רציתי להציג את עצמי

kranVes330

New member
שאתה אומר "קונה" זה קונה או משכיר?

כי אם זה קונה אז זה לתמיד בזמן, שאני משלם את החשבון זה השכרה בלבד.

avsha

New member
כדאי שתטרחו לקרוא את האותיות הקטנות

אם הייתם טורחים לקרוא את האותיות הקטנות הייתם רואים ש המחיר ה"נפלא" שאתם רואים שם לא כולל את המחירים לחברת הטלפון/כבלים. במקרה של ADSL 1.5M המחיר הוא 49$ לחברת EarthLink, ועוד 49$ לחברת הטלפון. בארץ המחיר הוא (מתורגם בערך לדולרים): 40$-50$ לספק (תלוי בחברה) וכ-30$ לבזק. אז תבדקו את עצמכם טוב לפני שאתם קופצים ובוכים על המחירים ה"יקרים" ש"עושקים" ממכם!

coolel

New member
בטח שזה כן

תסתכל הרי מתחת למילה ADSL בכל חבילה כתוב את חברת הטלפון שאיתה משתמשים... בחבילה הזאת. כי earthlink פועלת בהרבה מקומות בארה"ב ולכן היא עובדת עם מספר חברות טלפון.

avsha

New member
תסתכל שוב:

* Offer expires 9/15/02. The standard monthly rate is $49.95 per month with a $99 activation fee. Requires 12-month service commitment. Early termination fee of $149.95 will apply. Does not include your monthly telephone service. ** Average price from BellSouth, including taxes, fees and surcharges הנה הלינק הרלוונטי

coolel

New member
נכון

הם לא משלמים לך את התשלום על אחזקת הקו. אבל זה כן כולל את התשלום לחברת טלפונים על הADSL זה פשוט בלי התשלום על האחזקה של הקו. לא יכול להיות שזה 50$ בלי תשלום על הקו. פשוט בלתי אפשרי הרי יש חברות שנותנות ב-40$ עם קו אז הם ייתנו בלי קו ב-50$???

dov98

New member
התשלום שם זה כולל ISP

וחוטים יחד, כי שם משלמים את הכל יחד. וזה כל התשלום. כל היתר מתיחס לקנס התנתקות מוקדמת בהתחייבות לשנה. גם מצויין שם שזה אינו כולל תשלום טלפון (שיחות), וגם כאן לא.

dov98

New member
בוודאי צדקת.

איך זה עובד שם? ככה: יש מובילי חוטים ארציים כמו VERIZON למשל ויש ISP מקומיים ששוכרים את החוטים להולכת אינטרנט. הISP גובה גם את כל הכסף ומשלם למוביל בחוטים כמו VERIZON בעד הולכה. בכבלים הISP משלם לחברה כמו ROADRUNNER למשל. קיצר, הלקוח משלם פעם אחת על כל האינטרנט לISP .

dov98

New member
בארץ

היינו היום בביקור במתב, ומה מתברר: הISP טוענים שהם מפסידים, ועל סמך טענה זו הם מקצצים, רובם ככולם את הפס לחו"ל או לחליפין מפסיקים לשכור רוחב פס נוסף לחו"ל לאחר שנוספים להם לקוחות. אבל הכל סיפורים גובלים ברמאות, סיפורים הנמצאים בתחום האפור הקרוב לפלילי ולמה? כי הם לא נותנים את מלוא רוחב הפס שהם מצהירים עליו. זאת הטעיה וגנבה מלקוח, וישנם הרבה שמספקים רק שליש ופחות מרוחב הפס המובטח. אגב, אף ISP עדיין לא פשט רגל, אז איך בדיוק הם מפסידים? הם אנשי עסקים או תורמים לצדקה? אני מגדיר אותם עושקים!

coolel

New member
מסכנים. רחמים!

מפסידים? אז שלא ייספקו שירות מה היה במתב? ואיך זה קשור לISPים?

dov98

New member
הוזמנו לביקור

ודברנו בינינו על ISP , כי לפעמים הISP גם בארץ לא שוכרים רוחב פס, ומביאים לקוחות למצב של חנק. המובילים בחוטים מצידם לא מעוניינים שהלקוחות יבואו אליהם בטענות וככל שנוגע לארץ, דוחקים בISP לשכור עוד רוחב פס.
זה יפה מצד המובילים בחוטים, אך זה אינו מספיק, כי הבעיה היותר חמורה היא לחו"ל, דבר שאינו קשור במובילים בחוטים. לנו יש אפשרות ללחוץ על המובילים בחוטים, שילחצו על הספקים להרחיב את רוחב הפס שלהם רק בארץ, שזה גם משהו: אם אתה רואה שאתה מקבל מהירות נמוכה מהספק בארץ, פשוט צלצל לשרות הלקוחות של בזק או כבלים ואיים בהתנתקות ומעבר מהם. זה יתן יותר מרץ ללחץ על הISP . כך עובדת המערכת וכך צריך לנהוג. באשר לחו"ל, אנחנו נשכלל את כלי הבדיקה ונגיע למצב שלאנשים כמו אריה, שאגב הוא אמר הרוב אמת, יהיה יותר רצון ומוטיבציה להתייחס אלינו. האמת היא שאריה די במחלוקת עם מערך השווק של החברה שלו לגבי כיצד לנהוג עם לקוחות. ואם כל הISP ישמעו לו גם מבחינה שווקית יהיה להם יותר טוב. אין מה לעשות, הידע הטכני מנצח בנקודות!

shsre

New member
תגיד יש לך מסך 25"

תתחיל שירשור חדש, אני מלווה שטח מהשכן כדי לראות מה רשום.

dov98

New member
../images/Emo46.gif אתה? תעבור מייד

למסך "4 , עונש עד סוף השנה עם עבודת פרך. עונש נוסף: תדפיס רק עם הזרת !
כך יעשה למבריזים !

Bender Unit 22

New member
"אף ISP עדיין לא פשט רגל"?

היית בארץ בשנים האחרונות? זוכר את דאטהסרב ז"ל? את סטארנט ז"ל? את שני ז"ל? את סרפריי ז"ל? והיו עוד... שרדו בעיקר הספקים שלהם אבא עם כיסים עמוקים, שיכול לכסות את ההפסדים שלהם. מה היתה התגובה בפורום לטענה שהספקים מפסידים? "שיתייעלו!" אז הם מתייעלים, ובין השאר מיעלים את חלוקת רוחב הפס. וראה איזה פלא, לפחות שלושת הגדולים עברו לרווח. אתה לא צריך לקבל את טענות הספקים ללא בדיקה - אינטרנט זהב, חברת האם של נטויז´ן ונדמה לי שגם בזק בינ"ל הן חברות ציבוריות ולכן חייבות לחשוף את המאזנים שלהן לציבור. אתה יכול לראות שהחברות הפסידו עד לא מזמן. למה לפזר האשמות לא מבוססות?

dov98

New member
שאגיד לך שוב שלא מענין אותי

ההוצאות דלק של המנכל? מאזן זה @@ה ואני רוצה לראות מקסימום 4 נתונים: כמה לקוחות, כמה רוחב פס לחול, כמה עלות לכבלים ולבזק. את כל היתר אני יודע לחשב לבד. אני לא צריך שום רואה חשבון בשביל זה.

למעלה