../images/Emo59.gifדתיים חילוניים
אני בהחלט מבינה את הרגשתך,יש הרבה אמת בדברייך, אך את רואה רק את הצד שלך. אני עצמי חוזרת בתשובה וזה אומר שבני משפחתי הם חילוניים, יש מקום במשפחתי לכל הדעות. זה שהחילוניים לא מבינים את ההלכות ואת דרך החיים מצריך מהחרדים אורך רוח הבנה לחוסר הידע והרבה רגישות וכן ההפך (מהחילוניים). אני עצמי מוצאת את עצמי מאוכזבת לא מהדת וזה לא קשור לאלוקים שלנו (יש לי תחושה שהחרדים כל נושא שחילוני מדבר הם ישר קושרים את הנושא לאלוקים, אבל אצל החילונים צריך להבין יש מעבר לנושא הזה עוד חיים...) אז כמו שאמרתי היום אני מאוכזבת ולא מהאלוקים שלי ולא מהדת אלא מאלה שחושבים שהם מיצגים את הדת או חושבים שהם מינימום האלוקים בעצמם. ועל זה אני מתרעמת בשאט נפש. כשאני אומרת מיצגים הכונה לא בהכרח לרבנים אלא לעמך שבשם האלוקים מרשים לעצמם להתנשא לפגוע להעביר ביקורת ובעצם כשרק אתה מפנה את ראשך הם שוכחים את ה', יש שממציאים לעצמם הלכות, ויש שמשתמשים בהלכות בצורה מנופולטיבית ז"א כנוח להם או שמפרשים את ההלכות איך שנוח להם, וזה מכעיס אותי. בהצלחה לך דניאלה אני אישית למדתי בדרך הקשה שהחוזרים בתשובה, ברובם, הם הצדיקים ששינו את דרך חייהם, ובכך שינו גם