War4Ring שבפסח

elanor

New member
רועי...

עזוב, נדבר על זה כבר מחוץ לפורום... (לא דיברנו על זה ביום שישי כבר??...) lol

Eowyn Galadriel

New member
עוד אף פעם לא השתתפתי במישחקים האלה

ואני רק בת 16 אבל הייתי מאוד מעוניינת לעשות זאת, איפה נירשמים, מבררים פרטים וכו´? תודה .

The Dave

New member
תאריך טוב

פחדתי שלא אוכל לבא ולמשחק השני בגלל מבחני הבגרות אבל עם זה בסוכות Count me in!!!

באמת?

מאיפה אתה יודע מה עשיתי במשחק? כדי שלא תדבר אל דברים שאתה לא יודע עליהם

אנא ממכם - הערות פרטיות באופן אישי

שמרו על הפורום נקי. הערות אישיות מסוג זה באות על חשבון מידע אינפורמטיבי שאנשים באים לחפש בפורום הזה. אנא ממכם - שמרו את ההודעות האישיות של "אהלן" ו"מה נשמע" ו"זוכר אותי" ו"איך הייתי" או לחליפין "שתוק יא בן-זונה" למעמד של הודעות ישיות, ותשאירו את הפורום במעמד של פורום.

צודק בהחלט אבל....

כדי שאוכל לתת הערות אישיות אני חייב למצוא דרך לדבר עם הבנאדם באופן אישי כיוון שאיני זוכר או יודע מיהו .. ולכן רציתי שהיא תגיד לי מיהי. ברכות וסליחות ראדאגסט החום והנכבד

Lin from Harad

New member
כפי שכבר נאמר...

אין צורך לפזר רכילויות... ביום-יומיים הקרובים המסטרים אמורים להציג הודעה רשמית בנוגע להפקת לקחים מן המשחק הקודם וכן האם יתקיימו נוספים. בינתיים הציעו לעשות לארפ נוסף בשבועות - גם לתיכוניסתים זה יהיה מספיק נוח כי תהיה חופשת שבועות. עד כמה שהבנתי הכל תלוי באלכסי... רק תיאזרו בסבלנות חבר´ה

Hest

New member
הי!

אני מבקש שלא תכליל, אני עושה כמיטב יכולתי לא לחזור על עצמי, ולדבר לעיניין. אני משתדל שהתלונות שלי יהיו לגיטימיות ולא בכייניות. אם כשלתי, הרי אני מתנצל, אבל נדמה לי שדווקא הצלחתי יפה.

Varkong

New member
בהכלט!

אתה בהכלט יודע לא לחזור על עצמך אבל לקרוא זו בעייה..... כבר כתבתי שאתה בסדר גמור מהבחינה הזו!

barrow wight

New member
בקשה קטנה ממך סילבן

אינני מכיר אותך, אם כי אשמח לעשות זאת. אולם אני ממש ממש מבקש, תשאיר לי להחליט בעצמי אם אני רוצה למסור את מספרי הטלפון שלי בפורום הזה, או בכלל. במקרה הזה אני ואתה כתבנו את הודעותינו במקביל, ומסרנו את המספר במקביל, כך ששום נזק לא נגרם. אבל להבא אני באמת מבקש. תודה רבה בברכה אריאל

סילבן

New member
למעשה מספריך נמצאים ברשות הכלל

הם מפורסמים ב-"הגילדה" וכל שעשיתי היה להעתיקם משם.

barrow wight

New member
אני יודע

אני רשמתי אותם בגילדה. מה שביקשתי הוא שתשאיר לי להחליט את מי אני רוצה להפנות אליהם או למי אני רוצה לתת אותם, אוקיי? כמו שציינתי, במקרה הזה אין לי שום בעיה (נתתי את המספר בעצמי לפני שראיתי את הודעתך). דרך אגב באיזה קבוצה אתה היית במשחק? אולי נפגשנו כבר? בברכה אריאל

סילבן

New member
לצערי הרב לא

אני גלמתי את שר כלכלת דונלאנד ומאוד רציתי לבקר בכוכיך בשל השחקנים האיכותיים ושמועות מסוימות על "אוצר" (כסף, כסף!!). בכל מקרה, חושתני כי לא נפגשנו, על אף העובדה כי לנתי (אם ניתן לקרוא לזה כך) במחנה גונדור ליד מדורת השומרים, באוהל הזעקות. בקשר למספרים, ברור לך ששמך המלא מפורסמם כאן בפורום וכל אחד יכול בעזרתו להשיג בנוחיות את מספר הטלפון שלך, נכון? למעשה פרסומו בגילדה נועד כדי ששחקני מ"ת שאינם מכירים אותך יוכלו לתקשר עמך וזה בדיוק מה שבשקש לעשות האדון טויבו, כך שאיני מבין את בקשתך.

למעלה