War4Ring שבפסח

סילבן

New member
תשובה

להלן מספר הטלפון הנייח והנייד של אריאל שונמי: 521-424-050 2673-648-08

barrow wight

New member
אהלן וסהלן

אני בטלפון 050- 424521 , אתה מוזמן להתקשר אלי מה-10/4 והלאה (אז אני חוזר מספרד, כנראה ישר לצו שמונה). אשמח לעזור בברכה אריאל

Toyvo

New member
תודה! נרשם ונשמר:)

אם העניין שלנו יתרומם, ניצור ברשותך קשר איתך. איפשהו בין הספרד לבין מלחמה:) תודה וטיול נעים.

Panique

New member
למר הרשקו הקומבינטור

"ואני חייב לציין שיחסית לתנאים הללו, ולבלגן הלוגיסטי העצום, ההתמודדות הייתה הטובה ביותר שניתן היה לעשות בתנאי השטח. " לא נכון. הדבר הנכון היה צריך להפסיק את המשחק ברגע שאין את מה שהמשטרה דרשה. סיכנת את חיי כולנו. אני מציע לך שאם אתה לא יודע לארגן, אל תכנס לזה.

תשובה

שלום. יפה מאד. זמן כה קצר לאחר המשחק, ואני כבר צריך להתמודד עם שטיות כאלו מאנשים המסתתרים מאחורי כינוי. בשביל שאף אחד כאן לא יטעה בגלל דברי ההבל הללו, אבהיר - ראשית, אני לא יכולתי להפסיק את המשחק. מי שיכול להפסיק את המשחק זה רק המאסטרים שלו, או הקפטנים של השחקנים בהחלטה מרוכזת. את העובדה שלפי מה שאני רואה בשטח אנו לא עומדים בדרישות של המשטרה העברתי למאסטרים ולקפטנים כולם, ואלו אף הודרכו להעביר את המידע לשחקנים עצמם. משם והלאה כל שיכולתי לעשות היה או לעזוב את השטח ולהותיר את הבלגן מאחורי, או לנסות ולעשות כמיטב יכולתי, וזה מה שעשיתי, מתוך מחשבה גם על כפוי טובה כמוך, לדוגמא. לגבי המארגנים - אני רוצה לראות איך אתה נדרש לבטל משחק עליו עבדת במשך חצי שנה, ללא הפסק ולאות, ותהיה אשר תהיה הסיבה. תחשוב על זה קצת לפני שאתה זורק כאן האשמות כאלו. ביקורת אפשר לנסח גם בצורה קונסטרוקטיבית. קצת כבוד והערכה לאנשים שנתנו חלק עצום מן החיים שלהם, ללא כל רווח, בשביל המשחק הזה ובשבילך. אסף.

סילבן

New member
אבל אסף, באמת

אישית אתה הבטחת לאבי יום לפני המשחק למצוא אדם המבין בו לוגיסטית ושייתן לו הסברים - ובזה נגמרה ההתקשרות עמך... אגב, אני עדיין לא מבין - המשחק בוטל זמן קצר לאחר תחילתו או התקיים בסופו של דבר ב-8:00 בבוקר שישי?

תשובה

שלום. מאחר שהייתי באמצעו של אירוע אחר (כנס ביגור) והיה חשוב לי שאביך יקבל מענה, העברתי את השם והטלפון לאחד המאסטרים/קפטנים. אם הוא אכן לא התקשר אל אביך, הרי אני מתנצל עמוקות. אני מניח שאותו אדם היה עסוק עד מאד, וכי לא הייתה כאן כוונת זדון אלא טעות בתום לב. ושוב, התנצלותי הכנה. לגבי המשחק - הוא החל ב-8:00 בבוקר ביום שאחרי (בחלק מן המקומות) והופסק ב-10:30 לערך. אסף.

סילבן

New member
אבל אתה חייב להבין

כי מבחינת אבי, לאחר שהתקשר לכל מי שאפשר (האמן לי) ולא מצא איש שיכריז על עצמו כמבין בעניין - התייחס בפקפוק לרצינות הארגון. לי זה לא הפריע כל כך - אבל ניתן להבין אנשים שהיו ביום רביעי ובנו ערים וביום חמישי לא הגיעו עקב המצב הביטחוני וחוסר הארגון. היה םגוע גדול בערב יום רביעי, אין לשכוח.

Panique

New member
גם את התשובה הזאת

הית נותן לי אם למשל היו מתים אנשים בפיגוע שלא היה מי שיגן עליו? אתה הבטחת אישית לאמא של חבר שלי בשיחה שאני שמעתי שתהיה הבטחה כפי שהמשטרה דרשה. האחריות החוקית על המשחק - היא עליך, אדוני, וזה שאין לך ביצים לקבת החלטה, חבל. המארגנים אירגנו את המשחק וכל הכבוד להם, ומרצון טוב. אבל, עם כל הכבוד, צריך לדעת מתי להפסיק. לדחות את המשחק ו\או לבטלו היה הצעד הנכון לעשות.

תשובה

שלום. כן, זאת הייתה התשובה שהיית מקבל גם אם אנשים היו מתים. אני מאמין באמירת אמת. אני לא יכולתי לבטל את המשחק, ידידי. אתה יכול לדבר על "ביצים" מכאן עד מחר, אבל זאת האמת. לכל היותר יכולתי לעזוב את השטח בעצמי, והמשחק היה ממשיך בלעדי. העדפתי לעשות כמיטב יכולתי בשטח עצמו. אני מבין שמבחינך טעיתי. יתכן שאתה צודק, יתכן שלאו, ואני את הלקחים שלי אפיק, כפי שאני בטוח שיעשו המארגנים, המאסטרים, וכו´. יחד עם זאת, לא מגיע למתנדבים שקרעו את עצמם בשבילך יחס כזה. וגם אתה, בצד הזה, צריך לעשות את חשבון הנפש שלך. אסף.

Panique

New member
מבחינתי ומבחינת המשטרה

אתה כראש העמותה הוא האחראי הרשמי של הארוע ותשובתך לא מספקת אותי, ואתה מטייח. בהחלט, אני אפיק לקחים. אני אדע להבא להתקשר למשטרה כשאני שומע שיש 20% מאבטחים ממה שהובטח. ואני לא אסכן חיי אנשים אחרים ואח"כ אטייח.

תשובה

שלום. סלח לי, אבל על מה אתה מדבר? אני הייתי בקשר מדי שעתיים עם משטרת מודיעין, ואף עדכנתי אותם במתרחש. נבנתה תוכנית אבטחה חילופית (כלומר העלנו זקיפים ושומרים חמושים נאלצו לשמור יותר מן המתוכנן), ועמדנו בדרישות המשטרה בנושא האבטחה, תוך תיאום מלא עם משטרת מודיעין ועם בסיס מג"ב הסמוך, סיורים במחנות השונים, עידכון הזקיפים, ועוד. השומרים הרבים קרעו לעצמם את הצורה בשביל זה, בשביל לעמוד במחוייבות הזאת למרות שרבים מן השומרים שהבטיחו לא הגיעו. היו כשלים, לוגיסטיים ואחרים, ואני בטוח שיופקו לקחים. מדוע אתה מתעקש לכתוב ולהטיח האשמות ללא ידיעת העובדות? כפי שאמרתי עוד למטה, נראה לי שאתה בעיקר מחפש לריב, או להוכיח שאתה צודק יותר, חכם יותר, שווה יותר, או כל מה שזה לא יהיה. בסדר, תהנה, רק אל תערב אותי או את המארגנים בזה, אוקי? אסף.

יוחננוש

New member
סדר העברת האחריות לאדם אחר לא נפסק

הרבה יותר נוח להאשים אחרים........... לדעתי אם היה מחדל אתה היית מואשם ונמצא אשם בגרימת מוות ברשלנות או לכל הפחות ברשלנות פושעת...(לא, אני לא שופט, אבל אפילו אבא שלך לא היה יכול להתווכח עם העובדות והיה עליו למצוא אותך אשם, לא משנה עד כמה הוא אוהב אותך, ולא מגיע לך אהבה כזו, כי אתה היית מסוגל,ברשלנותך, לנתק הרבה אהבות כאלו) . יש לך מזל שאף אדם לא בחר להגיש נגדך טביעה....לי אישית אין כוח להתמודד עם הזמן שזה לוקח. אם למישהו יש הרצון וזמן לעשות זאת, עודה לו ואף אעיד אם ירצה במשפט

סילבן

New member
זה ממש לא נכון!

משטרת מודיעין ובסיס מג"ב בגימזו לקחו אחריות ביטחונית על הארוע והשתדלו לספק לו אבטחה. לו היה קורה משהו - הם שאישרו את קיום המשחק היו אשמים. אבל למה לעסוק בספקולציות על העבר? חשוב על העתיד

יוחננוש

New member
לא

לקחו אחריות תחת הנחות מסוימות...לדוגמא: אמינות המספר שנתנו המארגנים...לפי דבריך עולה כי המארגנים היו נאשמים לא רק בנרשם בהודעתי הקודמת אלא גם בהונעה.... עצוב שהדברים הגיעו לידי כך...אבל יום המשפט בוא יבוא, ואם לא עכשיו, בעולם אחר

סילבן

New member
מספר המשתתפים היה נמוך מהמצופה

ולפיכך גם מספר המאבטחים הדרושים היה נמוך מהמצופה - לכן מצבת האבטחה הייתה כראוי - בשביל מי שבא ולא בשביל מי שלא בא.

לא יאומן

שלום. משטרת מודיעין אישרה את האירוע, והייתה מודעת לכל המתרחש, כולל השינויים בסידרי האבטחה. מה לא היה ברור במה שכתבתי? אסף.

Galdor

New member
Assaf is right

He is not responsible on logistics troubles. There was "zkifim and it was organized as it was possible. I really don´t understand why the organization of security was on captains, but it is logistics trouble , and once more , Asaf is not responcible on it , as I know. .Best regards , Galdor. I was one of zkifim, and I can say that Assaf is right. Assaf , You did yours best

למעלה