זהו לא מכתב עבור הוצאת ויזה
סתם מייל סיכום של המנהל ששוחח איתי ושלח אותו לכל מי שנמצא בלופ (בחברה, לא מחוצה לה, קרי עורכי דין וכאלה..)
הסיבה שהוא רשם "אולי כמה חודשים אולי כמה שנים" כנראה נעוצה בעובדה שאמרתי לו שאני לא רואה אופציה שאני עובר ללא עבודה של אישתי, ואני לא יודע כמה זמן זה יקח ואני לא יודע איפה זה אפילו יהיה. הוא אמר לי שמבחינתו הוא ישמח מאד שמחר אני אנחת בארהב. (כן בטח... תן הצעה קודם, לא?
)
לגבי מה שאילן אמר (וצודק..) - ברור שהם מבינים שאני מסכים לעבוד בשבילם רק אם אני מאמין שיש להם אופק למעבר - כי זה בדיוק מה שאמרתי לCTO (המנהל של זה שניסח את המייל, ולו הודעתי שאני מוכן להשאר בחברה רק אם יציעו לי תפקיד בחול ויעלו לי את השכר)

קיבלתי חוברת שמפרטת בכלליות תנאים של כל עובדי הסניפים השונים בארצות הברית . ביטוח בריאות cigna open access plus והעלויות לעובד של זה, (יש שם מסלול אחד 400 דולר לחודש לכל המשפחה עם HSA (כנראה חסכון עבור הוצאות בריאות) ואחד 1000 דולר לחודש (אלוהים ישמור, בארץ אני משלם 300 שקל על כולם). מפורט שם עוד הרבה על 401K, כמה החברה מפרישה (עולה לפי הוותק, תלוי גם במכירות של החברה באותה שנה. לפי הוותק שלי אמור להיות 60-80% השתתפות (תלוי במכירות החברה בשנה הקלנדרית). אבל יכול להיות שלא הבנתי את זה כמו שצריך.
יש גם ביטוחי שיניים (דווקא נראה זול) , חיים, השתתפות בתרופות, משקפיים, HSA, FSA, נכות, נסיעות, aflac (לא יודע מה זה, נראה כמו ביטוח לדברים איומים) .
יש גם כרטיס אשראי american express corporate green card program - או מה שזה לא אומר ...(לא יודע אם זה רלוונטי אלי, אני לא צריך קרדיט וכל השיט הזה קודם ?)

עכשיו כשהתהליך ברור לי קצת יותר - אני אפנה ואבקש הצעה כתובה כולל פירוט לגבי החבילה של הרילוקיישן.

תודה