למה אני אוהבת לגור בארץ

אכן כך

הבחור מקנא ברוסים. זה כבר הבנו. מפריע לו שיש כאלו שממשלת ישראל לא הצליחה להפיל בפח והיה להם מספיק שכל עוד בשנות ה 90 לא לקנות ולאכול בשקיקה את השקרים של הסוכנות ונסעו מברה"מ ישר לגרמניה והתקדמו יותר רחוק מימה שהוא איי פעם יגיע. לא משנה איפה יחיה. הוא תמיד יצעק "אכלו לי שתו לי".
הוא לעומת זאת היה צריך להגר לשם בכוחות עצמו...וגם זה במאמצים רבים. הוא כנראה לא ממש הצליח בישראל=מרגיש ממורמר, שיש כאן רוסים שהגיעו 50 שנה אחריו והצליחו יותר מימה שהוא מצליח עכשיו בגרמניה. יש? זה הכל. הוא מרגיש פה גיבור גדול מאחורי המקלדת ללכלך על רוסים כשבגרמניה הוא אוכל את הלב כשהוא רואה אותם מצליחים ולומדים והוא לא מצליח להתקבל שם לפקולטה למדעי הדשא....הכל כתוב.....

Besessenheit

New member
אבל את מיזה מעניין "הרב"?

כל הקטע של "הרב" זה שיש מיעוט. אז כנראה אני נכללת במיעוט הזה שלא דורש טיפול של 24 שעות ביממה מהמדינה.

beatman

Member
לא שוות את הנייר... אבל מחזיקות אחוז נכבד

מההנדסה, הרפואה, והאקדמיה הישראלית.

beatman

Member
ומי אלו "הטובים באמת" ?

רופא מצויין בבית חולים בארץ או מהנדס שמפתח מערכות דוגמת כיפת ברזל הם לא באמת טובים מבחינתך.

עוד אחד שמקגיש מקופח

בטח גם בארץ היית מקופח וגזען כלפי רוסים. כי "לקחו לך,שתו לך, הרביצו לך"....ילאה ילאה שמענו אותך כבר. כמו שכבר אמרו פה בן אדם עם רגשי נחיתות זה בן אדם עם רגשי נחיתות. אתה לא מייצג את מדינת ישראל ולא עושה טובה לאפח'ד בכך שכן/לא קידמו אותו. כל אחד מהרוסים שעלה לפה התקדם בזכות עצמו. בטח שלא בזכות "עזרתך הנדיבה". הבחורה המדוברת הגיעה להישגים המרשימים שהיא הגיעה לא בזכותך. וגם לא בזכות מדינת ישראל. בגלל זה היא לומדת שם רפואת שיניים. רק תזכיר לי מה את עושה???? דיפלומה במה יש לך בדיוק? בגזענות יש לך כבר דוקטורט.....
אתה מקנא ברוסים גם בישראל וגם בגרמניה כי הם מתקדמים בכל מקום שבו הם נמצאים.
מאחלת לך שתמשיך לקנא ולאכול את הלב. צרות עין-תכונה כואבת בעיקר לבעליה.

אספרסו2

New member
הצחקת אותי

אם לא היתה מקבלת מתנות בארץ לא היתה מבלה בבכי את האוניברסיטה הגרמנית.
בגרמניה אין הנחות.

עדיין לא ענית לי מה אתה לומד?

במה בדיוק יש לך תואר? היא בוכה כי התואר שלה קשה. אתה רק בוכה "אכלו לי שתו לי לקחו לי". אחרת אין הסבר למה עינך צרה ברוסים.....הקנאה ממש אוכלת אותך. אתה לא יכול לברוח מעצמך. גם בישראל לא יכולת....וגם בגרמניה אתה לא מצליח.....צוחק מי שצוחק אחרון....אני רק מנחשת מאיזה מוצא אתה....

אספרסו2

New member
את מדברת כל כך הרבה שטויות

שאפילו הירח זורח לידך.

סטודנטים גרמנים שלומדים איתה לא מייללים את דרכם לתואר,
הם רגילים לקשיים .
היא כנראה לא רגילה מהארץ ללמוד קשה.

Besessenheit

New member
קודם כנראה לא הבנתם פה משהו נכון

כשבכיתי עוד לא התחלתי את הלימודים בכלל. גרתי פה חצי שנה לפני כדי לסיים ללמוד את השפה.

עם הלימודים אין לי מה לבכות - אני מסתדרת בסדר גמור תודה רבה לך. יאמר אפילו יותר טוב מחלק מהגרמנים עצמם. וגרמנית היא לא שפת האם שלי - רחוק מזה.

בקיצר אתה רק מוכיח את מה שאמרתי

היא לומדת קשה. אתה לא לומד כלום. לא בגרמניה ולא בארץ. הדבר היחיד שלמדת זה רק לצעוק "אכלו לי שתה לי" כיאה למוצאך.....מיותר לציין מהו, נכון?

אספרסו2

New member
אלימות מילולית

שמקורה בחוסר בבשר מדמם שאולי היה מרגיע את יצר הטרף שבך.

beatman

Member
מי מאכיל את מי בכפית ???

אם מישהו בארץ מצליח בבגרויות או בכל דבר זה רק בזכות עצמו.

tomi32

New member
בהחלט מה?

לא מכיר את הסיפור האישי של משפחתך, אבל ככלל משפחה של ילדה בת 5 שעלתה מרוסיה לארץ מקבלת הרבה עזרה שמאפשרת, בין היתר, לילדה בת החמש להגיע בבוא העת לתעודת בגרות טובה. הביטוי "מדינת ישראל לא עזרה לי בשום דבר" שגוי לחלוטין בנסיבות שאת מתארת (שוב, לא מכיר את משפחתך. אולי הם ויתרו על כל הזכויות של העולים החדשים ואז את אכן יחידת סגולה שהמשפט נכון לגביה).

Besessenheit

New member
וואו אין לי מושג באיזה בועה גידלו אתכם

כל הרוסים שאני מכירה הגיעו לציונים שלהם בגלל שהראש שלהם לא ריק ויש שם קצת מח...

אף אחד לא קיבל שום עזרה יתרה משום מקום - לצורך העניין אני מאשדוד - מה שנחשב פריפריה - ובכל זאת אף אחד לא קיבל שום דבר.
מה שגם באשדוד יש אוכלוסיה ענקית של רוסים - ושוב. כל אחד הגיע להישגים שלו בזכות עצמו ולא "כי הוא רוסי שעלה לארץ".

אני לא יודעת באיזה שנה עליתם לארץ ואולי להורים שלכם נתנו איזה הטבות מבחינת השכלה - לא קיבלתי כלום.

למעלה