שרשור צהריים
ואחריהם

andy181

New member
סביר להניח שענבר אלא אם אתי תיכנס לאיזשהו

ריב ותתחיל לצרוח כמו מטורפת .

דקל69

New member
קלי הגדיר את זה נכון - ענבר תשאר רק באם לא

תהיה מועמדת ע,י הקהל להדחה. אם ענבר תועמד להדחה ע,י קהל כל אחת אחרת תשאר לפניה. לבנים אין סימפטיה לענבר, אין להם גם שום קשר איתה בשום מישור ולכן היא הבחירה הנוחה להדחה.

ela501

New member
נכון

אבל לצערי ההפקה תראה לנו כמה היא מסכנה ולבד ביום ראשון, נוסיף לזה את ההתנפלות של חן עליה בלי סיבה ,והאמפטיה תתמלא כאמבטיה של אסמאסים

sunflower11

New member
גם אני רוצה שקרן תהיה מועמדת, כך גב "ירד"

ממנה וסוף סוף יוכלו גם להדיח אותה.

meytula

New member
צהריים טובים../images/Emo24.gif

יומיים לא ראיתי אבל לא פספסתי משהו רציני
בן וליהי חזרו???

Klayhamn

New member
אז ככה

דניאל ואיתן בישלו מור וגב יצאו בן וליהי חזרו קרן ואתי זממו ענבר התבכיינה דנה התלוננה אורטל הסתייגה והיתר פחות או יותר שתקו

meytula

New member
וואו ממש פיספוס רציני היה לי../images/Emo7.gif

בקיצור לא היה שום דבר מעניין וחדש גב לא ילך על מור גם אם יתעניין בה.הוא הולך על החזקות כמו קרן או אורטל ואם ענבר לא תעמוד להדחה ילך גם עליה

לואיזה7

New member
קרן הזמינה את עצמה ללופט של גב

הוא מנמנם והיא לידו. מתפללת שיתעורר....

דקל69

New member
כן, האהבה פורחת ../images/Emo269.gif, בן כמו בן לא הבין

מילה מהדברים של אחיו, וכדפוס חוזר שלמדנו עליו מהשיחה עם נוי בשנים האחרונות בחר לא להפנים את המילים המפורשות (כולל בכי) של אחיו. הספיק לו יום אחד בכדי להתחבט בכדי ליפול שוב לזרועותיה של להיא. אני מעריכה ששכנוע עצמי שלו אומר לו רק לזרום בתוכנית ללא קשר למה שיהיה, ואני יותר ממשוכנעת שבתוכו הוא יודע את הסיבה האמיתית לרצטנה של ליהיא בו אבל האגו שבחורה כמוה מעוניינת בו חזק מהשיקול "הרציונלי". הרגש = ליהיא רוצה אותי משמע אני שווה, ו"בחורות עפות עליי,. הרציונל = ליהיא אולי משחקת, אבל אין מצב שאני יוצא אדיוט כי בכל זאת השגתי את הבחורה השווה.

meytula

New member
איכזב בגדול,איזה לוזררר../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את הכאפה שלו הוא יקבל בקרוב,אם לא בתוכנית בחוץ הוא יתכפכף פעמיים כשליהי תשים עליו

billc

New member
זה לא בדיוק כך

איתן שטף לו את המוח ללכת על זה קרן אמרה לו ליהי רצינית הפעם דניאל עודדה אותו ללכת על זה אפילו דנה אמרה לו לתת צ׳אנס נוסף צריך להבין שיש כל הזמן אנשים שאומרים לו דברים שונים, אז הוא החליט ללכת עם מה שטוב לו

ela501

New member
גב וקרן בדייט מנומנם במיטה גב ביקש מההפקה עית

עיתונים הוא רוצה דייט בלו-פט עם קרן ועיתונים

למעלה