War4Ring שבפסח

פדמירדן

New member
הברזל רותח וישאר חם

בשם עצמי אני מודיע לך שגם אם אתגייס אני אגיע. בנוסף על זה אם אתה חושב שהקבוצה שלך תאבד את ההתלהבות אני חושב שמראש היא לא הייתה שם. אני יודע מה שאני מרגיש ואני יכול להגיד לך שהקבוצה שלנו לא תאבד את ההתלהבות שלה כמה שהיא לא איבדה מהגשם. כי קבוצה חזקה היא מתחת רותחת שגם הגשם החזק ביותר לא יצנן כלשכן הזמן. הברזל חם ואישאר כך גם בסוכות. אה אלברסת´ אימלדריס לנצח

Gills

New member
הברזל שלנו חם מספיק, תודה

אנחנו נהיה בסדר, כמו שהפגנת הסולידריות הקטנה בימים האחרונים (והמבין יבין) הוכיחה. אני דואגת לקבוצות האחרות, אלה שנבהלו מהגשם ועלולים להחליט שלא בא להם לחכות. להפך, אלה שמתלהבים צריכים לדאוג שיקרה משהו הכי מהר שאפשר. אני חסרת סבלנות. גילי מלות´לוריין. מוטיבציה לא חסר לנו.

Elkaran

New member
איתך לאורך כל הדרך

יש אנשים שלא הצליחו ליצור קבוצות חזקות ומגובשות כמונו… יש לרחם עליהם, אבל לשמש כדוגמא! ככל שיהיו יותר קבוצות עם רמת הארגון והמוטיבציה שלנו היה (ועדיין יש…) הלארפים הבאים יהיו טובים יותר. עד כאן, Elkaran A Elbereth Gilthoniel! Vive le Imladris!

ההפך...

עד סוכות יש מלא זמן. זמן שניתן לנצל אותו. השחקנים יכלו להתכונן יותר טובת הקפטנים יוכלו לשפר את הקבוצות (מבחינת הרכב והכנה). וכמובן זהו זמן שבו המאסטרים יוכלו לעשות את כל העבודה שלהם. תוך חודש וחצי אי אפשר להרים מחדש פרוייקט כזה. ואשר למצב הבטחוני - נדמה לך שעכשיו זה בטוח לנסוע???

volkana

New member
איך אפשר להישתתף?

יש מיגבלת גיל? היתי באתר ולא הבנתי הרבה דברים למי אפשר ליפנות? המישחק מיתכיים בעיברית או רוסית? (אין לי בעיה אם שתי השפות)

The Dave

New member
אני רואה שלא ענו לך כבר הרבה זמן

אני -לא- מאסטר כדי להרשם למשחק תכנסי לאתר: WWW.WAR4RING.COM אח"כ תדברי עם הקפטיין של הקבוצה אותה בחרת שפות עברית-אלפית רוסית-מדוברת אגב עם את לא מכירה אף קפטיין רוסי אני מציע שתלכי לקבוצה של אלפים, כי לפי מה שאני יודע (אני בקבוצה רוסית) בקבוצות הרוסיות אנחנו (בערך) מקירים זא"ז.

semfur

New member
../images/Emo128.gif סוכות?!

נראה לי הזוי לחלוטין לחכות עכשיו עד סוכות. ה-ל-ו! אנשים, תתעורו! סוכות זה בספטמבר. עוד 5 חודשים!!!!!!!!! מה עם הקיץ?! אומנם כולנו אנשים עובדים/לומדים/עסוקים עד מעל לראש, אבל עד סוכות? אני חושש שאני (לפחות) אאבד את הסבלנות. לדעתי, המון אנשים יסכימו מרצון לקחת חלק פעיל באירגון, מה שיוריד מהלחץ של הקפטנים. חוצמזה, שיפיקו לקחים: אולי מינוי קפטיין נוסף לכל קבוצה?! בכל מקרה, לא נראה לי לחכות עד סוכות. אלא אם כן יהיו לארפים נוספים באמצע. כן, גם כאלו של יום אחד יתקבלו בברכה. לדעתי, לארפים קצרים ופחות מחייבים יוכלו רק להועיל לשחקנים הצעירים יותר, שלא זכו להתנסות במשחקים החיים מעולם. ומכך תצמח רק תועלת ענקית למשחק הגדול. אני מודה, אני לא מוכן להרים את הכפפה מסיבותי האישיות, אבל אני יודע שחלק נכבד מקהל הפורום הזה כן מוכן. אז יאללה, אנשים. יוזמה יוזמה יוזמה!!!

kilist

New member
יהיו

עוד הרבה משחקים עד סוכות, אולי יותר קטנים וקצת אחרים, אבל יהיו. אז אין שום בעיה לחכות.

Ranger One

New member
כמו שאמרתי

אם הדבר הזה באמת יהיה בסוכות אני פשוט לא מגיע. אין לי שום כוונה לשבת לחכות חצי שנה למשהו. לא ישבתי וחיכיתי חצי-שנה לשום דבר עד עכשיו ,ואין לי שום כוונה להתחיל. אם אתם רוצים שאני אגיע, תקבעו תאריך ריאלי. כן! אני מאיים בזה שאני לא אגיע. אני אולי לא הרבה, אבל אני כל מה שיש לי. אני יודע בבטחון מלא שאם תעשו את השטות הזאת אז אני לא אגיע. ואני חושב שכמישהו שמהדקה שהוא ירד מהאוטובוס רק עזר לקבוצות אחרות ואנשים אחרים ועודד אנשים אחרי המשחק ועשה עוד מיליון דברים שלא לטובתו האישית יש לי את הזכות להגיד שאם תעשו את זה בתאריך הזה אז אני לא אגיע.

Hest

New member
אמנם הרבה זמן

אבל זהו תאריך מצויין. בנוסף יהיה לנו המון זמן להתכוננות נוספת ולארגון טוב יותר. זכור, הסבלנות היא הדרך המהירה מכולם (או שמא היא כרסום יסוד הדמוקרטיה?)

Ranger One

New member
בתור התחלה

אל תדבר איתי על דמוקרטיה, אני באופן אישי בעד דיקטטורה צבאית וביטול זכויות האזרח. אני מצטער, אבל חודשיים זה מספיק זמן להתארגן. מה שלא מוכן תוך חודשיים לא יהיה מוכן תוך שנתיים. (כמובן שזה ביחס ללארפים ולא טילי-אטום). בקיצור, היה חודשיים להכין דברים וכמעט כולם הכינו. מי שלא הכין יכול עדיין להכין לראשו ןבאוגוסט שזה גם תאריך יפה.

Hest

New member
יפה

הראשון באוגוסט הוא אכן תאריך יפה, כמו כל התאריכים (שלא תהיה פה אפליה). אבל, אם תסלח לי על בורותי, למה שהראשון באוגוסט יהיה תאריך טוב לאנשים עובדים?

תפתח תחביבים../images/Emo22.gif

אני במקומך ההיתי קונה אכשיו חקה ולומד לדוג ככה היתי מעביר את הקיץ החם עד לסתיו למישחק בסוכות באמת אתה בן אדם רצני אתן לך דוגמה פסטיבל ערד היה פעם בשנה אז מה אנשים היו יושבים בבית ולא עשים כלום תמיד היו עוד הופעות כשהפסיטבל היה הארוע הגדול מכולם יש כאן אנישים עם חיים מחוץ ללרפים ואינטרנט יש עבודה לימודים "כל העם במילואים" לארפים יש כל הזמן ואם באמת חסר לך אתה תמיד יכול לשחק DND קלאסי בכלל אני לא אוהב את איך שאתה כותב ואני תוהה אםאתה רציני בכלל גם אני לא ממש נהנתי במשחק אבל אני לא מקלל על כל הרשת בגלל זה תירגע כך פרוזק תקנה חכה ותלך לדוג לי זה עוזר ... שיהיה לך חג עצמאות בטוח כשר ושמח ובאמת כך את החיים יותר בקלות שלך הפסכולוג בגרוש (או רובל) שמש העמותה לדיג (תרומות יתקבלו בברכה) סמ"ר במיל. יאיר (יאיא) בן מנחם

חודשיים זה לא ראלי.

מה גם ששבועות זה עוד חודש וחצי. להזירכם - הדברים התבררו אף יותר מסובכים ממה שציפו המסטרים, שנחשבים לזהירים יחסים (ע"ע אבטחה), והופיעו כשלים (ע"ע מיים, הובלה, הסעה, הגינה, וכו´).

Lin from Harad

New member
בחייך!!!

Ranger One תפסיק להתבכיין ולבוא לכולם בטענות!!! אתה אי פעם מרוצה ממשהו?! מאז שחזרנו מהלארפ הכושל אתה לא מפסיק עם הטון המתבכיין הזה.מה יהיה? גם אני לא הכי מאושרת עם התאריך שנקבע,אבל אני מעדיפה לקחת את הזמן הזה ולהפיק לקחים משלי ואולי לשפר ולעשות את מה שלא נעשה בלארפ של פסח. זה נורא קל לשבת מהצד,לדרוש דרישות ולבוא בטענות לכולם.המאסטרים מחליטים על התאריכים הנוחים לכולם,לא רק לך.יש בינינו אנשים שעובדים ולחכות לחגים זו החלטה נבונה,כי אז כולנו נהיה חופשיים לבו.החיילים שביננו גם יצאו הביתה וגם התלמידים והסטודנטים יהיו בחופשות שלהם.המשחק אינו מתוכנן ליום וחצי ויש אנשים שעובדים ולומדים גם בימי שישי וגם במוצאי שבת... ודרך אגב - אני בטוחה שתבוא כמו גדול,אם אתה באמת אוהב את זה.אם לא - למה בכלל להתחיל עם זה?

elanor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואגב, אני גם ממש מסכימה עם הסט... ^^

yontanbn

New member
לא לחכות? דביליות לשמה

אתה נורא מצחיק. אף אחד לא מצפה שתשב ותחכה למשחק, בלי לעשות כלום. תעשה מה שבא לך, וכשהמשחק יגיע תשחק בו. אם לוקח לך חודשיים להתכונן, תתכונן חודשיים, ואז תעשה מה שבא לך ותבוא למשחק. אם המשחק הזה היה הדבר היחיד בחייהם של האנשים המעורבים, אז אתה צודק לגמרי - קשה לחכות הרבה זמן. אבל הוא לא. המשחק יכול גם להתקיים בעוד שנתיים והוא יהיה סבבה באותה מידה. העניין הוא למצוא תאריך שהוא טוב מבחינת האנשים בפני עצמו, ולא תאריך שהוא טוב כי הוא קרוב לעכשיו.

אתה עושה למישהו טובה???

למה נראה לך שבגלל בן-אדם אחד ישנו את התאריך?? ולאיים שלא תגיע זה די טפשי...

elanor

New member
../images/Emo41.gifyo roe!../images/Emo42.gif

להזכירך גם עדי ואני לא יכולות בקיץ.... ואל תגיד "חבל"...!!

semfur

New member
בגרויות?

להזכירך, את ועדי לא היחידות שלומדות. לפי מיטב ידיעתי בתחילת אוגוסט אני עוד אהיה בלימודים (משהו שנקרא מועדי ב´). אז את יכולה להרגע.

למעלה