היה ואם נתפסתי על 147 קמ"ש,

Krishi

New member
תודה על ההתחשבות בכבודנו

הצעתך התקבלה, נשקלה, ומסקנותיה ימסרו בהמשך

1אדלרון

New member
נ.ב.

תכין גם 3000+ שח לוולנטיין . תבין אותי לא נכון, אני בעד העלאת המהירות המותרת, ואני לא חושב ש120 קמ"ש זאת השתוללות. לדעתי, מהירות אינה שווה לנסיעה לא זהירה בטח לבטח בכבישים המהירים הלא עירוניים, ובחלק מהמיקרים אף לפתור עמוסי תנועה ותאונות. אבל אפ-אחד לא שואל אותי.

yaair

New member
סע לטייל בעולם, תחזור בתור עולה חדש עם שם אחר

ביעוד 60 שנה. בהצלחה ! מסור ד'ש לקדושי אושוויץ בפולין ביום רביעי/חמישי הטכס.

Krishi

New member
הו! סוף סוף עצה לעניין!

התלבטתי אם לעשות את זה או לא אבל עכשיו קיבלתי חיזוק. תודה

ICNICשל

New member
אתה יודע מה הבעיה שלך?

הבעיה שלך היא שאתה באמת באמת לא מבין מה אנחנו רוצים ממך. אתה מנהל כאן דו-שיח עם אנשים בשתי שפות שונות. אין לך מושג על מה הם מדברים, ואתה טורח לענות להם תשובות שהן לא רלוונטיות בכלל. אתה יודע מה הבעיה שלנו? שאתה כנראה גם לא תבין בעתיד. וכנראה שבאמת לא תשנה את דעתך אפילו לא בעוד 50 שנה. וגם - שאתה לא היחיד, שיש עוד כמוך. ומאחר שאנו עוסקים בקיטורים על המשטרה, המדינה, החוק, והשוטרים, ומאחר ובמדינות אחרות החוק כל-כך יותר טוב לטייסים, אני מזמינה אותך לבדוק את כבישי הולנד למשל. נראה אותך עובר שם את ה-100 ומצליח להחזיק רשיון. או את אחת משכנותיה. לכולן מערכת כבישים מעולה, אבל מערכת חוקים ומערכת אכיפת חוק מעולה אף יותר. לעומת זאת - תנסה ללחוץ על דוושת הגז בארה"ב הגדולה, ותפעיל את הסטופר בשעון כדי לראות כמה זמן ייקח עד שהשריף המקומי יהיה אצלך במראה האחורית, ונראה אותך מספר לו את הסיפורים שלך...... חי חי חי....... אם תדבר יותר מדי תמצא את עצמך אזוק. אז נכון, כולם משוגעים,האמריקאים, האירופאים, האוסטרלים, ורק אתה רואה את האמת הזכה, ומבין את נפש המנוע ודוושת הגז. יש לכם דיבור, הם לעולם לא יבגדו בך. אני יודעת שלא שכנעתי אותך. אני מפחדת ממך. מקווה לא לפגוש אותך לעולם, ומקווה שכשהבלתי נמנע יקרה (והוא לא יקרה בגלל המהירות, הוא יקרה בגלל היוהרה והבטחון העצמי המופרז), שאז לפחות, תהיה לבד.

ICNICשל

New member
נ.ב. לא המהירות מפריעה לי,

גם לי כבר קרה שהאצתי , בכבישים טובים, ולא בארץ, מה שבאמת מפריע לי זו הגישה היהירה שלך והבוז שלך לכל מה שמסביבך. המהירות לא תעשה את הנזק. הבטחון העצמי המופרז שלך הוא הסכנה לך ולנו.

Krishi

New member
אין צורך לפחד ממני, אני בחור נחמד בדרך כלל.

ואם את ניראת טוב אני מקווה שדווקא יצא לנו להיפגש דווקא באוטו, אבל רק באחד מהם
אני לא שומאכר, יש לי עוד הרבה ללמוד. אבל אני כן מאמין שאני מחשב את כל הסיכויים האפשריים לתאונה שתלויים בי וחלק גם שלא תלויים בי. עם הזמן אני רוכש ניסיון וידע. פשוט לא יאומן כמה אנשים חושבים שכל מה שקצת מעל 100 קמ"ש בכל מצב וכל כביש זה סכנת נפשות ושכל מי שנוהג ככה הוא סכנה רצינית לסביבה. זה פשוט בורות וחוסר ידע. אבל זה בסדר.. אני אוכל אותה למען כל אלו שיודעים את האמת. שיהיה...

אתה גם סקסיסט....

באמת לא נראה לי שהיא היתה מעוניינת. אתה לא נוסע קצת מעל 100, אלא 147.. מדוייק יותר להגיד - הרבה מעל מאה... אני גם חושבת כמוהה. אתה באמת באמת לא מסוגל לקלוט מה שאומרים לך, מה גם שאתה מחזיק ב"אמת"... גם אני מפחדת ממך, ומקווה שאני לא אסע לידך על הכביש. מקווה גם שיכאיבו לך חזק בכיס ובשלילת רשיון.

Krishi

New member
למה סקסית? פלרטטן. תמיד הייתי ותמיד אהיה.

גם זה כבר לא חוקי וצריכים להכניס אותי לכלא? את מחזיקה ממני איזה מפלצת כזאת ככה שכל מה שאני אומר נשמע לך נורא. יאלה, את יודעת מה? אני איתך. שיכאיבו חזק בכיס ובשלילת רישיון. אני גם מקווה שלא תסעי לידי על הכביש כדי שחס וחלילה אני לא אהרוג אותך. שיהיה לך יום טוב.

לא.

זה סתם דבילי לחשוב שכל בחורה שמדברת אליך באינטרנט מעוניינת בפלירטוטים שלך רק בגלל שהיא שייכת ל51 אחוז מאוכלוסיית העולם. מה גם שהיא אמרה לך שהיא מפחדת ממך, אני די בטוחה שגם בשביל טרמפ תמים היא לא הייתה מעוניינת להתקרב לאוטו שלך.

Krishi

New member
אני צריך להיות נהג מונית

להגיע מהר ובבטחה לכל מקום. יהיו לי הרבה לקוחות. צריכים לקנות רק הרבה שראיות הקאה למקרה שמישהו יקבל בחילה בדרך
טוב, כמו שאומרים אצלנו ברוסיה. אם מפחדת, סימן שמכבדת

אגב על סקסיסטיות לא מכניסים לכלא, זה חוקי

כמו שעל עבירות תנועה לא תולים אנשים. גם אם חו"ח מישהו יפגע ממך, לא יתלו אותך. לקוות שישללו לך את הרישיון ויפגעו במצבך הכספי - זה גם ריאלי, גם חוקי, וגם הגיוני.

בני ברק

New member
את מגזימה איתו

הבן אדם בסך הכל עבר על מהירות---אז ביג דיל הפכת אותו למפלצת. תאמיני לי שיש עברות תנועה שאני כימעט חוטף התקף לב שאני רואה אותם מולי (כנהג) אני מתכוון על מה שקורה בתוך הערים. אני נוהג בעיר בני ברק-כל התמרורים בעיר הם רק בגדר המלצה, העברות תנועה שם (ואולי לא רק שם..פשוט אני נוהג שם הרבה) מזעזעות ומסכנות חיים!!! ואין פוצה פה ומצפצף, אם נהג ינסה לצפצף או להעיר הוא ימצא את עצמו במקרה הטוב בוד במערכה,במקרה הגרוע יותר טוב שלא תדעי..חחח כל יום ואני לא מגזים,כל יום אני פוגש בעברות תנועה של סכנת חיים ממש, שלא נדבר על הולכי הרגל שהולכים באמצע הכבישים, ןךעיתים הולכי הרגל באמצע הכבישים זה ילד בן שלוש עם אחותו הגדולה בת 6 ששומרת עליו..... אז תרדי מהאדם הזה..... הוא אומר לך שבעיר הוא מקפיד על כל החוקים,ואני נוטה להאמין לו!

Jen74

New member
למרות שאני לא מכירה אותך

רק מקריאת חלק קטן מהתגובות שלך לתגובות הגולשים אליך אני מקווה שישללו לך את הרישיון בתקווה שלא תחליט להפר גם את החוק הזה ולנהוג בלי רישיון. גם לקרובי משפחה שלי ולאהובים שלי אני מאחלת שלילת רישיון במידה והם עוברים עבירות תנועה מסוכנות כאלה שעלולות לקפח חיים או יותר גרוע, להשאיר בן אדם צמח או נכה קשה לכל חייו. עברת אי פעם תאונת דרכים בחיים שלך? מישהו קרוב אליך נדרס פעם? אם לא, אני מאחלת לקרוביך חיים ארוכים מלאי בריאות בלי תאונות דרכים ונראה אותך מול המכונית שדוהרת מולך ומועכת אותך במהירות של 120 קמ"ש על כביש של 90 קמ"ש. בהצלחה בבית המשפט. ועוד משהו קטן, כשאתה רושם הודעה בפורום והיא גם מגיעה לדף הראשי, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא חושב.

TopBest

New member
דפי זהב, ע"ע עו"ד

שמעון מזרחי, עוסק בתעבורה. כן כן, שמעון מזרחי הזה. זה המומחיות שלו בעריכת דין. ובקיצור הבנת נכון. כדאי שתיקח לעצמך עו"ד

הדבר הארור הוא אתה. ויש תשובה לבעיה

לשלול לך את הרישיון לצמיתות. משחקי נהיגה ספורטיבית תעשה עם החיים שלך ולא עם חיים של משפחות תמימות בכביש.

למעלה