המשגיח הרוחני רוצה לדבר איתך

nini132

New member
הערה קטנה

ללימונינה יש שיער הורססס!/tapuzforum/images/Emo47.gif לימו, במת יפה לך/tapuzforum/images/Emo140.gif אז מחבתי``ת יקרה, אנא אל תדברי בלי להכיר את המדוברת

rachel437

New member
א"ר יוחנן

מיום שחרב בית המקדש ניטלה נבואה מן הנביאים וניתנה לשוטים ולתינוקות

יש כאן כמה אנשים

שראו את השיער שלי. סיכוי טוב שהיית מוותרת על תלתלייך בשביל שיער כזה. ובלי קשר, אם עדיין לא הבנת - מותר ללכת בלי פאה. מותר ללכת עם שיער מקורזל או אפרו. מותר ללכת עם בלונד זוהר וגולש. מותר להסתפר קצוץ בסטייל לסבי. מותר ללבוש פאה עשויה משיער סוס או קאסטם ג'ינג'י לוהט. אלוהים מת. חטף דום לב מלקרוא את השטויות שלך. .

מתבי6

New member
מגעילה ולא חכמה במיוחד

לפעמים אני חושב האם יש עוד אנשים שבשביל המטרה המקודשת "לתקן אנשים", מותר גם לרדת למקומות כ"כ מגעילים של פגיעה וכו'...

דווקא בהודעה הנוכחית לא היתה שום התייחסות

לפאות, אלא רק לחובשות אותן. אבל אם אתה רוצה אוכל לנסח מניפסט חלאה מיוחד עבור ממציא מכשיר העינויים הנ"ל (כולל ממציא הסמרטוטים הקרויים מטפחת, לצורך העניין). זה נשמע שאתה שואב הנאה מיוחדת מבכיות החרדים על גורלם. יש לי כמה רעיונות למה.

answers2

New member
אוקיי! אוקיי!

התכוונתי לומר משהו מחוייך ! תירו בי וזהו. ואנא ספקי את סקרנותי - למה?

טוב, עכשיו גרמתי לחשוב אחרת

על המושג חרדי מודרני. שיהנו מכל העולמות, אין בעיה בכלל. חרדי מסורתי, זה יפה.

הלו לא להתבלבל

לימון גם אותי זה מעצבן הצביעות הזאת וזה מגעיל איך אפשר להיות דתי לשמור שבת ואחרי זה לגעת בבנות פאק זה מראה על צביעות ומידות מושחתות והם בטוח לא מאמינים בכלום זלא יכול להיות לא מתחבר לאנשים האלה ולא יתחבר אליהם הם שפלים וכן אני חושב שזה מגעיל אותי . אין בזה שום דבר צודק ואמיתי זה שקר .ושאני מנסה לחשוב יותר כל או חלק גדול בציבור החרדי הוא כזה והם פשוט מאמינים ולא מאמינים מתי שנוח להם יש אלוקים ויש שבת ויש קוגל טעים ואיפה שלא נוח אז אין כלום

ומה פסול יש בזה?

כל עוד אינם פוגעים בזולת, מה רע? כן, נוח לי לאכול טשולנט. כן, נוח לי להאמין. כן, חינוכי אותי לעשות כך וכך ואני מאמין בזה. כן, הגוף שלי נמשך לנשים. כן, אוהב אני את הנאות החיים. אני לא מצליח להבין מה רע יש בשילוב של הכול יחד, מה מפריע? מה מגעיל? מה שקר? מה אמת? [הערה: השתמשתי בגוף ראשון רק לחדד את הטיעון. אינני מדבר על עצמי, אלא על העיקרון]

זה צביעות זה סתירה

אני לא מבין אתזה . אם אתה צבוע כלפי זה מחר תהיה צבוע עם אנשים כי זה מה שאתה יו אנדרסטוד? אולי אני טועה תן לי לחשוב שאני טועה וזה בעיה אישית עם האנשים האלה

rachel437

New member
לשון הרע ורכילות

כמעט כל הציבור החרדי מדבר לשון הרע ורכילות, האם הם צבועים? כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה כל זמן שהוא לא פוגע באחרים.

Riki991

New member
אל תשכח שהם רק חרדים. לא מלאכים.

כמו לכל אדם יש גם להם תאוות ורצונות וגם אם הם נוגעים באישה, זה ברור שזה מלווה בנקיפות מצפון, אבל הם רק בשר ודם ואין צדיק בארץ אשר לא יחטא.

מתבי6

New member
אצל חלקם זה דרך חיים

בדיוק כמו שאני עושה דברים ביום יום בלי נקיפות מצפון, כך גם הם בזה למרות שאמונתם אמורה לסתור את זה

גנדרן

New member
נכון מאוד

כולנו בני אדם, עם חמש אצבעות בכל ביד וחמש אצבעות בכל רגל ..... כולם צורכים, יחס, אהבה, וחום...

למעלה