War4Ring שבפסח

Lin from Harad

New member
כן ולא

הודעות נאצה כבר קיימות והרבה - אנשים מאוד מגזימים בתגובות שלהם, אבל גם אותם ניתן להבין.ציפו למשהו גרנדיוזי וקיבלו משהו די עלוב (שוב - מכל מיני סיבות ולאו דווקא באשמת המארגנים של הארוע).הובטח להם משהו מסוים,אבל התוצאה...זה לא משנה כרגע אני מצפה להודעה הרשמית שתפורסם. ומספר הודעות הנאצה תלוי במה שייפרסמו,למרות שמרבית האנשים שכבר עכשיו עצבנים לא יוכלו להביט על תמונת המצב בצורה הגיונית - הם כבר מתבשלים בתוך המיץ של עצמם והם רוצים לפרוק על מישהו את הזעם על הכישלון והביזבוז של זמן וכסף.

Panique

New member
היה בה צורך

וביחוד לאור המצב.. מה אתה אומר? שהצברים שוים פחות1?!? המשטרה אישרה את הארוע עם 90 מאבטים. כשבאים 25 זו הפרה ברורה של החוק וסיכון חיי אדם. אני לא ראיתי שום מים. וההליכה ממורדור לגונדור היא יחסית ארוכה, והמארגנים היה צריכים לספק את המים לכולם ולא רק למורדור.

סילבן

New member
אבל כווווולם היו במורדור חביבי!!!!

אם נרשמת למשחק - היית במורדור, ושם גם היו המים. יכולת לקחת כרצונך. לא לקחת - בעיה שלך!!!

Panique

New member
לא לא לא

כשהיתי במורדור היה בלאגן אף אחד לא ידע איפה הוא וזאת לא בעיה שלי בגונדור לא היו מים. זה מחנה שינה היו צריכים להיות מים נקודה.

סילבן

New member
אתה אדם עצמאי או לא??????

אני מוכן להשבע שכל אדם יכול היה לראות את עשרות ארגזי המים והבירות במורדור - ולקחת כרצונו לשאר המחנות. למה חיכית ללילה בשביל לחשוב על מים - בשעות הצהריים אם היית שואל כל אחד מיד היית מקבל תשובה. בלילה - כשכולם התפזרו והיה חשוך וקר - אכן היה קשה יותר. אגב, בצומת הכניסה היה מבנה עם גדר מתכת - הוא היה מבנה של חברת מקורות ולצידו היה ברז מים שופע. בשביל להגיע לשם לא היה עליך לעשות את העלייה הקשה למורדור אלא רק את הירידה והעלייה מגונדור, ואולי אפילו בלי עליה וירידה כלל אם אני מבין נכון את השטח.

Gongor

New member
.........

בגונדור לא היה מים, למרות שהובטח לפי מה שאני הבנתי היו מים רק במורדור ולא בגונדור... וגם לא היתה הבטחה בגונדור בכלל

סילבן

New member
האנשים סביב המדורה, זוכר?

אחד מהם היה איש מג"ב חמוש, ואני שמעתי אותם מדברים על כך שהם משמשים כמאבטחים וכתצפיתנים, מה גם שאנו נהנו מהם יותר מכל כי הם היו סמוכים אלינו ביותר. בנוגע למים - זה נכון, אבל ראה הודעתי למעלה וזכור כי יכולת לקחת ממורדור מים כאוות נפשך וגם מהצומת בו עצרנו בזמן המצעד, שם היה מבנה של חברת מקורות. גם אני מצאתי את עצמי בלי מים בלילה - אבל זו אשמתי.

elanor

New member
רק להוסיף.

אני רק אצטרף ואגיד שכן, הרעיון להעלות מחדש את ה"אר" הקיץ (לא בתקופת בגרויות) הוא רעיון מצוין! אם רוצים להתארגן מחדש וצריך כוח עבודה - תנו צלצול!

סילבן

New member
גם אני תומך - ואגיע לבטח!

אני מאוד חושש בעולים יתרשמו מקהילת הצברים לרעה ולא ירצו יותר מגע עמה. אז אנא, אם מישהו מכם קורא זאת, קחו בחשבון שהייתה זו התנסות ראשונית - רבים הפיקו לקחים ויש לתת עוד הזדמנות!

yaka

New member
אל תחשוש יותר מדי

שמעתי כמה מאסטרים רוסים מדברים על הישראלים ותיתפלא דווקא בצורה חיובית ביותר

Toyvo

New member
נשמח להשתתף, אבל

רק אם יהיו מארגנים אחרים למשחק. Toyvo - Almost Faramir

סילבן

New member
למה??

מה כל כך רע במארגנים? הרושם שלי שאלמלא הגשם היה מתקיים משחק נפלא. זה רק אני??

Toyvo

New member
דעתי אחרת.

ברשותך אחקה עם פירוט הדעות שלי עד למכתבם של המארגנים המסודר.

Lin from Harad

New member
...

רנג´ר, הקפטנים לא תמיד פנויים להתעסק עם כל איש ואיש מקבוצתו ע"מ לוודא שהם מוכנים ללארפ. מה שכן עוזר מאוד זה להיות בקשר עם אנשים אחרים בתוך הקבוצה. ושוב פעם - כל מי שיצטרך עזרה ועצות בנוגע ללארפים הבאים תמיד יוכל לפנות אלי ולקבוצה שלי. 067 - 378328 [email protected]

elanor

New member
אוקיי, תראו:

אז ככה, אני האחות הקטנה של kra (הגיע הזמן לעשות לעצמי "יוזר"...) והייתי ב"אר" במשך כל הלילה הראשון - ושרדתי באומץ (לעומת אחותי)!! בבוקר , אחרי שהתחלתי לפתח הצטננות מרשימה ולא נשארו לי (ולכל מי שהיה איתי) בגדים רטובים או פינה יבשה באוהל, החלטנו שזה הזמן להתקפל, להשאיר את העבודה למי שמסוגל ברוב גדולתו להביס את כוחות האופל בלי להחליק בבוץ ולהגיע הבייתה מהר לפני שעדי תעלם שוב... (כן כן... זו הייתי אני שהקפצתי את כולם כששמתי לב שהחברה הטובה ביותר שלי נעלמה לה ל-5 שעות בלילה בחושך בלי להודיע ואח"כ חזרה לה כאילו כלום....) עכ"מ הייתי נשארת אם היה מצב להישאר כי היה באמת נהדר! היה צחוקים ושתיה (חריפה) וחברה נהדרת של האנשים הכי מתוקים והכי כייפים בעולם!! אומנם היה קר ורעדנו ועשינו (או עשיתי) טיקים של קור אבל זו הייתה חוויה נהדרת ובבוקר אפילו לא שמנו לב שהמחנה שלנו עלה באש בלילה... (כן כן.. מירקווד...), רק היו שמועות שהקפטיין שלנו היה שרוע מתחת לאיזה שיח עם "היננגאובר" רצחני. אז נתתי לכם טעימה פצפונת ממה שהיה לי (בתור חווית שחקן אישית) ורק כדי שתבינו שהיה ממש כיף. למרות הקור. למרות ש"אלוהים" ירק עלינו בכמויות... אם לא הייתם שם - הפסדתם!!!!

ruinel

New member
גשם (של צפרדעים)

אוקיי- אני החברה של הדס פה ש"נעלמה" לחמש שעות אבל בעצם לא עזבה את שטח הלינה.... בכל מקרה- רק רציתי לומר לכם שלמרות שזה היה האר הראשון שלי ולא יצא לי להלחם כל כך כי עזבנו בבוקר אני נהנתי מכל שניה , גם מההכנות למשחק , ואפילו מהאוהל המוצף שהיה לנו בלילה. היו בלארפ הזה באמת אנשים מדהימים וכל האנשים פה פשוט מאוכזבים שאחרי כל התכנון המשחק פשוט לא יצא אל הפועל בגלל הגשם וסיבות אחרות.... תפסיקו להתלונן!!!!! כולם היו באותו מצב שלכם והצליחו להנות - אז בפעם הבאה במקום לעשות פרצוף חמוץ תלמדו להנות ממה שיש וזהו! אני בטוח הולכת לאר הבא...

למעלה