כי מייקרוסופט לא עושים שינוי במילה
הם עושים שינוי טכני במערכת ניהול קוד, מה שישפיע על אופן פעולה של תוכנות שאני משתמש בהן.   ברצינות, אתה מתווכח סתם כדי להתווכח? הרי וודאי יש לך מספיק אינטליגנציה להבין שאין לי שום קשר סינטמינטלי כלפי המילה master ספציפית, והסיבה היחידה שאני מתנגד לשינוי היא שמדובר בשינוי בתקן קיים של מערכת סופר נפוצה, שיש לו השפעות טכניות ממשיות על המון דברים.   השינוי הזה הוא מטומטם, וכבר רשמתי בפורום למה, אבל אחזור על זה שוב: אם מייקרוסופט החליטה שהמילה "מאסטר" היא פוגענית, היא יכולה וצריכה לשנות אותה קודם כל במקומות הרבה יותר בולטים.   למשל, במשחקי היילו שלה, שהקהל שנחשף למילה שם הרבה יותר רחב מאשר קהל שנחשף לה ב-github. בנוסף, הם צריכים לתקן בתיעוד שלהם כל דבר שקשור ל-Master Boot Record.   ולפטר באופן מיידים כל עובד שלהם שאשכרה מחזיק בתואר Master מאוניברסיטה כלשהי. הרי זה ההקשר הכי ישיר - בן אדם שמתהדר בתואר master! אני בטוח שלעובדים האפרואמריקאים של מייקרוסופט קשה מאוד לבוא כל יום לעבוד לצד אנשים כאלה, לא פחות משלך קשה לעבוד לצד אנשים שמשתמשים במילים final solution.   חציית גבול ללא רשות היא פשע במובן של crime גם אם החוק מגדיר את הדרגה הספציפית misdeminor (לפחות זה מה שאני מוצא בוויקפדיה).   לא על כל עברה ניתן להשתחרר בערבות, גם כשמדובר ב-misdeminor. בהחלט ניתן להחזיק חשוד במאסר לפני משפט, ועושים את זה המון. כאמור, שופט יכול תמיד להחליט שיש חשש שהחשוד יברח ולסרב לאפשר שחרור בערבות.   אתה אומר שאתה חושב ש-ICE עושים את העבודה שלהם בצורה לא נכונה.   מה זה אומר? איך האמרה הזו (בלי פירוש) שונה מהטענה שלי שמייקרוסופט פועלים לא בסדר?   אני מודה שלא ביקרתי בארה"ב, אבל בכל הכתבות, הסרטונים, הסרטים, הסדרות, והספרים תוצרת ארה"ב שיצא לי לקרוא ולשמוע בשפת המקור שלהם, לא נתקלתי בשימוש בביטוי הספציפי הזה.   לכן, מאוד מפתיע אותי שאתה טוען שאנשים בסביבתך זורקים אותו על ימין ועל שמאל, כאילו הוא חלק בלתי נפרד מהשפה האנגלית.   בכל מקרה, השוואה של ביטוי זה למילה מאסטר, שרק בקונטקסט ספציפי אחד מתייחסת לעבדות, בעוד שהיא נמצאת בשימוש נפוץ במובנים אחרים לגמרי, לא מחזיקה מים.   אני גם לא בטוח שצירוף המילים final solution חסר משמעות לאמריקאי ממוצע, אלא אם אתה טוען שאמריקאי ממוצע הוא בור גמור בהיסטוריה של המאה ה-20. מלחמת העולם השנייה לא בדיוק חסרת כל קשר לארה"ב, כן?   מה גם, שלפי הבנתי אתה עובד בחברת הייטק די מכובדת, מה שאומר שהקולגות שלך אמורים להיות קצת יותר מושכלים מהאמריקאי הממוצע.