יורשים - עונה 4 - Succession 💲💲💲

דיברגנט חדש

Well-known member
אכן, זה מתחילת פרק 9 בעונה ראשונה ובהמשך הפרק השמלה מתחלפת ללבנה.
האם גם לכם בשלב הזה, הסדרה התחילה להיראות כמו אופרת סבון?
מאז המרד שנכשל בניסיון ההדחה של לוגן בפרק 6, שפירטתי בתגובה #40 שלי, כפי שניתן לראות מטה, זה הולך ומסתבך, חבירה של הבן עם האויב המושבע של לוגן וחבירה של הבת עם הסנאטור ששונא את לוגן ורצה להפיל אותו, מה יהיה?
החתונה נמשכת, לוגן מודיע על גלולת רעל, שיב מודיעה לטום שהיה לה סטוץ' ושהיא לא מסוגלת לנישואים מונוגמיים והוא מסלק את נייט, קונור - האח הבכור שהחליט שרוצה להתמודד לנשיאות ארה"ב מתעמת עם ג'יל הסנאטור ומשפיל אותו, שילמו כסף למלצר לשפוף יין על לוגן ולאחר מכן, הוא לוקח אותו במכוניתו, ספק אם למכור לו סמים או לחטוף אותו, אך בדרך יש עז, הם סוטים מהדרך ונופלים לאגם, שם הוא מת וקנדל מצליח לצאת ולחזור למסיבה ובסוף הפרק לוגן מציע לו שיבטל את ההשתלטות ובתמורה יחלץ אותו מהתסבוכת של התאונה.

It's Always Sunny

Well-known member
לפי שאני כותבת על הפרק אני רוצה להתייחס למה שדילן כתבה:

בטח נחמד להיות כזה עשיר שכשעסקה של מילארדי דולרים על הכף ואתה כזה נהה מי צריך את דמי הכיס האלה :-D
מה שכתבת פה הזכיר לי את הסיכום פרק שקראתי אתמול בוואלה, הכותב דיבר על הנקודה הזו. הוא אמר שאומנם ילדי משפחת רוי חוששים למעמד שלהם בגלל המיזוג אבל בניגוד לעובדים שלהם הם יישארו עשירים גם העסקה תיחתם וגם אם לא.

אבל גם, בתור אחד ש"כבר עשיר" הוא מתלבש כמו הומלס😂😂
קנדל כפרעליך מספיק עם הכובעים האלה|פנים|:-D
חחחח, גם אני תהיתי למה הוא כל הזמן מסתובב על הכובע הזה על הראש :-D

It's Always Sunny

Well-known member
טוב אז מודה שקצת התבאסתי על קנדל הפרק כי אני באמת לא מצליחה להבין את האג'נדה שלו. רגע אחד נדמה לי שאני מבינה את המהלכים שלו ושניה אחרי נראה שהוא סתם מנסה להרוס לעצמו ולכולם במין אקט מרדני בלי אנדגיים. יכול להיות שהוא רואה כמה צעדים קדימה שאני לא, אבל בינתיים הוא מרגיש לי כמו ילד בן שנתיים שאוהב לעשות דווקא. כשלוגן עוד היה בחיים הבנתי את זה שהוא מנסה לעצבן אותו כי גם זה סוג של יחס והוא היה צמא ליחס מלוגן. אבל האם זה גם מה שמניע אותו עכשיו? לא ברור לי.
יכול להיות שהוא עדיין מחפש את האישור של לוגן?
או שאולי הוא דווקא לקח את זה למקום ההפוך ואחרי שלוגן מת, הוא רוצה לעשות בדיוק מה שלוגן לא היה עושה?

כן הופתעתי לטובה מרומן הפרק, שכשהוא אמר לשיב בפרק הקודם שהם ישתפו אותה בכל ההחלטות שלהם- באמת הייתה לו כוונה כזאת. והוא בסוף צידד בקנדל רק כי קנדל גרם לו לחשוב שלערב את שיב זו החלטה עסקית גרועה ולרומן מאוד חשוב שיחשבו עליו כאיש עסקים מוצלח. למעשה אני חושבת שאם רומן באמת היה מעדכן את שיב בכל ההחלטות שלהם, דברים היו מתגלגלים בצורה מאוד שונה הפרק.
מה זאת אומרת? הכוונה שלך ששיב הייתה באה למטסון עם גישה אחרת וגורמת לו לעשות את מה שקנדל ורומן תיכננו? אם לא, יכולה להסביר בבקשה?

אהבתי שעל פניו היה נראה ששיב יצאה עם ידה על העליונה הפרק. כי אני אוהבת לראות אותה זחוחה ומאושרת. אבל, (וחשבתי שזה ברור לכולם - אך משיטוטי בטוויטר/טמבלר נראה שלא) כנראה שהיא לא הבינה שגם האחים שלה וגם מטסון מנצלים אותה ככלי משחק. כרגע נראה שמטסון הכי מוצלח מבניהם במשחקי מוחות. הוא אומר לשיב בדיוק מה שהיא רוצה לשמוע ויודע לגעת לה בכל הנקודות הרגישות (לתת לה להרגיש שלמילה שלה יש משקל [עם ג'רי וקרולינה], להגיד לה שהיא מזכירה את אבא שלה, וגם כמובן העליה ל-192 שהייתה כביכול בעצתה) אותי אגב מענין לדעת אם הוא טרח לעשות עליה תחקיר לפני כדי לדעת איך לפנות אליה ומה יעבוד עליה, או שהוא פשוט מאוד טוב בלקרוא אנשים (שגם זה לא יפתיע אותי, כי בכל זאת להגיע למעמד ולהון שלו הוא חייב לדעת לקרוא אנשים וסיטואציות בצורה טובה) כי לא היה נראה לי שהם בהכרח מכירים כזה טוב מהיכרות קודמת.
מה שכתבת היה מעניין. כי חזרתי לסצנה הזו והסתכלתי עליה שוב בזמן שחשבתי על מה שכתבת ואני חושבת שאת צודקת שמטסון אומר לה את מה שהיא רוצה לשמוע. מעניין מה יוצא לו מזה. מניחה שנגלה בהמשך. למה את חושבת שגם קנדל ורומן מנצלים את שיב בפרק הזה?

האם אנחנו בכלל מאמינים שסיפור הדם שלו אמיתי? שזה אגב עוד דבר שמדהים אותי בסדרה הזאת - דמות מתוודה שהיא שלחה חצי קילו דם קפוא של עצמה למושא אהבתה/אובססיותה כמה פעמים ואיכשהו זה אפילו לא בטופ 3 דברים הכי חשובים שקרו בפרק:-D|פנים| אבל התגובה של שיב לסיפור הזה הייתה מעולה:-D

(אגב אני אף פעם לא יודעת אם לשים גיפים מימין לשמאל או משמאל לימין. מכיוון שהם באנגלית נראה לי הגיוני שהסדר שלהם יהיה משמאל לימין, אבל אז אתן תתבכיינו שאני אמריקאית אז אני שמה אותם הפוך בשבילכן וכדאי מאוד שתעריכו את זה|שפם|)
אז שתדעי שאני אוטומטית מסתכלת על גיפים משמאל לימין ולכן בהתחלה הייתי מבולבלת עד שהסתכלתי עליהם מימין לשמאל והכל הסתדר :-D|פנים|

ואם כבר שיב, אז איך אפשר שלא לדבר על הסצינה האייקונית הזאת -

התנוכים שלך עבים ולעיסים? (מתה לדעת איך תירגמו את הטמטום הזה בעברית😂😂)
כשטום נתן לשיב מכה באוזן קצת נבהלתי. זה לא היה מאוד צפוי :-D:-D|פנים|
וכן, תירגמו את זה כתנוכים עבים ולעיסים :-D

אה וגם ראיתי שהיה debate נרחב באינטרנט לגבי האם שיב שותה/עושה קוק בפרק. אז קודם כל לגבי הקוקאין ראו בבירור שהיא הניחה את זה על השולחן בשניה שדעתו של מטסון הוסחה. לגבי הוויסקי, גם לא ראו אותה עם כוס ריקה בשום שלב אז נראה לי שהיא לא באמת שתתה את זה, אבל כמובן שהיא הייתה חייבת להמשיך עם העמדת הפנים של עסקים כרגיל
גם אני תהיתי לגבי האלכוהול. אבל ההסבר שנתת סיפק אותי (y)
ובהתחלה תהיתי אם מה שמטסון הביא לה זה קוק והאם היא הולכת לעשות את זה אבל הייתה לי תחושה שהיא לא תיגע בזה. אני לא חושבת שזה מתאים לשיב לעשות סמים בלי קשר להריון.

אגב מישהו מוכן להסביר לי מה ה-fascination של האינטרנט עם קראנק (קרל ופראנק) 😂😂 אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות. זה השיפ הכי קרינג'י בעולם. ואנחנו בסדרה שיש בה את ג'רי+רומן וקנדל+סטואי
אנשים משפפים אותם? :-D:-D

זה ללא ספק במקום הראשון|מזיע||מזיע|
יאפ, הוא נראה מצוין.
אני לא יודעת מי מכן צפתה בדם אמיתי אבל הוא שיחק שם את אחד הדמויות הראשיות. לא זהיתי אותו בהתחלה ביורשים, קלטתי שמדובר באותו שחקן לפי השם שלו.

אגב מה לגבי הסימבוליות ששתי דמויות מ-boar on the floor עמדו במשך סצינה שלמה ליד שני חזירים צלויים? הסדרה הזאת הורגת אותי😂😂
חחח, מעולה.

לפני הכל "עיצה ראשונה תפסיק לשלוח את הדם שלך לאנשים"
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
יואו הסצינה הזאת הרגה אותי!!
מה זה הפסיכופאת הזה????????????? :-D:-D
שלחתי לה חצי ליטר מהדם שלי...
WTF |פנים|
"להכחיש זה לא אופציה, בהתחשב בכמה דם שלך יש ברשותה" חחחחחחחחחחחחחחח
זה היה הזוי :-D|פנים|

אני חייבת להגיד שאני מתגעגעת ללוגן, אבל בכל זאת הפרק הזה סיפק את הסחורה.
(אבל עדיין הוא חסר לי)
לוגן חסר אבל אני חייבת להודות שמבחינתי ההיעדרות שלו מוסיפה קצת עניין לעלילה.

והוגו: אנחנו נחשים על מטוס. (פחחח)(אבל הוא לא טועה)
מה הכוונה שלו?

אבל לוגן ביקש... שיחנטו את גופתו?! לא ידעתי שעושים דבר כזה לבני אדם איכ.
אני לא סגורה על זה ממש כי ראיתי את עמוק באדמה לפני יותר משנה אבל נראה לי שחונטים גופה כדי שתראה יותר טוב אם עושים טקס עם ארון פתוח? יש מישהו שיודע על זה ויכול להרחיב קצת?

חחחחח (אור, אל תשאלי למה הכוונה פה וגם אל תגגלי את זה! את תביני בקרוב.)
הנחתי שזה משהו שקשור ל-100, אז אני לא שואלת או בודקת :-):

רגעים מצחיקים/מעניינים נוספים:
  • מטסון עובד על קנדל ורומן ואומר שהוא יקנה את החברה בעד דולר אחד :-D:-D:-D
  • השם האמצעי של גרג הוא אורי.
טוב בינתיים יש לי רק את שני אלה, אולי בהמשך אזכר בעוד.

LeAnnDyIan

Well-known member
השם האמצעי של גרג הוא אורי.
אני חושבת שהוא פשוט גימגם כשאמר גרגורי. בעיניו גרגורי זה שם יותר מכובד מסתם גרג (זוכרת שיום אחד הוא בא לאחים וכזה ״מהיום תקראו לי גרגורי״) אז כשהוא הציג את עצמו כגרג הוא ישר ניסה לתקן אבל ההפוגה הזאת של השבריר שניה גרמה לזה להישמע כאילו זה גרג אורי ולא גרגורי😂
טמבל🤣

lemon lyman

Well-known member
אני חושבת שהוא פשוט גימגם כשאמר גרגורי. בעיניו גרגורי זה שם יותר מכובד מסתם גרג (זוכרת שיום אחד הוא בא לאחים וכזה ״מהיום תקראו לי גרגורי״) אז כשהוא הציג את עצמו כגרג הוא ישר ניסה לתקן אבל ההפוגה הזאת של השבריר שניה גרמה לזה להישמע כאילו זה גרג אורי ולא גרגורי😂
טמבל🤣
אני בדיוק היום ראיתי את הפרק הזה

LeAnnDyIan

Well-known member
נכון, היא גם לא הגיבה לי על yellowjackets

אני מציע משלחת חיפוש
אולי מילי פתחה פורום מתחרה וגייסה אליו את יעל (וגם את ליאורה, שירי בלוק וסהר)
אני מאשימה את אבא של טוני. אם לא היה דיקטטור כזה אכזר זה לא היה קורה.

It's Always Sunny

Well-known member
טמבל🤣
תודה, עכשיו זה נשמע יותר הגיוני, פשוט יצא לו עקום :-D |פנים|

LeAnnDyIan

Well-known member
+ הרגע התעוררתי ואני צריכה ללכת להתארגן לעבודה אז אגיב לשתיכן כמו שצריך כשאגיע לעבודה.
וכדי שזו לא תהיה הודעה מבוזבזת. אנצל לגיף.

LeAnnDylan

Well-known member
עוד משהו קטן ששמתי לב אליו בצפייה שניה (אני עוברת על הפרק ברפרוף כדי להיזכר בדברים שרציתי להגיב עליהם אתמול)
שהם מדברים על האם לכלול את ATN בעסקה עם מטסון. שיב, שתמיד הביעה סלידה מ-ATN אומרת בצחוק instead of ATN, let’s keep one of dad’s sweaters, less racist
אבל מה שמענין זה שנראה (לא יודעת אם זה באמת או שאני הוזה) שרומן לובש את אחד הסוודרים של לוגן רוב הפרק, שזו הקבלה נחמדה לעונה הראשונה כשלוגן היה בבית החולים ורומן ביקש מגרג ללכת להביא לו סוודר של לוגן כי הוא רצה משהו שמריח כמו לוגן|לב|

ואם כבר הקבלה לעונה הראשונה, אז כמובן יש את הסצינה של קנדל באוטו מקשיב למוזיקה הנוראית שלו:-D ובשתי הסצינות הוא מרגיש שהוא סוף סוף הולך להיות הבוס הגדול. נראה שהפעם הוא קיבל את מה שרצה.
אבל אם נכנסים לזה קצת יותר לעומק אני חושבת שכתבו את זה ממש מגניב. אני אסביר למה אני מתכוונת:
ב-1X01 הסצינה הראשונה שאנחנו רואים של קנדל, זה הוא בדרך לרויקו עם האוזניות שלו. הוא נכנס לבנין וכולם מברכים אותו. הוא עומד להיות CEO וכולם יודעים את זה.
הדבר הראשון שאנחנו רואים שקנדל עושה כמנהל בכיר זה לצפות בעסקה נופלת. הוא רצה לרכוש את וולטר, העסקה הייתה כבר כמעט נעולה, ופתאום לורנס החליט שהוא רוצה להפיל את העסקה מכיוון שהוא לא רוצה לתת לרויקו להרוס את החברה שלו. או במילים היותר פואטיות שלו: I won't let you neanderthals in to rape my company. ever
אבל קנדל, נחוש בדעתו לסגור את העסקה הזאת ויהי מה. והעקשנות מתובלת בתיעוב של לורנס רק מניעה את קנדל יותר עד שהוא מציע לו עסקה כל כך טובה וכל כך יקרה (i'm gonna stuff your mouth with so much money you're gonna shit gold figurines) שזה כמעט בלתי אפשרי מבחינת לורנס לסרב. בסופו של דבר קנדל רוכש את וולטר, לורנס מפסיד.

ואז בפרק 4X05 הסצינה הראשונה זה שוב קנדל בדרך לרויקו עם האוזניות שלו. הוא נכנס לבנין וכולם מברכים אותו. הוא ה-CEO בפועל וכולם יודעים את זה.
ואז, ובמה שנראה כאחד הדברים האחרונים שהוא יעשה כמנהל בכיר ברויקו, קנדל צופה בעסקה נופלת. אבל הפעם - מהצד השני.
מטסון רוצה לרכוש את רויקו, העסקה הייתה כבר כמעט נעולה, אבל פתאום קנדל החליט שהוא רוצה להפיל את העסקה מכיוון שהוא לא רוצה לתת למטסון להרוס את החברה שלו.
אבל מטסון נחוש בדעתו לסגור את העסקה ויהי מה. והעקשנות מתובלת בתיעוב של קנדל רק מניעה את מטסון יותר עד שהוא מציע להם עסקה כל כך טובה וכל כך יקרה שזה כמעט בלתי אפשרי מבחינת קנדל לסרב.
מטסון רוכש את רויקו, קנדל מפסיד? נחיה ונראה...

Lhuna3

Well-known member
עוד משהו קטן ששמתי לב אליו בצפייה שניה (אני עוברת על הפרק ברפרוף כדי להיזכר בדברים שרציתי להגיב עליהם אתמול)
שהם מדברים על האם לכלול את ATN בעסקה עם מטסון. שיב, שתמיד הביעה סלידה מ-ATN אומרת בצחוק instead of ATN, let’s keep one of dad’s sweaters, less racist
אבל מה שמענין זה שנראה (לא יודעת אם זה באמת או שאני הוזה) שרומן לובש את אחד הסוודרים של לוגן רוב הפרק, שזו הקבלה נחמדה לעונה הראשונה כשלוגן היה בבית החולים ורומן ביקש מגרג ללכת להביא לו סוודר של לוגן כי הוא רצה משהו שמריח כמו לוגן|לב|

ואם כבר הקבלה לעונה הראשונה, אז כמובן יש את הסצינה של קנדל באוטו מקשיב למוזיקה הנוראית שלו:-D ובשתי הסצינות הוא מרגיש שהוא סוף סוף הולך להיות הבוס הגדול. נראה שהפעם הוא קיבל את מה שרצה.
אבל אם נכנסים לזה קצת יותר לעומק אני חושבת שכתבו את זה ממש מגניב. אני אסביר למה אני מתכוונת:
ב-1X01 הסצינה הראשונה שאנחנו רואים של קנדל, זה הוא בדרך לרויקו עם האוזניות שלו. הוא נכנס לבנין וכולם מברכים אותו. הוא עומד להיות CEO וכולם יודעים את זה.
הדבר הראשון שאנחנו רואים שקנדל עושה כמנהל בכיר זה לצפות בעסקה נופלת. הוא רצה לרכוש את וולטר, העסקה הייתה כבר כמעט נעולה, ופתאום לורנס החליט שהוא רוצה להפיל את העסקה מכיוון שהוא לא רוצה לתת לרויקו להרוס את החברה שלו. או במילים היותר פואטיות שלו: I won't let you neanderthals in to rape my company. ever
אבל קנדל, נחוש בדעתו לסגור את העסקה הזאת ויהי מה. והעקשנות מתובלת בתיעוב של לורנס רק מניעה את קנדל יותר עד שהוא מציע לו עסקה כל כך טובה וכל כך יקרה (i'm gonna stuff your mouth with so much money you're gonna shit gold figurines) שזה כמעט בלתי אפשרי מבחינת לורנס לסרב. בסופו של דבר קנדל רוכש את וולטר, לורנס מפסיד.

ואז בפרק 4X05 הסצינה הראשונה זה שוב קנדל בדרך לרויקו עם האוזניות שלו. הוא נכנס לבנין וכולם מברכים אותו. הוא ה-CEO בפועל וכולם יודעים את זה.
ואז, ובמה שנראה כאחד הדברים האחרונים שהוא יעשה כמנהל בכיר ברויקו, קנדל צופה בעסקה נופלת. אבל הפעם - מהצד השני.
מטסון רוצה לרכוש את רויקו, העסקה הייתה כבר כמעט נעולה, אבל פתאום קנדל החליט שהוא רוצה להפיל את העסקה מכיוון שהוא לא רוצה לתת למטסון להרוס את החברה שלו.
אבל מטסון נחוש בדעתו לסגור את העסקה ויהי מה. והעקשנות מתובלת בתיעוב של קנדל רק מניעה את מטסון יותר עד שהוא מציע להם עסקה כל כך טובה וכל כך יקרה שזה כמעט בלתי אפשרי מבחינת קנדל לסרב.
מטסון רוכש את רויקו, קנדל מפסיד? נחיה ונראה...
יפה! |כן|

LeAnnDylan

Well-known member
לפני הכל "עיצה ראשונה תפסיק לשלוח את הדם שלך לאנשים"
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
יואו הסצינה הזאת הרגה אותי!!
מה זה הפסיכופאת הזה????????????? :-D:-D
שלחתי לה חצי ליטר מהדם שלי...
WTF |פנים|
"להכחיש זה לא אופציה, בהתחשב בכמה דם שלך יש ברשותה" חחחחחחחחחחחחחחח
אני ממש אוהבת את הדינמיקה של שניהם. לשניהם יש קצת טירוף וזה פשוט משובח:-D
חוץ מזה וואי איזה גדול שמתסון בסוף מנצח את קנדל ורומן בזה שהוא נותן להם הצעה ממש טובה :-D כשהם כבר לא רוצים בכלל...
אני סקרנית אם הם יצליחו איכשהו לסכל את העסקה בכל זאת.
נראה לי שאפשר לסמוך על קנדל לחרב כל דבר טוב|חבול| הבחור הזה הוא ההגדרה המילונית ל-trainwreck.
אני חייבת להגיד שאני מתגעגעת ללוגן, אבל בכל זאת הפרק הזה סיפק את הסחורה.
(אבל עדיין הוא חסר לי)
גם אני ממש מתגעגעת אליו. רציתי שיבוא לצעוק על קנדל.
טום נראה נחוש בדעתו להוריד אותי מראש הדירוג של דילן |פנים|
הוא היה בהחלט מביך הפרק הזה, אבל האמת שהפעם גרג הכי הציק לי|פנים|
הוא היה דביל ממש, אבל מתסון והשוודים שלו גם היו ממש מגעילים כשהם מתחילים לצחוק עליהם בפנים בשבדית.
אוי זה דווקא ממש הצחיק אותי:-D
בכלל מתסון הזה טיפוס מעצבן ברמות. "אני רוצה לקנות ממכם את החברה תמורת one.............................. פאוזה של חמש דקות.... single dollar" וואי איזה בדרן אני תראו את הפרצופים שלכם חחחחחחחח |שפם| כל כך בא לי לשים לו סטירה.
מעצבן מעצבן אבל, חתיך....|מזיע|
אהבתי שקנדל הגן על גרג ("הוא בוב דוד שלי, הוא בסדר") למרות שאח"כ הוא כמובן משתמש בו לצרכיו.
אני מתחילה לחשוב שטום בחר את הרוי הלא נכונה. הוא וקנדל הרבה יותר מתאימים.
הפפ-טוק של ג'רי במטוס: "הם אירופאים, הם רכים ומפונקים מזכויות סוציאליות וביטוח רפואי, אנחנו גודלנו בידי זאבים ונחשפנו לפתוגן בשם לוגן" :-D
אוי ג'רי היא פשוט אגדה:-D
והוגו: אנחנו נחשים על מטוס. (פחחח)(אבל הוא לא טועה)
מקסימום תולעים אחרי הגשם:-D
אבל לוגן ביקש... שיחנטו את גופתו?! לא ידעתי שעושים דבר כזה לבני אדם איכ.
זה לא הליך שתמיד עושים כשיש ארון פתוח? כאילו אני מוצאת את זה דוחה בטירוף, אבל זה לא משהו חריג. לא? או שלא הבנתי מה שקונור אמר?|תוהה|
אני קצת מפחדת אבל ממש סקרנית לראות מה יצא בסוף, שביאס כל כך את רומן.
אני חושבת שזה פשוט המראה של האבא המת שלו שערער אותו ולא משהו ספציפי שעשו לגופה. אבל בסדרה הזאת אין לדעת.
אה עוד רגע מעולה:
"שלך קטן? שלי ממש קטן!" - קנדל ורומן מתלוננים על גודל החדר שנתנו להם השבדים :-D :-D
כמובן ששני המפונקים האלה לא יעצרו רגע להסתכל על הנוף המטורף שנשקף מהחדר שלהם באחד המקומות היפים בעולם ובמקום זה רק יתלוננו על הגודל|חבול| מי אמר שכיף להיות עשיר? :-P:
עכשיו תגובות
(נאלצת לפצל כי יצא יותר מידי תווים)
תפוז ממש קמצן לאחרונה.
אני קצת דואגת ליעל, היא גם לא כתבה על באפי השבוע :-(
@Aranel Nenharma תני סימן חיים!
נראה לי שהיא פשוט קצת עסוקה, כי היא כן הגיבה פה ביום שבת.
אני די כן חשבתי שהבנתי אותו, כלומר מתסון עשה הכל בשביל להשפיל אותם שזה כבר הרגיש ממש להתבזות להסכים לו, ואז הוא עוד מוסיף ומלכלך בגסות על המורשת שלהם ומודיע שהוא קונה את החברה "בשביל חלקי חילוף".
אז הוא אולי לחלוטין צודק, אבל תחשבי על זה רגע בעיניים של קנדל - החברה הזאת זה הדבר שהוא גדל כל חייו בשביל לשאוף לרשת ולהמשיך, הגאווה והבייבי והמוניטין של המשפחה שלו, הוא כל חייו העריץ את אבא שלו, ולמרות המשבר שהם עברו בסדרה, כשהוא מת הכל נשכח וקנדל חוזר לחלום חייו - להיות ממשיך דרכו. הכסף זה לא באמת האישיו בשבילו, כמו שאמר למתסון "אני כבר עשיר", אלא הכוח, האגו, תחושת ההצלחה. להיות איל עסקים גאון כמו אבא. גם אם העסקה מצויינת כלכלית, כמו שאפשר להבין מכל המנהלים שמסביב, היא באה בשבילו עם כל כך הרבה עלבון, שלוגן לעולם לא היה מקבל, וקנדל בטח לא יכול להרגיש אותה כהישג אלא רק ככישלון צורב.
ככה אני רואה את זה.
אוקיי, מקבלת את מה שכתבת. וזה גם נשמע מאוד הגיוני, אני כנראה חשבתי על זה שגם כשלוגן היה בחיים קנדל ניסה לטרפד את העסקה הזאת ויש לו לדעתי גם איזה יצר הרסנות כזה שמונע ממנו באמת להיות מסופק ומאושר במה שיש לו. אני חושבת שכל האחים חוטאים בזה אבל הוא במיוחד. אולי כי הוא לא מרגיש שמגיע לו להיות מאושר באמת כי הוא לא מרגיש ראוי.
ז"א אני כן חושבת שיש באיזשהו מקום גם את הנקודה שאת ציינת של הגאוות יחידה הזאת שלו שהוא לא רוצה שירמסו את המורשת שלו. אבל כשהוא שיב ורומן תיכננו את השלב הבא שלהם שבו הם רוכשים את פירס ועושים חדשות כמו שהם רוצים ומאמינים - אני האמנתי להם. אני האמנתי לו. חשבתי שזה מה שהוא רוצה ולכן לא חשבתי שהנפילה של ATN תהיה כזה אישיו בשבילו, אפילו שזה קצת שורף באגו, זה מספיק כסף כדי לגרום לו להתעלם. אבל כשאני קוראת את ההודעה שלך שוב אני כן מבינה את הנקודה שלך וגם מסכימה איתה (בעיקר כי זה גורם לי לשנוא אותו קצת פחות).
כן זה ענק!! :-D :-D:-D אני ממש עצרתי את הפרק בשביל לצחוק.
|כן|:-D
פחחחחחח :-D באמת לא אכפת לי באיזה כיוון, אבל אני מעריכה אותך על זה שאת מביאה מלא תמונות וגיפים, כי לי אין כוח ללכת לכל המקורות האלה.
האמת שכשאני נכנסת מהטלפון זה מראה לי אותן אחת מתחת לשניה בסדר הנכון ונראה לי שאם אשים אותן משמאל לימין זה יראה לי אותן לא נכון. אבל אני רואה שזה מפריע גם לאור אז אני אשים בפעם הבאה משמאל לימין ונקווה לטוב. כמובן שהכי נוח זה אחת מתחת לשניה ככה זה לא מבלבל. אבל זה סתם תופס הרבה מקום וזה מציק לי.
*רשמתי בלשון נקבה כי חשבתי על תמונותא בל מדובר בגיפים ואני די משוכנעת שזה אמור להיות בלשון זכר. לא?|תוהה| לא נורא, נעשה מרב מיכאלי.
את חושבת? יש מצב. ללא ספק היא תעריך אותו יותר כגבר שאינו סמרטוט.
אממ, היא לא הציעה לו לשבת לארוחת ערב כשהם יחזרו?
אוי זה היה נוראי. אבל התסבוך שלה goes way back.
של כל 4 הילדים.
כן אבל את רוב התסבוך הזה לא ראינו, וזו סצינה ממש חזקה שראינו לכן אני מאשימה אותה.
(וכנראה גם של לוגן בעצמו. זוכרת את הפרק בחווה של קונור עם הפסיכולוג, כשהילדים אומרים שאין סיכוי שלוגן יבוא לשחות איתם כי הוא לא אוהב מים, אבל בסוף הפרק אחרי שכל השאר נוסעים רואים את לוגן שוחה בבריכה לבד, עם מרשה עומדת ליד, וכשהוא יוצא מהמים רואים מלא צלקות על הגב שלו? אז אני לא הבנתי אז מה הקטע, אבל אח"כ קראתי הסבר שזה כנראה מהצלפות שקיבל כשהיה ילד וגדל אצל Uncle Mo(lester))
רגע מה. חשבתי שהם סתם קוראים לו דוד מו, כי זה קטע כזה של זקנים שקוראים לעצמם דודים. לא חשבתי שהוא באמת דוד של לוגן. זה נאמר מתישהו ופיספסתי? 8-* אומייגאד זה נוראי.
איכ מה :-D אני שמחה שאני "לא באינטרנט" :p
חחח אין לך מושג דרך כמה פוסטים של קראנק הייתי צריכה לגלול כדי להגיע לדברים רלוונטים שמעניינים אותי:-D

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
האמת שכשאני נכנסת מהטלפון זה מראה לי אותן אחת מתחת לשניה בסדרה הנכון ונראה לי שאם אשים אותן משמאל לימין זה יראה לי אותן לא נכון. אבל אני רואה שזה מפריע גם לאור אז אני אשים בפעם הבאה משמאל לימין ונקווה לטוב. כמובן שהכי נוח זה אחת מתחת לשניה ככה זה לא מבלבל. אבל זה סתם תופס הרבה מקום וזה מציק לי.
זה לא מפריע לי, פשוט אני רגילה שגיפים מסודרים משמאל לימין אבל לא מפריע לי גם אם זה הפוך.
הרגשתי צורך לציין את זה שלא תחשבי שאת מאוד אמריקאית בקטע הזה :-):

LeAnnDylan

Well-known member
מה שכתבת פה הזכיר לי את הסיכום פרק שקראתי אתמול בוואלה, הכותב דיבר על הנקודה הזו. הוא אמר שאומנם ילדי משפחת רוי חוששים למעמד שלהם בגלל המיזוג אבל בניגוד לעובדים שלהם הם יישארו עשירים גם העסקה תיחתם וגם אם לא.
זה נכון בתאכלס. אבל אם להיות כנה, אם משפחת רוי לא משלמת לעובדים האלה מספיק כסף כדי שיהיו עשירים (עזבי מיליונרים - פשוט עשירים) אני מזמן הייתי מתפטרת עם היחס הנוראי שהם מקבלים שם|פנים|
חחחח, גם אני תהיתי למה הוא כל הזמן מסתובב על הכובע הזה על הראש :-D
לא ברור אבל זה צריך להפסיק:-D
יכול להיות שהוא עדיין מחפש את האישור של לוגן?
או שאולי הוא דווקא לקח את זה למקום ההפוך ואחרי שלוגן מת, הוא רוצה לעשות בדיוק מה שלוגן לא היה עושה?
בשלב הזה אני לא בטוחה בכלום. מה שלונה רשמה נשמע לי הגיוני, אבל אני מניחה שנגלה בפרקים הבאים.
אגב ראיתם שציינו איפשהו שכל פרק בעונה הזאת נפרש על יום אחד בלבד. כלומר כל העונה היא בפרק זמן של עשרה ימים. אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה או לא. מה אתן חושבות על זה?
מה זאת אומרת? הכוונה שלך ששיב הייתה באה למטסון עם גישה אחרת וגורמת לו לעשות את מה שקנדל ורומן תיכננו? אם לא, יכולה להסביר בבקשה?
אני חושבת שאם רומן וקנדל היו מערבים את שיב בהחלטות שלהם או בהתלבטויות שלהם והיא הייתה מרגישה מעורבת ושייכת היא לא הייתה מנסה "לבגוד" בהם. אולי קנדל היה מצליח לשכנע אותה שהם צריכים להתעקש על ATN, אולי מטסון לא היה מציע סכום כזה גדול, אולי בכלל העסקה הייתה נופלת. יש לי הרגשה שאם הם היו מדברים ומנסים לעשות דברים ביחד לא היינו מקבלים את אותה התוצאה. לזה התכוונתי.
מה שכתבת היה מעניין. כי חזרתי לסצנה הזו והסתכלתי עליה שוב בזמן שחשבתי על מה שכתבת ואני חושבת שאת צודקת שמטסון אומר לה את מה שהיא רוצה לשמוע. מעניין מה יוצא לו מזה. מניחה שנגלה בהמשך. למה את חושבת שגם קנדל ורומן מנצלים את שיב בפרק הזה?
אממ אולי מנצלים זו לא הייתה בחירה נכונה של מילים, אבל הם (קנדל ורומן) כן בוחרים במודע להשאיר את שיב מחוץ לעניינים. אני רוצה לתת לקנדל מספיק קרדיט כדי להגיד שהוא ידע בוודאות ששיב תפנה למטסון. או שמטסון יפנה אליה כי הוא מרגיש שהיא הנקודה החלשה שהוא יכול לנצל. ואם זה לא היה פליי של קנדל "לדחוף" אותה אל מטסון כדי לקבל הצעה גבוהה יותר, אז הוא בהחלט דוחף אותה הצידה כי הוא יודע שלשכנע את רומן יהיה לו הרבה יותר קל מאשר את שיב כי רומן רק רוצה לרצות ושיב רק רוצה להתנגח.
אז שתדעי שאני אוטומטית מסתכלת על גיפים משמאל לימין ולכן בהתחלה הייתי מבולבלת עד שהסתכלתי עליהם מימין לשמאל והכל הסתדר :-D|פנים|
פעם הבאה אנסה משמאל לימין|כן|
כשטום נתן לשיב מכה באוזן קצת נבהלתי. זה לא היה מאוד צפוי :-D:-D|פנים|
ממש. גם המבט המפוחד שלה בהתחלה. זה לא היה רק הלם כזה של dafuq, היא באמת נראתה מבוהלת כאילו היא מפחדת שהוא הולך להרביץ לה.
וכן, תירגמו את זה כתנוכים עבים ולעיסים :-D
האמת שהתכוונתי לכל הסצינה ההזויה הזאת. אני בטוחה שהמתרגמים נהנו מזה:-D
גם אני תהיתי לגבי האלכוהול. אבל ההסבר שנתת סיפק אותי (y)
ובהתחלה תהיתי אם מה שמטסון הביא לה זה קוק והאם היא הולכת לעשות את זה אבל הייתה לי תחושה שהיא לא תיגע בזה. אני לא חושבת שזה מתאים לשיב לעשות סמים בלי קשר להריון.
אני לא יודעת אם ראינו את שיב עושה סמים לפני. כן ראו אותה שותה ומעשנת לפני אז לא יפתיע אותי יותר מידי.
אבל אם כבר סמים, מה הקטע של רומן עם כל הכדורים בשני הפרקים האחרונים? אל תהפכו גם אותו לנרקומן|חבול|
אנשים משפפים אותם? :-D:-D
חחחחח כן! אני אחפש אח"כ כמה פוסטים נבחרים. אני תכף צריכה לחזור לעבודה אז אין לי הרבה זמן עכשיו.
יאפ, הוא נראה מצוין.
אני לא יודעת מי מכן צפתה בדם אמיתי אבל הוא שיחק שם את אחד הדמויות הראשיות. לא זהיתי אותו בהתחלה ביורשים, קלטתי שמדובר באותו שחקן לפי השם שלו.
אני הכרתי אותו מ-Big Little Lies שהוא היה די נורא שם אז זה התחבר לי יפה מאוד לדמות שלו כאן:-D
אני לא סגורה על זה ממש כי ראיתי את עמוק באדמה לפני יותר משנה אבל נראה לי שחונטים גופה כדי שתראה יותר טוב אם עושים טקס עם ארון פתוח? יש מישהו שיודע על זה ויכול להרחיב קצת?
|כן|

Lhuna3

Well-known member
לוגן חסר אבל אני חייבת להודות שמבחינתי ההיעדרות שלו מוסיפה קצת עניין לעלילה.
אני מסכימה איתך שזה מוסיף עניין כי זה משנה את הדינמיקה שהיתה במשך 3 העונות הראשונות.
פשוט חסר לי ה... לא יודעת... ההתנהגות הכל כך הזויה שלו ויחודית שלו, והמשחק המעולה.
מה הכוונה שלו?
[הוגו: אנחנו נחשים על מטוס]
אז "נחשים על מטוס" זה שם של סרט, והכוונה שלו שהם כמו נחשים במובן המטאפורי (ערמומיים/ארסיים/מסוכנים), והם היו על מטוס באותו זמן, אז זה פשוט התאים חחח
אה אוקיי, את כנראה צודקת שלזה הכוונה, לא חשבתי על זה.
השם האמצעי של גרג הוא אורי.
זה בילבל גם אותי! :-D לפני שדילן הסבירה.
זה לא הליך שתמיד עושים כשיש ארון פתוח? כאילו אני מוצאת את זה דוחה בטירוף, אבל זה לא משהו חריג. לא? או שלא הבנתי מה שקונור אמר?|תוהה|
לא, כנראה שאתן צודקות, המילה "חניטה" שקונור אמר בילבלה אותי, אבל כנראה הכוונה פשוט להכנה של הגופה להצגה בארון פתוח.
אני חושבת שזה פשוט המראה של האבא המת שלו שערער אותו ולא משהו ספציפי שעשו לגופה. אבל בסדרה הזאת אין לדעת.
יש מצב שאת צודקת.
כמובן ששני המפונקים האלה לא יעצרו רגע להסתכל על הנוף המטורף שנשקף מהחדר שלהם באחד המקומות היפים בעולם ובמקום זה רק יתלוננו על הגודל|חבול| מי אמר שכיף להיות עשיר? :-P:
חחח נכון, אבל זה פשוט היה משפט מעולה כי זה עבד שם בכל הרמות, גם בלהדגיש באמת את העושר שהם רגילים אליו שהם לא מתרשמים מהמקום, גם את הפינוק שלהם, וגם את זה שהם מרגישים שמתסון מקטין/משפיל אותם בכל ה"טיול" הזה אליו שהוא כפה עליהם כי הוא בעמדת כוח מולם עכשיו. זה בעיני (בדיעבד) היה רמז מטרים לכך שהאגו של קנדל הוא רגע לפני שבירה ופיצוץ העסקה.
ויש לו לדעתי גם איזה יצר הרסנות כזה שמונע ממנו באמת להיות מסופק ומאושר במה שיש לו
אה, יצר הרס עצמי יש לו, זה אני גם מסכימה.
אממ, היא לא הציעה לו לשבת לארוחת ערב כשהם יחזרו?
אוי וואלה? איך פספסתי!
רגע מה. חשבתי שהם סתם קוראים לו דוד מו, כי זה קטע כזה של זקנים שקוראים לעצמם דודים. לא חשבתי שהוא באמת דוד של לוגן. זה נאמר מתישהו ופיספסתי? 8-* אומייגאד זה נוראי.
אוקיי, רגע, כנראה זה לא ה"דוד מו". (שכמו שאת אומרת לא היה דוד באמת).
אבל כן שלוגן גדל אצל דודו, והצלקות הן מהדוד שהיה מכה אותו (זה מאושר).
חחח אין לך מושג דרך כמה פוסטים של קראנק הייתי צריכה לגלול כדי להגיע לדברים רלוונטים שמעניינים אותי:-D
אני מודה לך שלא הבאת לנו עוד מהם. מה נסגר עם אנשים??

למעלה