אתה יודע מה הבעיה שלך?
הבעיה שלך היא שאתה באמת באמת לא מבין מה אנחנו רוצים ממך. אתה מנהל כאן דו-שיח עם אנשים בשתי שפות שונות. אין לך מושג על מה הם מדברים, ואתה טורח לענות להם תשובות שהן לא רלוונטיות בכלל. אתה יודע מה הבעיה שלנו? שאתה כנראה גם לא תבין בעתיד. וכנראה שבאמת לא תשנה את דעתך אפילו לא בעוד 50 שנה. וגם - שאתה לא היחיד, שיש עוד כמוך. ומאחר שאנו עוסקים בקיטורים על המשטרה, המדינה, החוק, והשוטרים, ומאחר ובמדינות אחרות החוק כל-כך יותר טוב לטייסים, אני מזמינה אותך לבדוק את כבישי הולנד למשל. נראה אותך עובר שם את ה-100 ומצליח להחזיק רשיון. או את אחת משכנותיה. לכולן מערכת כבישים מעולה, אבל מערכת חוקים ומערכת אכיפת חוק מעולה אף יותר. לעומת זאת - תנסה ללחוץ על דוושת הגז בארה"ב הגדולה, ותפעיל את הסטופר בשעון כדי לראות כמה זמן ייקח עד שהשריף המקומי יהיה אצלך במראה האחורית, ונראה אותך מספר לו את הסיפורים שלך...... חי חי חי....... אם תדבר יותר מדי תמצא את עצמך אזוק. אז נכון, כולם משוגעים,האמריקאים, האירופאים, האוסטרלים, ורק אתה רואה את האמת הזכה, ומבין את נפש המנוע ודוושת הגז. יש לכם דיבור, הם לעולם לא יבגדו בך. אני יודעת שלא שכנעתי אותך. אני מפחדת ממך. מקווה לא לפגוש אותך לעולם, ומקווה שכשהבלתי נמנע יקרה (והוא לא יקרה בגלל המהירות, הוא יקרה בגלל היוהרה והבטחון העצמי המופרז), שאז לפחות, תהיה לבד.