לא וזה קצת העליב אותי עד היוםקחי אותך לדוגמא... כמה זמן אנחנו מכירים כאן? לא מעט. האם בקשתי מפגש או תמונה?
לא וזה קצת העליב אותי עד היוםקחי אותך לדוגמא... כמה זמן אנחנו מכירים כאן? לא מעט. האם בקשתי מפגש או תמונה?
יודעת למה? כי אני כמעט ולא מכיר אותך, ועבורי זה יהיה "עקום", אם אחפש את החיצוניות שלך, לפני שאכיר אותך טוב יותר. כי... בינינו? את אדם ששווה להשקיע כדי להכירו על אמת.לא וזה קצת העליב אותי עד היום
נכון, אני גם מחסלת להם את הממתקים שיש בצימרומי שמסוגל להגות רעיון כזה הזוי כנראה מסוגל ליותר..
אני מניח שהיצירתיות שלך לא מתמצה רק בזה.. כל מי שבוחש במים העכורים האלה יותר מדי זמן פשוט מאבד את התחושה מה קורה לו.נכון, אני גם מחסלת להם את הממתקים שיש בצימר
לכתוב "אצלך זה ממש כרוני" זה ממש להכיר אותה אישית אחרת,אין לי מושג מאיפה זה הגיע.אצלך זה ממש כרוני.
כולם משקרים וגם אני, אבל אני משתדל, באמת משתדל להמעיט ככל האפשר.
תאמיני לי שאם אני אומר אז אני יודע.לכתוב "אצלך זה ממש כרוני" זה ממש להכיר אותה אישית אחרת,אין לי מושג מאיפה זה הגיע.
רק עכשיו שמתי לב במקרה, לתגובה הנבזית (האופיינית) שלך. אתה מוזמן להסביר לי, כאן או בפרטי, מה אתה כ"כ יודע.תאמיני לי שאם אני אומר אז אני יודע.
מממ... תודה על ההזמנה, אבל בנתיים אני מעדיף להשאיר עוד כמה קלפים אצלי בשרוול...רק עכשיו שמתי לב במקרה, לתגובה הנבזית (האופיינית) שלך. אתה מוזמן להסביר לי, כאן או בפרטי, מה אתה כ"כ יודע.
הגיוני שאתה מרמה בקלפיםמממ... תודה על ההזמנה, אבל בנתיים אני מעדיף להשאיר עוד כמה קלפים אצלי בשרוול...
ברור. זה שם המשחק.הגיוני שאתה מרמה בקלפים
כצפוי, אתה לא עומד מאחורי דברי הבלע שלך. (מה יש בי שמוציא ממך את התסכול והנפש המסוכסכת שלך? )תאמיני לי שאם אני אומר אז אני יודע.
דקל... תאמיני לי שאני מכיר את כל הטריקים לנסות למשוך אדם בלשונו...כצפוי, אתה לא עומד מאחורי דברי הבלע שלך. (מה יש בי שמוציא ממך את התסכול והנפש המסוכסכת שלך? )
לדעתי, יש הבדל עצום ברמת הפגיעה שחש האדם שמשקרים לו/שבוגדים בו.כולם משקרים ובוגדים כל הזמן. אין הבדל בין לקרנן את הבעל ולשקר לעובד שלך שנתת עליו המלצה, להתחמק מלהחליף את החבר שלך בטירונות מתחת לאלונקה או להבריז מביקור דוד זקן סיעודי, בתואנת שווא.
לדעתי, יש הבדל עצום ברמת הפגיעה שחש האדם שמשקרים לו/שבוגדים בו.
וצרם לי מאוד המשפט הראשון שלך.
עם כל זה שאני בנאדם מאוד פסימי מטבעי והדעה שלי לגבי בני אדם לא מזהירה במיוחד, אני מסרבת להאמין שכולם משקרים ובוגדים כל הזמן. בעיקר החלק של הבוגדים. בעיקר החלק של 'כל הזמן'. אני מעולם לא בגדתי באף אחד, לא בבן זוג, לא בחברה, לא בקרובי משפחה, ולעולם לא אבגוד. ויש לי חברה שאני משוכנעת לגביה במיליון האחוזים שזה נכון גם לגביה. כנ"ל לגבי אמא שלי, למשל.
לגבי 'משקרים' אני מסכימה, אבל שוב - יש שקרים ויש שקרים. להגיד שאני 'חולה' כי אני לא רוצה להגיע ביום הספציפי הזה לעבודה כי יש שם פעילות כלשהי שאני לא רוצה להשתתף בה - זה דבר אחד. להגיד לבעלי שאני בעבודה כשלמעשה אני שוכבת עם גבר אחר - זה דבר אחר לגמרי. אם אני בתור מנהלת הייתי מגלה שעובד שיקר שהוא חולה כדי להתחמק ממשהו, אז הייתי חושבת 'חצוף'. אם אני בתור אישה הייתי מגלה שבן זוגי שיקר שהוא היה בעבודה כשלמעשה שכב עם מישהי אחרת, אז הייתי חושבת 'בן זונה'.
אז בעצם מה שאת אומרת שאת חיה עם המצב ע"י כך שאת אומרת לעצמך 'כולם עושים את זה'?
את נשמעת לי כמו מישהי בשנות ה-30 שלה. חזרי לכאן בעוד עשר שנים.לדעתי, יש הבדל עצום ברמת הפגיעה שחש האדם שמשקרים לו/שבוגדים בו.
וצרם לי מאוד המשפט הראשון שלך.
עם כל זה שאני בנאדם מאוד פסימי מטבעי והדעה שלי לגבי בני אדם לא מזהירה במיוחד, אני מסרבת להאמין שכולם משקרים ובוגדים כל הזמן. בעיקר החלק של הבוגדים. בעיקר החלק של 'כל הזמן'. אני מעולם לא בגדתי באף אחד, לא בבן זוג, לא בחברה, לא בקרובי משפחה, ולעולם לא אבגוד. ויש לי חברה שאני משוכנעת לגביה במיליון האחוזים שזה נכון גם לגביה. כנ"ל לגבי אמא שלי, למשל.
לגבי 'משקרים' אני מסכימה, אבל שוב - יש שקרים ויש שקרים. להגיד שאני 'חולה' כי אני לא רוצה להגיע ביום הספציפי הזה לעבודה כי יש שם פעילות כלשהי שאני לא רוצה להשתתף בה - זה דבר אחד. להגיד לבעלי שאני בעבודה כשלמעשה אני שוכבת עם גבר אחר - זה דבר אחר לגמרי. אם אני בתור מנהלת הייתי מגלה שעובד שיקר שהוא חולה כדי להתחמק ממשהו, אז הייתי חושבת 'חצוף'. אם אני בתור אישה הייתי מגלה שבן זוגי שיקר שהוא היה בעבודה כשלמעשה שכב עם מישהי אחרת, אז הייתי חושבת 'בן זונה'.
אז בעצם מה שאת אומרת שאת חיה עם המצב ע"י כך שאת אומרת לעצמך 'כולם עושים את זה'?
אני בת 37, לא יודעת אם זה מאשש או מפריך את התיאוריה שלך, שאני לא יודעת מה היא, אבל מבינה בין השורות שיש לך אחת.את נשמעת לי כמו מישהי בשנות ה-30 שלה. חזרי לכאן בעוד עשר שנים.
עם הגיל אנחנו מבינים יותר טוב את טבע האדם ואם אתה אינטליגנט מספיק, אז גם מקבל בסלחנות התנהגויות שונות.
לפעמים יש ימים מאד לחוצים בעבודה, אז מבחינתי, עובד "שמתחלה" כי לא בא לו והוא מפיל את העומס על הקולגות שלו בזמן קריטי, זו בגידה אולי אפילו יותר בזויה מבן/זוג שרוצים קצת סקס אחר.
נשואה? רווקה?אני בת 37, לא יודעת אם זה מאשש או מפריך את התיאוריה שלך, שאני לא יודעת מה היא, אבל מבינה בין השורות שיש לך אחת.
הדעות והאמונות שלי לא ישתנה בגיל 47, בדיוק כפי שהן לא השתנו מאז גיל 17 ו 27. אבל אם אני אזכור בעוד 10 שנים, אני אחזור לכאן ואדווח.
אני לא חושבת שעובד ש'מתחלה' ליום (שזה מה שכתבתי בתגובה הראשונית) פוגע במישהו בצורה משמעותית.
רווקה. תמיד רווקה.נשואה? רווקה?
אם זה מצבך, תכירי את יקיר, רווק שמחפש, אולי תבוא הגאולה לשניכם ולנו.....רווקה. תמיד רווקה.
זה מצבי כי אני רוצה שזה יהיה מצבי.אם זה מצבך, תכירי את יקיר, רווק שמחפש, אולי תבוא הגאולה לשניכם ולנו.....
אולי בכל זאת?זה מצבי כי אני רוצה שזה יהיה מצבי.
כמו שכתבתי בפוסט המקורי שלי, אני לא מחפשת להכיר לאף מטרה. אני לא מרגישה שאני צריכה להיגאל ממשהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.