War4Ring שבפסח

Kimia

New member
לא דמורליזציה. ל - zany

הטחת ביקורת אינה מתכוונת בהכרח לכפירה בכבודם או במאמציהם של המארגנים. הגשם היה צפוי (השמים אישרו את נבואותיהם הרטובות של החזאים), וניתן היה לדחות את המשחק בגינו. לא חייבים להתעקש, כ1שמדובר בכיף. לגבי האיחורים - אנשי אסגרות´ קיבלו הודעה שהמשחק לא מתקיים! לחלקנו אין מכונית (ולא גרים אצל אמאבא) ולא קיבלנו הודעה על קיום המשחק בזמן כדי להגיע להסעה. יש מביניהם שהגיעו ממצפה רמון ומאילת. לגבי העזיבה המוקדמת - למי שלא הגיע כדי להלחם, לא ממש נותר מה לעשות שם.

Kimia

New member
נ.ב. קפטנים הם גם מארגנים

ונדמה לי שגם אחרים מתייחסים בביקורת שלהם אל הקפטנים, בין השאר. הם אמורים היו לדעת יותר מהשחקנים על התקדמות הארגון, מחדלים ובעיות.

תשובה

שלום. ראשית, ביקורת היא מבורכת (בתנאי שהיא קונסטרוקטיבית, כמובן), מאחר שהיא מאפשרת לשפר את אירועים בעתיד. וכעת, לגבי הדברים גופם - לא ניתן היה לדחות את המשחק, וזאת מאחר שרבות מן ההוצאות (ביטוח, הסעות, שירותים ניידים, וכו´) כבר שולמו והוזמנו לתאריכים הללו, ולא ניתן היה להעבירן. הבחירה הייתה בין לנסות לקיים את המשחק בכל זאת, לבין לבטלו. לגבי אסגרות´ ושאלות אחרות בנוגע לקבוצות מסויימות באורח פרטני - אני מניח שהקפטנים יעדיפו להסביר בעצמם. אסף.

Panique

New member
לא מקבל את הנימוק שלך לחלוטין

כי אם היה ארגון כנאות היה ביטוח כמו שכל בנאדם שיש לו קצת שכל ומארגן אירוע כזה היה עושה. ואז הביטוח היה מחזיר את הכסף והיתם עושים לארפ נוסף בקיץ

סילבן

New member
כסף כסף.....

העמותה היא בסה"כ גוף שבמחזור השנתי שלו יש כעשרת אלפים ש"ח ובמשחק הסתובבו כספים גדולים פי כמה וכמה. יתר על כן, היה ביטוח אך רק לפגיעות חמורות.

תגובה

שלום. אני מבין שאתה לא מעוניין לתת ביקורת קונסטרוקטיבית. שיהיה, נעבור להסברים תמציתיים. 1. היה ביטוח. הוא נועד לכסות פציעות/פגיעות חמורות. אני מציע לך, עם כל השכל שלך, לנסות לסדר ביטוח למשחק תפקידים חי בן 1,000 איש ביער בן שמן. אם תשיג משהו טוב יותר ממה שהשיגו כאן, אני אישית אוריד את הכובע. אם לאו, אנא התכבד והפסק ללהג כאן. 2. הובלות, שירותים כימיים, ביטוח, הסעות מאורגנות, כל אלו ועוד עלו כסף רב (מרבית תקציב האירוע מצד המארגנים), ולא ניתן היה לדחותם ולקבל החזר כספי בהתרעה קצרה שכזו. כלומר, הבחירה כאן הייתה בין לקיים את האירוע, לבין לבטלו (הרמת אירוע נוסף במועד מאוחר יותר כאשר צריך לגבות כסף מחדש מכולם היא כמובן אופציה מעניינת, אבל אנו מדברים כעת על האירוע *הנוכחי*). המארגנים בחרו לנסות בכל זאת להרים את האירוע, בשל האפשרות שאנשים יקבלו תמורה כלשהי לכסף שלהם. אתה חושב שהם טעו? זכותך, אבל לא מגיע להם יחס כזה על כוונה שהיא בבירור טהורה. אסף.

Panique

New member
שוב פעם

אתה מנסה לטייח את נושא האבטחה וסיכון חיי האדם. שזה הנושא העיקרי. ולנושאים המשניים: אני ללא מתיימר לנסות להרים אירוע יותר גדול. מה שאני כן אומר זה שמי שכן מתיימר לכך, צריך גם לארגן ביטח למקרה של גשם, ובמיוחד לאור כל התחזיות. ואם כל הרצון הטוב, צריך לדעת מתי די. על ההסעוח המאורגנות - אנחנו השחקנים שילמנו בנפרד. ואני יודע את זה כי אני אישית נסעתי בכזו. חבל שאפילו מי שאמור לקחת אחריות על האירוע לא יודע עובדות בסיסיות. ושוב פעם - מה עם הנקודה העיקרית - סיכון חיי האדם הברור שהיה פה.

תשובה

שלום. "לטייח"?! תגיד לי, אתה בכלל קורא את מה שאני כותב, או שאתה סתם מחפש לריב עם מישהו? קרא את ההודעות שלי בעץ הזה. אין לי יותר מה להגיד לך. אם אתה רוצה לריב עם מישהו, חפש מישהו אחר. אסף.

Panique

New member
אני קורא את מה שאתה כותב

וברור לי שאתה, כן מטייח, ואולי לא נעים לך לשמוע את זה. סיכנת חיי אדם. זה לא צחוק, ולא לריב.

סילבן

New member
אז אל תבוא

לא תשכנע אותי שצריך מאבטח לכל סיור בארץ. עם כל המצב, זה חורג מגבולות ההגיון. אני הייתי בא גם לו לא היה מאבטח אחד - ובסופו של דבר היו עשרות, אמנם מועטות ולא רבות כמצופה, אבל זה הספיק לי.

Panique

New member
אם ככה אתה חושב

שיבושם לך. אישית לי מפריע שמפרים את פי המשטרה באופן בוטה כל כך. אם לך כמות המאבטחים הספיקה, אני שמח. לי ולמשטרה, ולעוד רבים אחרים, היא לא.

תשובה

שלום. ראה תשובתי למעלה. בהתחשב בזה שאני דיברתי עם משטרת מודיעין מדי שעתיים, ועדכנתי אותם במתרחש, אני משועשע למדי מטענתך שהם לא עודכנו. ברר את העובדות שלך בדרך מנומסת יותר. אסף.

lightningbolt

New member
מה אתה יודע?

רשמו בפורום הזה לפחות חמש פעמים שהמשטרה דרשה בן אדם על כל 30 איש במשחק ממש לא היו יותר מ750 איש המארגנים ניסו לגייס שמירה רצינית יותר אבל השומרים הבריזו וזה נכשל אבל השמירה עדיין עמדה בשומר לכל 30 איש אין לך מה לומר את היית במחנה של 200 איש היו לכם יותר מ7 שומרים מה שאומר שהיו לכם יותר שומרים ממה שהיה נחוץ אתה חושב שאתה כל כך חכם ויודע הכל נמאס כבר אתה סתם בן אדם פחדן ובכיין שלא יכול לחיות שמשהו משתבש מאות אנשים הלכו בבוקר של שישי הבייתה רק אתה כאן מתבכיין ותוקף כל מי שרק זז

סילבן

New member
נכון מאוד!! נקודה חשובה מאוד!!!!

אכן, מכיוון שרבים לא הגיעו גם דרישת המאבטחים קטנה ולמעשה הותאמה סטטיסטית למספר המגיעים.

Panique

New member
בגונדור היו 3 מאבטחים וכולם ישנו

רוצה עובדות? הנה עובדות. ומה שאני כותב זה בדוק.

סילבן

New member
זה בהחלט לא בדוק, אם כן זה שקרי

אני לנתי ליד מדורת השומרים בגונדור ובמו עיני ראיתי כל הלילה איש מג"ב לידה, ושאר יושביה הצהירו כי הם משמשים כשומרים וכתצפיתנים - אמנם בהתנדבות - אבל עדיין. אז אנא בדוק ביתר דיוק את העובדות.

Panique

New member
בדור מאוד

אני שמעתי את אותו איש מדבר שאין לו כדורים ומחסנית ושכל השומרים ישנים ושהו שם אנשים ש"יצעקו" אם הם רואים משהו, שזה די עלוב. ואח"כ ראיתי את קפטין דונלנד אני חושב שזה היה הוא יושב במדורה עם חברים שלו ואומר להם שהוא אמור לאעשות פטרולים אבל אין לו כוח.

סילבן

New member
אולי אתה לא מודע לכך

אבל גם האדון שונמי וחברי קבוצתו החמושים שמרו על המחנה שלנו.

למעלה