אני לא קובע שהביטוי גזעני, אני כן יכול לראות שימוש פוגעני
כשמישהו אומר ׳״יא הומו״ זה מישהו שמצהיר על הנטיה המינית שלו, אין לביטוי שום משמעות אחרת׳ - ברור לי שהבן אדם שקרן. אין לי ספק שאתה שיקרת כשכתבת את זה, אני פשוט לא מאמין לך. לא יכול להיות ש״יא הומו״ לא מקשור אצלך לשום אסוציאציה, גדלת במדינה הזאת בדיוק כמוני.   כשמישהו אומר ״המרוקאים השחורים האלה״ לי ברור שזה שימוש פוגעני. המישהו הזה לא מתכוון שהמרוקאים הספציפיים האלה שהוא הצביע עליהם, שהם אולי בכלל יוצאי תוניס או גרוזיה, בדיוק יצאו מהמכרה.   אתה מנסה להטביע אותי בדמגוגיה ושקרים. אתה מנסה לשכנע אותי ש״הומו״ זאת מילה נייטרלית לחלוטין, אתה מנסה לשכנע אותי ש״קבעתי״ משהו לגבי ״עבודה שחורה״, אתה מנסה לשכנע אותי שאתה לחלוטין לא מבין על מה אני מדבר. אתה לא תצליח, כי אני יודע שאתה לא מטומטם. אתה רק עושה את עצמך מטומטם כי זה נוח לך. נוח לך להמשיך לפגוע באנשים בלי בקרה, נוח לך להרגיש עליון, נוח לך להרגיש בשליטה, נוח לך לגרום לסבלו של מישהו אחר.   אז ההפגנות בארה״ב עכשיו מוציאות אותך מאזור הנוחות שלך, ומפרות את השלווה בה אתה מתעמר באחרים, ולא נעים לך.   איזה באסה זה כשלא נעים לך, הא? תחשוב אם היו קוראים לך בשמות גנאי כל חייך ואז אומרים ״אבל למה אתה נעלב, זה בסך הכל ביטוי״...