רציתי להציג את עצמי

ariev

New member
אבטחה

אין כאן פגיעה ברמת האבטחה. הם עשו זאת, מאחר וה-default של L2TP הוא לעבוד לא מוצפן, ויש מקרים שבהם עובדים L2TP מול הארגון ורוצים להצפין את התעבורה. הגדרה זו באה לאכוף מדינויות נוקשה. מאחר והתקשורת מול ספק האינטרנט איננה דורשת הצפנה, אין כאן שום פגיעה באבטחת מידע. השינוי לא "יפתח" שום פירצה אצלך במחשב, ובכל מקרה אתה לא חייב לבצע זאת, וניתן לעבוד PPTP (שאיננו מצריך את השינוי...)

coolel

New member
ואם זה לא מספיק

אז הם נותנים גם חודש ראשון חינם בלי דמי התקנה פיירוול חינם מודם חינם

dov98

New member
אריה, שתי השורות האלה

נכתבו על ידי ילד בן 14 , והם אלה שמובילים היום את ההורים. את מה שהוא למד כאן כחבר בפורום , הוא לא שוכח מהר. וזכור, ילדים ששוכנעו בצדק מסויים הם הרבה יותר קיצוניים מאנשים בוגרים, ובקטע של מחשבים , הם אלה שנותנים את הטון בבית, לא ההורים שבדרך כלל טרודים בעבודה

havlaz

New member
זוקף לזכות דוב ושאר חברי הפורום

גם את רובו של הידע שהרווחתי בנושא הפס הרחב והתקלתי את החברות בכתבות

ariev

New member
אתם שוכחים

שאלו ספקים בארה"ב, שלא צריכים לקנות קו בינלאומי מישראל לארה"ב - הקווים שלהם עולים 1/100 ממה שהם עולים פה, ועדיין השרות בארץ לא עולה פי 100 (ותאמינו לי, אני לא מגזים ביחס)

dov98

New member
עזוב, זה לא משכנע

אין אף אחד שמציג נתון אמיתי כמה עולה לו לקוח לחו"ל. עוד מעט תספר לי את הסיפור של בזק שאמרו פי 250 ואח"כ התחרטו ואמרו "עד פי 250 " . בהתחלה אני הורדתי ב450KB לזמן קצר, באו ואמרו : בוא נעשה חבילות. אוקיי, חבילות! אבל אתם גם בחבילות לא עומדים. התשובה שלכם היא : "עד 1.5M " , אז נשאלת השאלה : עד מתי תסבנו אותנו? זה יתפוצץ בסוף ותאכלו אותה בחקיקה, ומה תרוויחו מזה? אני כבר לא מדבר על "טעויות" \ הטעיה באתר, אפילו שלכם בין Bytes לbits . מה אתה חושב? לא רואים? לא יודעים?

picoc

New member
בשורה התחתונה הלקוח לא מעניין

אתכם אבל אתם בניגוד לכל מה שחשבנו בפורום הולכים באותו כיוון כמו של המתחרים שלכם, בזק(למרות שהועלו כאן דעות שאתם לא מתחרים ואת המחירים אתם מתאמים בינכם הגיוני מאד) ואתם עדין לא הפנמתם שבמצב של תחרות הכח אצל הלקוח ולא שזה מזיז לך אבל חברי הפורום יוכלו לספר לך על הרבה מאד אנשים שיעזבו את הכבלים בגלל המעבר החדש. ואני הראשון שיעשה את זה! ואני כבר מחכה כי ממש עצבנתם!!
כנראה שבשבילכם אינטרנט מהיר- לעשירים בלבד!

eitui

New member
כדי שתקרא את השרשור מהתחלה

לפני שאתה משתלח וכותב שטויות.הבן אדם עונה בשם נט ויז´ן,מה לו ולכבלים או בזק.

dov98

New member
../images/Emo88.gif בעיה כאובה נוספת

שבכבלים לא קיימת: המודם היחיד הנורמלי לADSL הוא אלקטל אתרנט. אתם מוכרים ללקוחות מודמים מסוג PCI וUSB שהם נחותים בביצועים, למה? וכאשר כזה מודם מתקלקל, איפה, איך מחליפים אותו? אלקטל לעומת זאת, מוחלף ע"י טכנאי בזק. איך אתם נותנים מענה לבעיה?

ariev

New member
מודמים

לפי מיטב ידיעתי המודמים האלה ניתנים חינם עבור חבילה עם התחייבות די בסיסית (אם אני לא טועה של כ-4 חודשים - אבל אל תתפסו אותי במילה). המודם של בזק, עם הטכנאי עולה הרבה יותר. זה בדיוק המקרה של מישהו שקונה מחשב בחלקים, ומרכיב לבד או המקרה שהולכים וקונים מחשב עם אבא ועם אחריות ל-3 שנים וכד´ אני לא המומחה לעניינים השיווקים... אבל ניראה לי שזה די הוגן...

dov98

New member
לא מדובר שיווקי, אלא

טכני: מודמים עם שרות? איפה הוא? מודם אלקטל ניתן גם להתקנה עצמית. המודמים שאתם נותנים לADSL זו יריה ברגל לעצמכם, שוב בשתוף בזק. עובדה! חברות הכבלים לא אישרו להכניס מודמים מצ´וקמקים!

coolel

New member
באמת נכון

אם הם יספקו 75% ממה שהם אמורים לספק נשלם להם 75% ממה שהיינו אמורים לשלם רעיון מעולה!

dov98

New member
hehehehehe וככה יהיה

לך זמן לפרמט את המחשב בפעם ה500 מבלי שיעלה לך כסף בזמן הזה.

ariev

New member
עלויות

אני לא יכול לחסוף עלויות, מאחר ויש חוזים מגבילים עם הספקים השונים, אבל סתם כמספר אצבע, 1M לחו"ל עולה יותר מ-1000$ לחו"ל, וזה לא כולל כלום חוץ מהעלות לספק. אם אתה קונה חשבון של 1.5M, אזי לפי חישוב זה המחיר שלך צריך להיות לפחות 1500$ לחודש. מאחר והנחת היסוד היא שלא תנצל הכל כל הזמן, וחלק מהתעבורה שלך הוא ישראלי, אזי אפשר לבצע חלוקות. אבל תחשוב מה היית אומר אם העלות של מנוי 1.5M הייתה לדוכמה 500$ ולא 50$ (או כמה שזה לא יהיה בדיוק)

למעלה