War4Ring שבפסח

qball

New member
אני לא מוכן שהאשמה תגיע הנה

שלום, אני לא מבין מדוע אנשים מטיחים ומטיחים את האשמה לכיוונו של אסף, אסף עשה את כל מה שביכולותו על מנת להתגבר על הבעיות הלוגסיטיות הרבות באר ובתור מישהו שהיה בקשר צמוד עימו רק לקראת סוף האר אני חייב להוריד את הכובע בפניו ובפניי ישראל. ביטוח- במשך שנים ניסו להשיג ביטוח לארים, שנים!!!!!! איש לא הצליח, גורמים רבים ושונים בקהילות משחקי התפקידים השונים ניסו להשיג את זה אבל היחידי שייצר תוצאות זה אסף. ביטול- איש לא יכול ולא התכוון לכופף את הידיים של האנשים ולהגיד להם ללכת הבייתה ומכיוון שאסף היה קצין הבטחון הוא נשאר עד שאחרון האנשים עזב. היו רבים שהיו במגמת עזיבה והיו רבים שנשארו וגם הם היו צריכים קצין בטחון. טיוח- אתם לא מכירים את אסף נכון? אני לא החבר הכי טוב שלו אבל הוא לא איש שפועל ככה. אבטחה- נתן תידרוך כללי לכל מי שהופיע בפגישה שצויינה, כמו כן כל מי שרצהל שמוע את התדרוך לאחר מכן היה מוזמן לשאול את אסף והוא ענה לו, אני ראיתי אותו אפילו נותן תקצירי חדשות. אתה מגיע למקום בתפקיד הקב"ט (קצין בטחון) ולא מספקים לך את כמות השומרים שהבטחו לך ואנשים לא עוזבים אז אתה עושה מה שאפשר, אני ועוד כמה חברה עשינו שמירת מאהל במחנה אחד בשביל להזעיק את האנשים החמושים. תנסו לשאול את השאלות הקשות יותר לכיוון המאסטרים אלכסיי , מיכאל אני לא שמעתי אותם עונים או שאני פשוט לא מכיר את הכינויים שלהם. יום טוב דורון

יוחננוש

New member
שוב:לא

אתם מנסים לנקות את אסף על ידי זה שלא קרה כלום..........בית המשפט לא יסכים לזה..........הבן אדם כמעט גרם למוות של אנשים...וזה, לטענתו "כי כבר הזמנו את ההסעות"...אסף את השיקול....חיים או כסף..... איניכם הרואות מה ניצח

Beastie

New member
למה הם לא עונים

הם לא עונים , כי שעזבתי את אתר המשחק אתמול ב 23:30 הם עוד היו שם, והיום בבוקר הם מפנים את הדברים האחרונים שנשארו, מחזירים מכשירי קשר, מחזירים גנרתור - וחברייה מארגנים כמעט לא ישנו 4 ימים. אז בטוח הם לא יתפנו לפורום במשך יום - יומיים לפחות.

סילבן

New member
איש לא מטיח האשמה על אסף

מדובר באדם אחד שנכמס לפאניקה ומנסה להאשים את כולם. חבל לבזבז עליו כל כך הרבה מלים.

יוחננוש

New member
לכבוד סילבן

ההונעה הייתה כל כך גדולה שאת מוכן להקריב מזמנך כדי להגן עליה.... אני לא יודע מה אתכם...אבל לי זה נראה כאילו שואבדתן לרעיון של חפות המארגנים, וכל זה מתוך תקווה ורצון ילדותיים לקיים לארפ נוסף........ באשר לסילבן....לאחר שראיתיך במשחק אינני חושב שאתה במצב לרדת על כל אדם..., קחו את חייכם בידיים!!! אל תתנו להן להיות כלי משחק בידיו של הרשקו ודומיו

Nyimirond

New member
לכבוד יוחננוש../images/Emo161.gif

בבקשה די, תחשוב יותר או שתתיעץ במישהו בוגר, לפני שאתה מוסיף תגובה לפורום הזה. אם אתה באמת מאמין שמיזהו עשה לך עוול, דבר איתו, אם אתה חושב שהיתה כאן הונאה, אז באמת לך לביהמ"ש אל תאיים ותנסה לשלהב את הרוחות סתם. בפורום הזה באנו לדבר על משחקים , וכן אני חושב שכולנו רוצים עוד משחקים, לא אני לא חושב שזה ילדותי, לא אני לא חושב ששועבדנו לרעיון כלשהו, אנחנו לא כלי משחק בידיו של אחר מלבד עצמנו והחיים שלנו בידינו, אם גם שלך אז לך ותעשה איתם משהו, אל תפריע.

qball

New member
יוחננוש

שלום אדון גנרל תכף תתחיל להגיד שאתה הגנרל יוחננוש ושכולנו נהייה בשקט ואני מציע לך בחום רב לשתוק, כי אתה רק מראה את עצמך כמורה לקסילים חסרי דעת וצרי מוח שרק רואים את מה שליד קצה האף שלהם, וגם זה לא תמיד כי הראש שלהם עסוק מידי בלהיות תקוע בתחת שלהם בזמן שהם מנסים ללקק לעצמם כלוחמיי צדק שחושפים טיוחים שלא קיימים . אין לך מושג מה התרחש מאחוריי הקלעים וזה בנתיים נראה רק נראה כאלו אתה נורא משתדל להשמע חכם בלי לדעת מה התרחש בארוע, "הרשקו סיכן חיי בן אדם " מאיפה הוצאת את זה, מהחור ממנו זחלת , תזחול לכיוונו מהר ועכשיו כי ככה זה פשוט לא התרחש. בהצדעה דורון

סילבן

New member
נא להתייחס בכבוד לבאי הפורום!

אתה רומז שאינך מעוניין לקיים משחק חוזר, נכון? במלים אחרות אתה מנסה להציק למארגנים על העבר. בשורה התחתונה לא קרה כלום ואם אינך מתכוון להגיע יותר למשחקים אז גם לא מעניינים אותך סדורי האבטחה בעתיד, נכון? אז לא, אני לא מעוניין למצות את הדין עם המארגנים על כל שגיאה שאולי עשו כך שיותר איש לא יארגן משחק כזה - אני מעדיף כי יפיקו לקחים ויארגנו משחק טוב יותר בעתיד. שוב, לדעתי לא היו למארגנים שגיאות חוקיות, האבטחה הייתה ראויה בעיניי. אני מתבונן אל העתיד, אתה מתחפר בעבר. לי יהיה עתיד, מה אתך?

יוחננוש היקר.

אתה צדקן, וכחן, ומתנשא. הציניות שלך איומה. מי שם אותך לנציג על מה? אין לך אפילו את הביצים לדבר בשם דעתך האישית, ואתה מדבר בשם בית המשפט, החוק, הכלל, המשפחות השכולות, לא הגזמת? קיבלת מידע, ואתה מתעלם ממנו. אם אתה לא שואל כדי לקבל תשובה, תפסיק לעשות רוח. בתור מי שהיה במקום עד מוצ"ש, אתה לא יודע בכלל על מה אתה מדבר. יופי, ילד בוגר... ...כוכב עליון. ויותר מזה, אני לא מוכן להתיחס אליך.

Lin from Harad

New member
הצחקת אותי

אם אתה חושב שלא היו אנשים שהתקשרו למשטרה לברר את כל מערך האבטחה לפני המשחק - אתה טועה.תשובת המשטרה הייתה כי לא ידוע להם על שום אירוע האמור להתרחש ביער בן שמן בתאריכים המדוברים.כשנשאלו מה בכוונתם לעשות בנוגע לדבר נאמר כי אנחנו ילדים מטומטמים שלא מתחשבים במצב הבטחוני וכי אין מה לעשות בנדון. שלא לדבר על העובדה שבמרכזיות משטרת ירושלים ות"א לא ענו לטלפון במשך כשעה.

נימריל

New member
../images/Emo41.gifתשובה

לאן התקשרת? משטרת ירושלים?! נסי את משטרת מודיעין ראש הסניף וסגנו האחראי על יחסי הציבור בהצלחה

סילבן

New member
ולחזק את דבריך

אני אישית בררתי את הארוע גם עם משטרת מודיעין וגם עם בסיס מג"ב בגימזו ליד היער. שניהם שלחו סיורים במשך כל הלילה.

kilist

New member
בלי פניקה, יש בריטניקה.

או קיי, אני יודע שלא היה משחק. אבל מנסיוני עם פעילות מחתרתית (וכאלה הם המשחקים שלנו) הדרישות שלך פניקה לאבטחה הם הגזמה. במיוחד לאור מחיר ההשתתפות הזעום. אני מודע לעובדה שמרגע שהעמותה נכנסה לעניין תקציב דיי גדול הופרש לצרכי ביטוח (נכון אסף?) ומתי לאחרונה זכור לכם ארוע בגודל כזה שהכניסה בו עולה רק 50-60 ש"ח. ואל תגידו לא קיבלנו כלום, המארגנים הקימו את מורנון (לא ראיתי מבצרים ומבנים אחרים אבל זה לא אומר שהם לא היו קיימים) שילמו לקק"ל גנרטור, וכו´. מאחורי שנים של מסיבות טראנס מחתרתיות בטבע ואני רואה את המשחק כמשהו בסגנון, ולא, מי שלא רוצה לקחת אחריות על עצמו, ומפחד מכל פיפס שלא ישב בתי קפה בתל אביב, אבל שכן יגיע למשחקים. הסכנה ממחבלים בארוע נמוכה יותר ממחבל שיכול להגיע לבומבמלה, אין להם שום אפשרות לדעת על הארוע. והם גם לא מנסים. לכן מראש לדעתי דרישת האבטחה עם נשק ארוך וכו´ הייתה מיותרת, אנחנו עוסקים פה עם אנשים מבוגרים ולא מארגנים קייטנה לילדיי בי"ס יסודי שצריך להיות אחראים עלייהם. ואגב. אני יכול להגיד שאם המסטרים היו מבטלים את הארוע בגלל בעיות אבטחה ל השחקנים הרוסים היו מחסלים אותם פיזית. משום מה אצל הרוסים (אולי בגלל ממוצע הגילאים היותר גבוה) אנשים יודעים לקחת אחריות בעצמם על עצמם בלי שמשהו יארגן שמירה עליהם או בכלל יכין להם רשימות של ציוד מחנאות. כן צריך לקיים את המשחק שוב, כן ביותר סדר, ועם יותר מסטרים טכניים אירגוניים. הבעיה העיקרית היא למצוא סופ"ש ארוך שבו אפשר לרכז הגעה לשטח ובניה ביום הראשון, ומשחק ביום השני ובלילה השני ובבוקר השלישי ואז פיזור בערב האחרון (חמישי-שישי-שבת) מצד שני הרבה מאיתנו אנשים עובדים וצריך למצוא חג שבו אלה הם ימי החופש. וכן אני מאשים בעיקר (לא רק אבל 80%) את הגשם. אם לא היה גשם הרבה מהבלאגן היה מסתדר מעצמו בסופו של דבר.

למעלה