שרשור צהריים
ואחריהם

sunflower11

New member
אתמול בערב קרן שיכנעה אותו לחזור אליה, היא

כנראה מפחדת להישאר בווילה בלי ליהי, או שיש לה איזה אינטרס אחר.

Klayhamn

New member
אז ככה

קודם כל היא חברה של ליהי, ולכן לפחות חלק מהמניעים שלה יכולים להיות רצון אותנטי לעזור לה. שנית, יש לה שתי סיבות טובות מאוד לפחות לכך שליהי תהיה עם בן: 1. אם ליהי היא עם בן, היא לא מהווה תחרות מול קרן על ליבו של גב 2. אם ליהי היא עם בן והיא תצליח להגיע לגמר, אז קרן בוודאות תביס אותה (כי היא יודעת שליהי לא פופולארית), וכך יגדלו סיכוייה של קרן לזכות בפרס

sunflower11

New member
חשבתי על המניע של החברות וישר פסלתי אותו,

כי קרן אוהבת רק את עצמה. באשר לסיבה מס' 1. גם חשבתי על זה, אבל גב כבר בחר את קרן ולא את ליהי, גם כשבן אמר לו שהדרך פנוייה (אבל זה לא פוסל את זה שקרן עדיין חוששת). ובאשר לסיבה 2. יכול להיות שקרן חושבת כך (למרות שאנחנו יודעים שזה לא ממש סביר שליהי תגיע לגמר).

דקל69

New member
יש לי תחושה שקרן מאוד מעוניינת שליהיא תשאר

בגלל שהיא מאמינה ומקווה שאתי או אורטל יהיו בהדחה ואז אחת מהן תלך. היא יודעת שגם אם היא תועמד היא לא תלך וגם לא דניאל, הפחד שלה הוא על ענבר היא מקוה שענבר צתלח את הדחת הקהל - מסקנה קרן מקווה, מייחלת וחושבת שאולי אתי או אורטל יהיו מועמדות ואחת מהן תלך עם ליהיא נמצאת עם בן.

דקל69

New member
לא אוהבת אותה, אבל מבחינתה היא משחקת את

המשחק בצורה לגיטמית. היא מעדיפה את ליהיא וענבר קרובות אליה וכפופות לה, מה גם שהיא מאמינה שהן לא מסכנות לה שום קשר זוגי או את הפרס. עם אורטל אין לה חיבור ממשי ואתי יותר מדי רכושנית ומסוכנת לה אם תתהפך עליה פתאום. קרן מחושבת בכל התנהלותה ומבחינתה להבטיח את מקומה של ליהיא על חשבונן של אורטל או אתי זה לגיטימי, רצוי ונכון. זה ברור לכל עין (גם בוילה) שאם ליהיא לא היתה מצליחה לחזור לבן ליהיא היתה הולכת. קרן לא לוקחת תרחיש אחד שיכול לקרות: דניאל, ליהיא וקרן מועמדות - אבל בעצם תרחיש כזה לא יכול להתקיים בנסיבות הנוכחיות.

sunflower11

New member
זה לא לגיטימי, כי זה משחק מלוכלך. לשכנע את

קודם את בן וליהי להיכנס לקשר מתוך אסטרטגיה וגם כשהיא רואה שבן פגוע, עדיין שוב לשכנע אותו להיות איתה.

דקל69

New member
לא מסכימה, גם משחק מלוכלך הוא לגיטימי,

קרן לא מתחשבת ברגשותיו של בן ובאדיוטויות שלו ולא לוקחת אחריות על הפגיעה שלו בעתיד. קרן הגיעה לדאוג לעצמה ולשיקוליה, לכל אחד יש את דרכו. הבהרה - לא סובלת את קרן, היא בזויה, תחמנית, חסרת כבוד ובעיקר רעה ועדיין זכותה לשחק את המשחק לפי נוחיותה ובעיקר לפי הדרך שהיא מכירה ויודעת. בגלל זה תפקיד הקהל הוא לראות, לשפוט ובסופו של דבר להכריע מבין כולם למי מגיע הפרס (כלומר אם מי אנחנו מזדהים ומקבלים את דרכו).

sunflower11

New member
העיקר ששנינו מסכימות שהיא רעה וכו'

(ניתן לראות עפ"י תוכניות הראליטי השונות, שרוב האנשים לא מזדהים עם הדרך הזו).

דקל69

New member
אני מעריכה שאכן שתינו רואות את אותה הדרך

ומסכימות לגבי קרן ואף אנשים רבים, מאידך יש אנשים שלא מודעים לזה ויותר מזה יש אנשים שצופים, עוקבים ועדיין חושבים אחרת מאיתנו. אין אמת מוחלטת, רק אמות מוסר וראיה אישית לדברים.

sunflower11

New member
הייתי מוסיפה, בנוסף לאמות מוסר וראייה אישית,

את היכולת (או אי-היכולת) של אנשים לקלוט אנשים נכון.

דקל69

New member
אבל ראיה אישית של אחד לא מחייבת להיות של אחר

ולכן לא כל מה שאת קולטת נכון לדעתך אחרים קולטים כך. מבחינתך הם טועים ומבחינתם את. למרות שיש מעשים שלדעתי לא ניתן לפרש לשני כיוונים. שענבר מלכלת ללא הפסקה על איילת, משמיצה אותה ומאשימה אותה בכל תחלואי חייה (גם אם איילת עשתה מעשים שגויים ואפילו מסוכנים) בכדי להוציא עצמה צודקת ונקיה ותוך כדי כך רומסת את זזכרה וכבודה של איילת עד דק בצורה גועלית, משפילה ורעה ואנשים בוחרים לומר שענבר מקסימה ומגיעה מרצון טוב זה אומר דרשני. גם אם איילת טעתה ושגתה בהתנהלות עם ענבר ובבית הדרך שענבר טוענת שהיא עושה זאת מדאגה לאיילת היא שגויה ומקולקלת. ולפי דעתי כל הנאום של ענבר אתמול העיד על כך שאיילת בעצם יותר מהכל הפריעה לה בבית מעצםך נוכחותה והרצון בחברותה יותר מאשר דאגה אמיתית. כנ"ל לגבי מעשים של קרן והשאר - יש רע או טוב מוחלט במצבים מסויימים וזה לא ניתן לראיה אישית לדעתי.

sunflower11

New member
אני אתן לך דוגמא. נופר מ"האח הגדול". אין ספק

שהתברר שהיא בחורה רעה ונהגה ברוע כלפי ג'קי. בכ"ז היא הגיעה למקום שלישי. אז ייתכן שיש אנשים שקלטו מי היא/או איך היא שיחקה, וזה מצא חן בעיניהם, ויש אנשים שכנראה לא קלטו אותה נכון. דקל, אני נאלצת לסיים את ה"דיון". וגם אין צורך להתפלסף בנושא יותר מדי :). בכול אופן, נראה לי שבסה"כ אנחנו חושבות אותו דבר/מאוד דומה.

דקל69

New member
תראי מה זה, ולדעתי ליהיא שהגיעה למקום השני

היתה דוחה, מגעילה, סכסכנית, רכלנית, מחרחרת ריב, בוגדנית וטראשית, ועדיין היא הגיעה למקום שני. ולדעתי האנשים לא קלטו את ליהיא נכון וראו רק את הצחוקים שלה והאופטימיות שלה. כל החמישיה היתה במיקום שגוי לדעתי ואולי מרביתם לא ראויים לגמר. אבל העונה כזאת הזויה שופעת באנשים מפוקפקים שום דבר לא מוחלט ובעיקר לא המיקום והדרך שלהם להגיע לשם. ובאותה מידה שנופר היתה רעה עם ג'קי (והיא אכן נהגה בו בניצול מסויים) הוא זה שאפשר לה לנהוג כך כלפיה ואף החמיר את המצב בחיזוריו וברצונו מימנה משהו שידע שלא יכולה ולא מתכוונת להעניק לו. אז אנחנו חושבות שונה ודומה, ובזה סיימנו את הדיון. שבת שלום וסופ"ש מהנה

izmeral1

New member
לגבי ליהיא גרינר חד וחלק ההפקה עיצבה אותה=

הכוונה עיצוב. ופחד של ההפקה לא לעזור לה . כי הרבה טעיות עשתה ההפקה לגבי הבחורה הזו. א היא תוצרת חול. בקושי עשתה עליה? ואם בכל. זה אומר זילזול בכסף של דעת הקהל הישראלי. והסיפור של הארוס גם. נתן להם מכה כיעור. של תמונה. למה בכל צריך בחורה כזו. וכאן ההפקה מחזירה פייט לכול הישראלים. .ונתנו לה מקום מכובד. נגד כול הדעות. וכמובן נתנו לנו לחשוב שהכוח בא מבחוץ על הניקוד הכוונה. האסמסים הם מההפקה נקודה. והעם לא אוהב רעים. עובדה שג'קי זכה. טעות של ההפקה שהכניס דבר כזה כמו ליהיא- פשוט תיקן" את המצב. כאילו גם בחורה כזו. צריך היה לתת לה מקום ראוי? התערבות של ההפקה. ונופר לא היתה רעה. אין אהבה בכוח. היה לה טעות להתחבר בצורה הדוקה לג'קי.-יחד המקום עשה זאת. ולא הם מעבדה או לא? זה קשה. שבת שלום

sunflower11

New member
אני לגמרי לא מסכימה איתכם לגבי ליהיא, אבל אני

לא רוצה להיכנס לזה.

noaxxx

New member
דקל, קבלי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רציתי להביע את דעתי, אבל לא רציתי למחזר את מה שכתבתן. אז קבלי רק את הסכמתי.. כתבת יפה.

noaxxx

New member
לגבי המועמדויות....

די ברור לי שליהי ענבר ואתי יהיו המועמדות. ובכל זאת, רציתי לומר, שממש בא לי שהשלישיה תהה ליהי ענבר וקרן. ולא בגלל שאתי אהובה עלי ואני לא רוצה שתעוף, אלא בגלל ש.. 1. כשאתי מרגישה בטחון, יוצאת ממנה התנהגות שונה לגמרי, מועדפת לדעתי, מבחינת הדינמיקה בוילה. 2. הוילה חייבת לקבל איזשהו סימן מבחוץ לגבי קרן, שיגרום לבנים ולה לעשות בדק בית, כל אחד מכיוונו. כמובן עם עד כמה שקרן מסוגלת לאחד כזה, אם בכלל.

דקל69

New member
ולי יש תחושה שענבר לא תהיה מועמדת, מקווה

מאוד שאתבדה ותהיה לבנים סוף סוף את ההזדמנות להוציא אותה. התרחיש שלי שהמועמדות להדחה יהיו ליהיא, אתי ודניאל/קרן. לדעתי הבנות הבטוחות הן אורטל וענבר, מן תחושה כזאת. אם נסתמך על ההצבעה האחרונה והתוצאות ,שנחשפו" אז אורטל, אתי וענבר בראש. גם תרחיש של קרן, דניאל וליהיא מקובל עליי, במקרה כזה ליהיא תתעופף לה ישר את ליבה האש שהיא כ,כ מחפשת. אתי כבתה משהו ויש הרגשה שההפקה כבר לא זקוקה לשרותיה. יש חדשות והם מעוניינים לערבב קצת את הקלפים. במצב של ענבר ואתי שתיהן מועמדות אז ענבר תלך..

Klayhamn

New member
אני לא בטוח

שענבר לא תקח את מקומה של קרן במועמדות להדחה

למעלה