שרשור צהריים
ואחריהם

Klayhamn

New member
תיקון

אני לא בטוח שענבר לא תקח את מקומה של קרן בחסינות מן ההדחה

דקל69

New member
לדעתי הרוב תלוי באינטרסים של ההפקה, הם

מודעים לכל המתרחש בוילה ויודעים שאם ענבר מועמדת (אפילו עם אתי) ענבר זאת שתצא. עריכה מטיבה עם ענבר תשאיר אותה גם בהדחה הנוכחית. אם מצב ההצבעות הם שאתי בכל זאת תהיה מועמדת אם יערכו פרק שיציג את ענבר טוב ויגרוף לה עוד כמות SMS מלבד המצביעים הקבועים שלה. יש משהו בענבר שיכול לגרוף אמפתיה, משהו שאין לאתי (ואני מדברת על הציבור שצופה ברובו בפרקים ולא בשידור החי רצוף).

andy181

New member
אבל צריך לזכור שרוב המסמסים הם אנשים

שרואים את 7\24 ולא את התוכנית המרכזית. רוב האנשים שרואים 7\24 לא אוהבים את ענבר. אם ענבר לא תהיה מועמדת כנראה שיש משהו מסריח בהצבעות...

דקל69

New member
רוב ה- SS מגיעים מצפיה בפרקים, כמה בדיוק

אנשים צופים בתוכנית הזאת באופן רצוף? כל אחד גיבש דיעה על המתמודדות עד עכשיו, יש ציבור רחב ופלח שוק גדול (בערך 14%) שמתרשם מהדיירות והמצב בוילה רק ע"י עריכה. מספיק שעשרות אלפי אנשים מתרשמים מענבר לפי הפרק (מבלי שיש להם מודעות אמיתית לגבי אופיה והתנהגותה) ויסמסו לה לפי הפרק אזי היא בטוחה בהדחה. וענבר היא כדוגמא, זה נכון לכל אחת מהדיירות בוילה. אם אני הייתי רואה את קרן רק לפי העריכה לא הייתה לי שום דיעה שלילית לגביה, כנ,ל לגבי ענבר ואולי גם לגבי ליהיא לא הייתי בטוחה שהיא רק מנצלת את בן. לעומת זאת לא הייתי מודעת לפי הפרקים לקיומה של דניאל (רק מעט מאוד) והקשר עם איתן לא היה מעניין אותי כלל. כך שהשידור המרכזי בהחלט יכול להטות הצבעות, ולו רק במגמתיות שלו.

klapim

New member
איזה תגובה מצחיקה

רק אם ההצבעות לפי רוחך אזי הצבעות תקינות ואם חלילה לא לרוחך אזי משהו מסריח בהצבעות? ואגב אני מאד מחבב את ענבר. בחורה יפה ואנטלגנטית.

noaxxx

New member
חבל שלא צפית בענבר אתמול בלילה,

אני בטוחה שהיית משנה את דעתך. אתה מוזמן להתעדכן בשרשור ציפורי הלילה של הלילה האחרון.

noaxxx

New member
אז אם ככה,

ואתם חושבים שיש מצב שענבר לא תועמד, לדעתי זה יכול להיות מהסיבה היחידה והיא, שההפקה מרגישה צורך לתת לה גיבוי בגלל הסיפור עם איילת. הרי הסיפור של איילת עשה לה נזק ממש גדול, ומצד שני, ההפקה שומרת על העניין בסוד, ולא מאפשרת לענבר לדבר על כך בחופשיות ולתת לנו את העובדות. משהו בסגנון של, את תסתמי את הפה לגבי איילת, ואנחנו נדאג שזה לא יעלה לך בהדחה.

דקל69

New member
אולי יש משהו בדברייך, בסוף השבוע לפני העזיבה

של איילת ענבר פתחה בקמפיין נרחב וגועלי אצל הבנים והבנות להדחת איילת, כולל מעבר מאדם לאדם, שכנועו ונסיון להפציר בו בכדי להוציא את איילת. בשידור המרכזי קיבלנו טעימה קטנה ביותר מהעניין וזה בהחלט הוצג שהיא עושה זאת מדאגה לשלומה ולבטחונה. מצד שני קשה לי להאמין שאם ההפקה היתה מרגישה נסחטת ולענבר היתה עמדת יתרון עליהם היא היתה כ,כ מודאגת לגבי ההדחה הנוכחית. היא כמו פרפר תחת אש, מתחנפת, נדבקת, מלקקת וממתהלכת כמי שמרגישה שחרב מונחת על צווארה. לא מאמינה שמישהו מחזיק את ההפקה בביצים, אם יש קשר שתיקה בענין זה רק בגלל כבודה של איילת ועצם העובדה שענבר לוקחת הנחות שלה כעובדה מוגמרת. עובדה שלענת נתנו להציג את אתי בהדחתה כמחרחרת ריבה, מאיימת ואף אלימה, בהעמדה של איילת איש לא דיבר שהיא מסוכנת לעצמה אלא רק שהיא נפלה לדאון גדול והם לא חושבים שהיא יכולה להרים את עצמה.

Klayhamn

New member
אין שום סיכוי

אם ההפקה באמת חוששת שענבר תדבר, אז "להביא אותה עד הגמר" זה לא הפתרון שהם בחרו או יבחרו, כי ענבר בוודאות תנסה לדבר על העניין הזה בין כה וכה בשניה שתצא (בין אם בתכנית הבוקר, או בראיון לפנאי פלוס, או סתם בפייסבוק שלה) - בין אם זה יהיה ביום שלישי הבא או בגמר. אם יש להם חשש אותנטי שמשהו חמור יצא החוצה, הם יפעילו את עורכי הדין שלהם - ויבהירו לה שאם תחשוף עניין X תנוהל נגדה נניח תביעה.

noaxxx

New member
OK שוכנעתי שזה לא העניין

וכנראה שההסבר היחיד לכך הוא העריכה המגמתית בפרקים. למרות שלהפקה, לדעתי, לא צריך להיות אינטרס לערוך אותה בצורה חיובית, כי בסופו של דבר, קיומה בוילה, בתור מישהי שלא היה לה שום קטע רומנטי משום סוג בתכנית, סותר לגמרי את הפורמט. או שבעצם, זה מה שיכול ליצור את ה'שוס' הגדול, בהפוך על הפוך? אין לי מושג
נחכה בסבלנות ונראה מה קורה ביום ראשון

חני 57

New member
אני שמעתי את כל החפירה נגד

איילת אתמול ולפי דעתי זו ענבר שגרמה להפקה להדיח את איילת !!ענבר אמרה משהוא כזה אני יצרתי קשר עם 24/7 כדי להסביר את המצב של איילת ושהכי טוב שתלך הביתה!!!יש איזה סוד פה גם איילת אמרה זאת והוא שענבר כנראה אמרה להפקה שאיילת תפגע בעצמה ולכן הוציאו אותה.ולכן ענבר מרגישה אשמה והיא מנסה כל הזמן להצדיק את עצמה!!!

דקל69

New member
לא סומכת על הסקרים, סקרים ניתן להטות והראיה

לכך היא הבחירה לקרן כמצטיינת במשימת הכלבים. ה- SMS יותר משקפים מבחינתי, ומכיון שנטען שאין כמות של עשרות אלפים כל מקורב יכול לתת פוש למועדף עליו ולהטות את התוצאות.

דקל69

New member
זה לא היה רק בוואלה? היו לזה גם SMS?

אני סברתי שההצבעה היתה רק בוואלה ללא SMS. אם כך לוקחת את דבריי בחזרה. בכל אופן סקרים לא תמיד משקפים. אני ורבים כמוני הצבענו המון פעמים בסקר ולעומת זאת מעולם לא סימסתי.

sunflower11

New member
הבעיה עם קרן זה שבתוכנית המרכזית תמיד מציגים

אותה באופן חיובי והפוך ממה שהיא. כנראה שיש כאלה שצופים רק בתוכנית המרכזית ומושפעים מזה ומצביעים לה (שהרי בפורומים היא ממש שנואה). וגם יכול להיות שההפקה מסדרת איזה הצבעה עבורה.

דקל69

New member
אז הבעיה היא לא עם קרן עצמה אלא עם

ההפקה, העריכה, שיקולי המפיקים. קרן מתנהלת בדרכה כי כך היא רגילה ויודעת. תפקידה של ההפקה היא לשקף את המציאות ולהראות את האמת. אם אנשים נופלים בפח הוא הרי שאת הפח ההפקה טומנת ולא קרן כי היא מתנהגת כמו ששהיא יודעת והם אלה שמעוותים את המציאות. ואם את מדברת על חוסר יושר ואמונה לגבי ההפקה - המלצה אל תצביעי ואולי גם אל תצפי שהרי ידוע שלהפקה יש את השיקולים שלה, הדרכים שלה והמטרות שלה. אני תמיד המומה מדברים שאני צופה בהם בשידור המרכזזי לעומת התוכנית בלייב (עוד מהאח הגדול הראשון - ההתמכרות הראשונה שלי בז'אנר), ועדיין מבינה שלא יכול להיות שכולם יטעו ועיניהם יהיו עוורות ובסופו של דבר זוכה ומנצח מי שהקהל רוצה (ברובו כמובן). משום מה בהפקה של ערוןץ 10 אין לי אמון ואני תמיד חושבת שמשהו שם מוטה/מכוון. אף פעם לא זכה פיבוריט שלי בתוכניות שלהם, אבל זה לא מחייב שלא זכה פייבוריט של אחרים.

sunflower11

New member
ברור שהתכוונתי שהבעייה היא עם ההפקה ועם צופים

שנופלים בפח. זה היה עניין של ניסוח - התכוונתי, הבעייה בקשר לקרן. וגם לי בהפקה הספציפית הזו יש כל הזמן תחושה שמשהו מוטה/מכוון (יותר מאשר ב"אח הגדול"). נכון, שבסופו של דבר ניצחו אנשים שרוב הציבור רצה (ולכן אני כן ממשיכה לצפות). החשש הוא שההטיה תהיה מעבר לסביר/כלומר כזו שאינה הוגנת ושתגרום לתוצאה שהיא לא בהתאם לרצון רוב הצופים.

ונגיד וענבר ואתי יהיו מעומדות להדחה?

את מי את חושבת שהבנים ידיחו? גם להם נמאס מענבר ורוצים שהיא תעמוד להדחה, כדי להעיף אותה הביתה.

למעלה