בלי פניקה, יש בריטניקה.
או קיי, אני יודע שלא היה משחק. אבל מנסיוני עם פעילות מחתרתית (וכאלה הם המשחקים שלנו) הדרישות שלך פניקה לאבטחה הם הגזמה. במיוחד לאור מחיר ההשתתפות הזעום. אני מודע לעובדה שמרגע שהעמותה נכנסה לעניין תקציב דיי גדול הופרש לצרכי ביטוח (נכון אסף?) ומתי לאחרונה זכור לכם ארוע בגודל כזה שהכניסה בו עולה רק 50-60 ש"ח. ואל תגידו לא קיבלנו כלום, המארגנים הקימו את מורנון (לא ראיתי מבצרים ומבנים אחרים אבל זה לא אומר שהם לא היו קיימים) שילמו לקק"ל גנרטור, וכו´. מאחורי שנים של מסיבות טראנס מחתרתיות בטבע ואני רואה את המשחק כמשהו בסגנון, ולא, מי שלא רוצה לקחת אחריות על עצמו, ומפחד מכל פיפס שלא ישב בתי קפה בתל אביב, אבל שכן יגיע למשחקים. הסכנה ממחבלים בארוע נמוכה יותר ממחבל שיכול להגיע לבומבמלה, אין להם שום אפשרות לדעת על הארוע. והם גם לא מנסים. לכן מראש לדעתי דרישת האבטחה עם נשק ארוך וכו´ הייתה מיותרת, אנחנו עוסקים פה עם אנשים מבוגרים ולא מארגנים קייטנה לילדיי בי"ס יסודי שצריך להיות אחראים עלייהם. ואגב. אני יכול להגיד שאם המסטרים היו מבטלים את הארוע בגלל בעיות אבטחה ל השחקנים הרוסים היו מחסלים אותם פיזית. משום מה אצל הרוסים (אולי בגלל ממוצע הגילאים היותר גבוה) אנשים יודעים לקחת אחריות בעצמם על עצמם בלי שמשהו יארגן שמירה עליהם או בכלל יכין להם רשימות של ציוד מחנאות. כן צריך לקיים את המשחק שוב, כן ביותר סדר, ועם יותר מסטרים טכניים אירגוניים. הבעיה העיקרית היא למצוא סופ"ש ארוך שבו אפשר לרכז הגעה לשטח ובניה ביום הראשון, ומשחק ביום השני ובלילה השני ובבוקר השלישי ואז פיזור בערב האחרון (חמישי-שישי-שבת) מצד שני הרבה מאיתנו אנשים עובדים וצריך למצוא חג שבו אלה הם ימי החופש. וכן אני מאשים בעיקר (לא רק אבל 80%) את הגשם. אם לא היה גשם הרבה מהבלאגן היה מסתדר מעצמו בסופו של דבר.