PC אמריקאי במיטבו

• פותח הנושא ipv6
  • פורסם בתאריך

BravoMan

Active member
מישהו אפשהו פעם אמר:

To be cursed by the devil is to be truely blessed. &nbsp אם לשפוט לפי המשמעות שאנשי שמאל כמוך שופכים היום לתוך המילה "גזען", אין לי שום בעיה להיות גזען. &nbsp אם ההקצנה תמשך, אולי אני אפילו אוכל להיות גזען גאה!

BravoMan

Active member
עדיין לא למדת אנגלית???

למילה master אין שורשים גזעניים, והיא לא קשורה לעבדות. ומי שחושב כך, כנראה לא טרח לפתוח מילון. &nbsp https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/master_1?q=master &nbsp אם תמשיך לקרוא מעבר להגדרה שהם שמו ראשונה, תראה שלמילה יש הרבה שימושים אחרים, שמאוד נפוצים בשפה שנים רבות. &nbsp הניסיון לצנזר את המילה כאילו מדובר במונח גזעני יפגע קשה בשפה האנגלית. &nbsp מי שראוי שיעלם מן העולם זה אנשי SJW, שמגחיכים את נושאי השוויון עד כדי כך שגורמים לאנשים כמוני שפעם תמכו בהם לעבור צד.

vinney

Well-known member
ולמילה slave? ולצירוף master-slave?

מה זה SJW? &nbsp אם אתה מחליט ששוויון זה דבר רע רק כי מישהו אחר חושב משהו אחר - אז מעולם לא תמכת בשוויון. זה טיעון מגוחך - מה, אתה עושה למישהו דווקא בזה?

BravoMan

Active member
נראה ש-SJW זה אתה, כי בחרת להתלהם על שום כלום!

ב-GIT אין slave. ומעולם לא היה. &nbsp כך שהדוגמה שלך לא רלוונטית למקרה הספציפי. &nbsp מעבר לכך, גם במובן של mster - slave אלה לא מילות גנאי, אלה מילים שמציינות עובדות. &nbsp שיעבוד בני אדם זה דבר רע. שעבוד של התקן אחד להתקן אחר, זה חלק מהנדסה. &nbsp אם אינך מסוגל להבין את ההבדל, אין לך מקום בהייטק, כי מן הסתם אתה עסוק יותר בלחפש משברים היכן שאין, במקום לפתח משהו שימושי לעולם. &nbsp אני מאתגר אותך למצוא כיצד כונני IDE פגעו בציבור האפרו אמריקאי. או פגעו בשוויון כלשהו. &nbsp עד שלא תמצא, אני שומר את הזכות להתעלם מהקשקוש שכתבת כרגע.

vinney

Well-known member
אני עדיין לא יודע מה זה SJW

אני ראיתי את ראשי התיבות האלה בכל מיני ממים שמפיצים ניאו נאצים, אני מניח שזה כינוי גנאי לאנשים שניאו נאצים לא אוהבים. אם כך לא ברור לי למה ניסית להעליב אותי בכינוי הזה, אני מניח שכולנו צריכים להיות SJWים, לא? &nbsp אתה פשוט לא מבין את הבעיה, אז אתה מתלהם. כונני IDE לא פגעו בציבור אפרואמריקאי. מאסטרים - כן.

BravoMan

Active member
אני חושב שאתה יודע מצויין מה זה SJW, אחרת לא היית משייך

את השימוש במונח לניאו נאצים. &nbsp אם כבר, דווקא SJW קרובים יותר לאידאולוגיה הנאצית, שכן הם דורשים לתת זכויות יתר לאוכלוסיות מסוימות בהתבסס על צבע עור, ולדכא אוכלוסיות אחרות שוב על בסיס צבע עור, וגם מנסים להכריח אנשים לדבר בצורה מסוימת כדי לשלוט במחשבה וכו'. &nbsp אבל אני בטוח שאתה יודע את זה מצוין. &nbsp ואם אתה יודע שכונני IDE לא פגעו בציבור האפרואמריקאי, אז אתה יודע שלא כל שימוש בצירוף master - slave רלוונטי לנושא העבדות, או פוגעני בצורה כלשהי. &nbsp בקיצור - חדל קשקשת!

vinney

Well-known member
אתה ממשיך להשתמש באותיות בלי להסביר אותן

אם אתה לא מסביר את המשמעות שאתה משייך לאותיות האלה - אני מכאן יכול רק לנחש, אבל שפה משותפת לא בונים מניחושים. &nbsp אז אני אשאיר לך להתדיין כהרגלך עם איש הקש שהמצאת לעצמך. אם תרצה לחזור ולדבר איתי - תתחיל מלענות על השאלות שאני שואל.

ipv6

Member
אני מנחש שהוא התכוון ל-

Social justice warrior(s) ברור שידעת את המשמעות בעצמך..

ipv6

Member

"מי שראוי שיעלם מן העולם זה אנשי SJW, שמגחיכים את נושאי השוויון עד כדי כך שגורמים לאנשים כמוני שפעם תמכו בהם לעבור צד." מסכים עם זה מאד. בדיוק כמו פמיניסיות קציניות שאצלהן כל אינטראקציה בין גבר אישה זה "אונס".

הפרבולה

New member
אולי גם צריך לשנות את הטרמינולוגיה של שרת - לקוח

למילה "שרת" ( server ) יש קונוטציה שלילית - זה מן עבד כזה שתפקידו לשרת אחרים. הרבה עבדים שחורים בזמן העבדות היו משרתים...

vinney

Well-known member
בעברית זאת מילה אחת, באנגלית - לא

המילה שאתה חושב עליה היא servant, לא server. שתיהן מתורגמות ל״שרת״ או ״משרת״ בעברית.

ipv6

Member
branch זה ענף

על ענפים יושבים (בין השאר) קופים.. בעיה..

vinney

Well-known member
הא, טיעון ״המדרון החלקלק״ של השמרנים

כמה שאני נהנה לראות אנשים כמוך מביאים דוגמאות כאלה כי הם מבועטים מהגבינה שזזה להם! &nbsp בארץ זה עוד יחסית בסדר, בארה״ב - יש כל כך הרבה מהלבנים הצדקנים האלה שבכנות חושבים שיש להם זכות כלשהי להגיד לאחרים איך לחיות, שבכל הזדמנות מתחילים לצווח על כמה ש גונבים להם את השפה/תרבות/נישואין/חגים/. &nbsp אני ממש נהנה לראות את זה, זה סמן של אנשים שמעולם לא חוו אפליה על בשרם. &nbsp אתה אחד מהאנשים האלה.

BravoMan

Active member
עכשיו תחליף את המילה "לבנים" במשפט שלך בכל צבע עור אחר

אם המשפט שלך עדיין ראוי להיכתב בפורום ציבורי. &nbsp אחרי שתענה, נראה אם יש לך זכות להמשיך לקטר, בלי לצאת צבוע בעצמך...

vinney

Well-known member
וודאי שראוי, אבל אנשים עם צבע עור אחר בד״כ לא עושים זאת

כשהשחורים מתלוננים שהורגים אותם זה כי באמת הורגים אותם. כשהלבנים מתלוננים שגונבים להם את הקריסמס זה כי אנשים שלא חוגגים קריסמס לא רוצים שיכפו את החג הזה עליהם. &nbsp אתה בעצמך לבן שמשתייך לרוב ומעולם לא היית בצד השני, אז אתה לא מבין את זה. מה לעשות, יש דברים שכנראה שלא תבין.

BravoMan

Active member
לא עושים מה בדיוק?

שאביא לך ווידאו של כומר שחור שאומר שזוג הומואים שתבעו מאפייה שסירבה לשרת אותם הם מחבלים? &nbsp עניין הקריסמס חביבי הוא עניין נוצרי, לא עניין לבן - ויש לי חדשות בשבילך - יש מספיק שחורים שמרגישים שגנבו להם את הקריסמס. &nbsp ואני, בתור עולה, יודע גזענות מה היא מצוין - במדינת מוצא שלי הרביצו וקיללו כי הייתי יהודי, פה בארץ הרביצו וקיללו אותי כי הייתי עולה ממדינה מסוימת. &nbsp ועדיין, בניגוד אליך יש לי מספיק שכל להבין שלא כל מי שבמקרה שייך לאותו "גזע" כמו אלה שהתנפלו עלי אשמים או אחראים למעשה של אותם אנשים ספציפיים, ולחשוב אחרת זו בדיוק גזענות. &nbsp אתה כנראה שייך לאותה קבוצה הזויה שחושבים ש-"גזענות" זה רק כשמדברים על "שחורים", ומעולם לא פתחו מילון...

vinney

Well-known member
את הכמרים ושאר קיצוניים דתיים בהחלט אפשר לצרף לקבוצה

אין לי שום דבר טוב להגיד על דתיים, בלי שום קשר לצבע עורם. אבל הבעיה היא דת, ולא גזע. הכומר השחור משתלח בהומואים כי הוא כומר, לא כי הוא שחור. האם ההבדל הזה ברור לך? שלא תבין לא נכון - יש שמרנים שחורים, אסיאתיים, היספאניים, ללא ספק. וזה גם לא סוד שמיעוט נרדף הופך להיות לרוב רודף בהינתן הזדמנות (תסתכל במראה לשם הוכחה). אבל פה הנקודה: אם אתה פועל לשוויון, אז זה פועל לכל הכיוונים. אם אתה רוצה חופש דת - אז גם למוסלמים מותר להתקיים בדיוק כמו ליהודים ונוצרים. אם אתה רוצה למגר גזענות כלפי שחורים - וודאי שזה אומר שאסור שתהיה גזענות כלפי לבנים. להצדיק רוע של צד אחד בזה שהצד האחר מביע רוע - זה בסך הכל להצדיק רוע. וזה כל מה שאתה עושה פה.

BravoMan

Active member
יפים הדברים שאמרת, רק מצחיק איך שכחת שהודע לפני

האשמת דווקא את הלבנים בכך שהם "בוכים שגנבו להם קריסמס". &nbsp אז אפה אתה עומד? "גנבת קריסמס" זו תלונה דתית שלא קשורה לגזע, או שזו תלונה של "הגזע הלבן"? &nbsp ולא חביבי, לא הפכנו לעם רודף. את השקר הזה תשאיר לדיון אחר. &nbsp פה זה על בעיה אמריקאית, אל בעיה ישראלית.

vinney

Well-known member
אני לא נתקבל בהופעת ״גנבו לי קריסמס״ מלא לבנים

אני גר באזור מלא היספאניים (קליפורניה, במיוחד אזור המפרץ בו לבנים הם מיעוט כבר מזמן). לא שמעתי אף אחד מתלונן על זה שיש פה גם יהודים (ויש, והרבה) שחוגגים בכלל חנוכה. &nbsp אבל אם תפתח את Fox News, רשת על טהרת הגזע הלבן, תגלה שבארה״ב יש מלחמה על קריסמס. גם זה לא חדש. &nbsp אז כן, יכול להיות שגם דתיים לא לבנים מצטרפים לזרם הזה - לא בסיטונאות. מבחינת לבנים, לעומת זאת, מדובר במלחמת תרבות. בין היתר כי הם נלחמים לא רק נגד שחורים/אסיאתיים/אינדיאניים/היספאניים/וכו׳ וכד׳. הם גם נלחמים נגד יהודים (אלה שחוגגים חנוכה), הם גם נלחמים נגד לא דתיים (אלה שעל הז*ן שלהם גם הקריסמס וגם חנוכה), וגם באלה כמוני - שאומרים להם תחגגו מה שאתם רוצים, רק תעזבו אותי בשקט. &nbsp בארה״ב למדתי שקיים דבר כזה ״קוואנזה״. הידעת? מדובר בחג אפרואמריקאי שנחגג בשבוע האחרון של השנה (בדיוק איפה שקריסמס נופל), ונועד בכוונה להפריד בין הקריסמס שנתפס כחג של לבנים (הנצרות להזכירך נכפתה על העבדים השחורים), לבין החג של האפרואמריקאיים שרוצים לחגוג את הזהות של עצמם. זה בהחלט אחת הזרזים העיקריים לצעקות על ״מלחמה בקריסמס״.

למעלה