../images/Emo129.gif"I can't seem to get you off my mind
That's when I realised you had my hypnotised.."
שיר השבוע של מקפליי:
Hypnotised. Memmory Lane. Star Girl. Dougie Poynter (Ataiz) - Take A Look Around.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Regina Spektor - Fidelity. Regina Spektor - Samson. ~חרישה~ אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. אביב גפן והתעויוט - מלאך. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. The Rolling Stones - Angie. Oasis - Don't Look Back In Anger. James Bourne - New Song
[תחת, תודה לך
]. הבנות נחמה - להיות. אפרת גוש ויוני בלוך - שוב. Britney Spears Feat. Danja - Gimmie More. ><"
להקת השבוע:
מק.
אלבום השבוע:
---
קליפ השבוע:
Travis - Selfish Jean.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
חברים. ורוניקה מארס. יריחו. הטופ מודל הבאה. ה-VMA ><". / אמריקן דרימז. בחזרה לעתיד 1+2 [מחר נראה את השלישי..]. היו עוד נראה לי אבל אני לא זוכרת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
החג שממש לא היה לי כוח אליו. אני חולה כבר שבועיים! פסיכו'
.
משהו ששימח:
היה לי סוג של כייף אתמול..
משהו שהעציב:
---
ציטוט השבוע:
אוו יש מבחר של ציטטות מהשיחות של עם אור [תחת.
]: אור: יא קשוחה את כל הזמן שומעת אביב גפן אני: חחח אני קולית.. לא לא, אני גזעית! אור: יס יו אר D" ... אני: איכסה הפלייליסט עבר לשירים של אבריל *חייבת להישאר קשוחה וגזעית!* ~~~~~~~~~~~~~~~~ *אור שלחה שיר* אני: תנקס האן ({) [<<הסמיילי של חיבוק שמאלי במסן] אני מחלקת רק חיבוקים שמאליים. ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: נו! תאשרי כבר!!!1 D: אני: אחותך
. אור: אמאשלך. חחח כל השיחה שלנו זה ככהDD: אני: כי אחותך *ונה.
. ~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: השירים של אביב גפן ממיסים אותי. אור: אני לא יודעת מה כלכך ממיס בא. גפן :ם אני: א. גפן XDD דיי קרעת אותי עכשיו. כאילו הוא איזה ח.נ. ביאליק ~~~~~~~~~~~~~~~~ *אור מתארת את דעתה לגביי איזה אחד..* אור: אתה רואה ים?! גלים?! חול?!? מדוזות?? אנשים משחקים מטקות?! כף?!? דלי?!?!? אז מה אתה נסחף?!?!? אני: חחחחחחחחחחחחח XDDDDDD איזה ערסית מצויה! אור: XDDDD מה את רוצה, born and reised in BAT-YAM CITY ~~~~~~~~~~~~~~~~ *נזכרתי ברגעי אייל גולן בווליום כינרת* אני: היה בידור שלא עברתי מעולם "צאי לחלון, זה אני שקורא לך!..". נו צאי כבר לחלון, אור
אור: XDDD אני: נו למה את לא יוצאת?? אור: כי אני כבר ליד החלון, פגה B| אני: חחחחחחח אז תסיטי את הוילון אני לא רואה אותך! אור: נמ. אבל הוילון הוא.. חמוד. D: לא היה לי מה להגידXDD אני: וילון של הלו קיטי או שאני מדמיינת [תזרמי עם הסיטואציה] אור: ממ בטח...בטח...:ם ~~~~~~~~~~~~~~~~ *על היי סקול מיוזיקל* אור: lame הם אפילו לא התנשקו! DD: אני: הם בטח יתנשקו בסרט הבא >< פחחחח וזה היה כאילו הם בי"א! כן בטח רק אני זימרתי להנאתי ככה שנה שעברה אבל נקרעתי מהגייזם של האח הבלונדיני הזה ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: איזה יצור מוזר אמא שלי :ם אני: חחחח מה היצור עשה? אור: היא פתאום באה אליי ביציאה כזאת- התרחקת ממני לאחרונה...או משהו כזה. :ם אמא. את מוזרה. שתקי. אני: חחחחחח XDDD כמו היצור שלי.. היא עושה לי, אלכס בואי תביאי לי חיבוק. אני עסוקה, ביי. אור: חחח כן תכלס מה הן כל הזמן רוצות חיבוקים?!?! אני: והיא חשה רוצה לבלות איתי וכאלה, כאילו צאי לי מהחיים. או באמצע האוכל היא עושה איזה משהו מפגר ואז באה מביאה לי נשיקה, כאילו את מפריעה לי! אור: יואו גם אבא שלי נהיה כזה בזמן האחרון כל הזמן מחבק אותי וגם אמא שלי וכולם כזה טאצ'י והאגי בלעעע תעזבו אותי DDDDD: אני *ונת חיבוקים, אבל כלפי אנשים ש.....בא לי לחבק :ם אני: אני לא מרבה לחבק, את מוזמנת לשעוט עליי. ~~~~~~~~~~~~~~~~ ...אני: פרה אחותך. איזה כיייף שאין לך אחות XDD יש אנשים שנעלבים מזה, לא מבינים הומור משובח מהו אור: אני מבינה גם אם תקללי את סבתא שלי חחח B| אני: מדוע ולמה? אור: כי אני יודעת הומור משובח מהו, יא מטבוחה אני: חתיכת חריימה.
. אור: חחחחח יא פר DDD: אני: פר זה לא שור במסווה בעצם..? אור: בעצם כן. יא שורה D: זה נשמע כמו שורה. של מחברת. אני: או שורה של חומר לבן כלשהו... שאפשר להסניף להנאך ולהיות קייט מוס אף לו לדקה אור: חחחחחחח יא בת ימית מצויהXD משפט פתיחה ערסי במיוחד בשבילך: תגידי את רוצה לבוא אליי לכוס קפה נזרום כמו הגלים..? אור: XDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: ..תכלס אמאשלי נהייתה סנילית פחד אני: גם שלי, נגמרו לה הסוללות אני אומרת לך, הדורסל האלה זה סתם חרטה... אור: הכי טוב זה בטריה דיגיטלית שנטענת ונטענת.. ~~~~~~~~~~~~~~~~ שיחה שלי ושל חברה שלי היא : אימלההההההההההההההההההההההההההההההה אלכסססססס המחשב שלי עושה קולות של וויברטוררררררררררררררררר אני : חחח למה לעזאזל את יודעת איזה קולות ויברטור עושה..?
חח סתם טוב את זה גמני יודעת... היא : חחח אלכס?! מאיפה את יודעת?!? עוד פעם ראית פורנו קנדי? :-X אה והוא נרגע הבאתי לו כף אני : חחח לא ראיתי פורנו יווני
[יש בי צד יווני זה הבידור פה..
] היא : חחחח =-O ולא קראת לי ?! אני : זה היה אינטימי רק אני ועצמי... מחר יש טרילוגייה תבואי יהיה כייף היא : להביא פופקורן עם חמאה או ווזלין? אני : חומר סיכה. :-$ היא : עזבי בואי נסכם פשוט על פופקורן... ~~~~~~~~~~~~~~~~ אוקיי דיי זה חייב להסתיים מתישהו! תחת, אני אוהבת אותך
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן - לילות לבנים.
תמונת השבוע:
כזה חמודדד...
סופ"ש נעים