ראויות להערצה הבעייה בתוכנית שהמפיקים לא ציפו שאיתן ירגיש לדניאל לאחר חצי תוכנית,הוא ניסה להסתיר זאת וגם ההפקה נראה בקשה להסתיר את החיבה ואני יודעת בוודאות שיש הרבה סצנות שלא ראו במצלמה מתוך מטרה להקטין את עוצמת הקשר שנרקם בין השניים. אז באמת בלי השמצות והתבטאויות חסרות בסיס על המשתתפים ואל תפגעו בכבודם, כל מה שנאמר כאן מבוסס על ידע ודאי.

meytula

New member
האינטרס שלהם היה להשאיר את איתן ''בתחרות''

מעניין אם מעכשיו יראו את האמת על איתן ודניאל,על הסיפור שלהם במקום להתעמק בבן וליהי או גב והספר

sunflower11

New member
זה שכתבתי ביקורת על דניאל, לא אומר שאני נגדה,

אני בהחלט חושבת שיש אפשרות שהיא באמת פיתחה קשר לאיתן (איתן בעצמו אמר שאף אחד מהם לא מאוהב בשני, אלא שיש להם רגש אחד לשני), והיא עדיין מהפייבוריטיות שלי מבין כל הבנות שנשארו. אך יחד עם זאת, גם בה יש דברים שליליים והם צריכים להיאמר.

שרון-ב-

New member
אורטל שומרת על פסון. זה מה שמטעה

לא תראו אותה כאילו מתלכלכת כמו אתי או משקרת כמו קרן אבל היא ממש לא פריירית. היא נראית חיובית ואולי כאדם היא חיובית, אבל במשחק הזה, היא יודעת היטב מה היא עושה, ולא בגלל חוכמת יתר, אלא בגלל שהיא מחושבת. לו הייתה חכמה, לא הייתה מפילה את עצמה במשחק האמת שקר. שם הוכיחה לכולם שהיא שקרנית מעולה

דידי 9

New member
ומי שלא הסכימה לחרם על אורטל-קרן! למה

לא לתת לה קרדיט?! למה להתעקש למה??? קרן למדה, ולא מוכנה לעשות עוד שיט לאף אחת! הבחורה הכי מדהימה שם-שתבינו

meytula

New member
לא הסכימה?מי שאל אותה בכלל.חוץ מזה שגם אם זה

היה ,קרן לא הייתה מסכימה לא מטוב ליבה אלא בגלל אסטרטגיית משחק מול גב

MICHI2404

New member
הבעיה עם קרן, גם אם תהיה הכי "טובה"

מעכשיו ועד הסוף, לא יעזור לה כלום. יש המון המון דברים שאי אפשר לשכוח.

meytula

New member
דניאל רוצה לדבר עם אורטל

לא נעים לה להיות במצב הזה ואתי מחממת את דניאל עליה

andy181

New member
אני מאמינה שמתישהו הן כן יעשו את השיחה הזו

חבל אבל שדני מקשיבה לעצות אחיתופל.

על פי רוב, לדניאל יש הגיון בריא והיא לא נוטה

ללכת עם הזרם. במקרה הזה, בגלל דבריו של איתן והמבטים שהיא רואה מאורטל לכיוונו, היא נוטה להאמין לאתי. לי ממש חבל, אבל אני חושבת שדניאל כן תשוחח עם אורטל בסופו של דבר.

meytula

New member
עכשיו דניאל חיפשה תא המכנס שלה

מסתבר שהביאה אותו לאורטל ומאז לא מוצאת אותו אז אתי התחילה ישר לחמם את דניאל שאורטל לא מוסדרת וזורקת הכל ודניאל הגיבה לה ''לא,היא דווקא מסודרת'' אז אתי התעצבנה וצעקה לה 'ממש לא''.אתי פאתטי

madteacher

New member
לזכותה של דניאל יש לומר

שהיא לא "נושבת" לפי כיוון הרוח. אין אצלה "אחד בפה, ואחד בלב". היא תמיד אומרת את אשר על ליבה, וזה מעיד על אופייה החזק.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifבגלל זה היא היחידה שלא ממש הייתה

מעורבת בכל הליכלוכים שיש בוילה.זה משהו מאוד יפה אצלה במיוחד בתוכנית כזאת שכל הכיעור של הבן אדם יוצא החוצה כמו ענבר למשל שבחוץ הייתי יכולה להתאהב בה ולהיות החברה הכי טובה שלה,כמו שכולם התאהבו בה בהתחלה..אבל התוכנית הוציאה את הצד הרע שלה

למעלה