11 דברים שלא ידעתן עליי

roni poynter

New member
למה פאריס אבל..?!! חיחיח

גמני שונאת פרחותת.. בע..אבל פאריס לא פרחהה..!!!

M C F L Y 1

New member
אני בשווקק ../images/Emo2.gif

אניי חשבתי שאני הייחידה בעולם שלא אוככלת פירות וירקקוותת !
זה ממש נדדיייר :))

O0NoNi0O

New member
חחח ../images/Emo24.gif

את לא היחידה! יש מלא! אני מכירה שלוש וביחד איתך ארבע חח. איכ אני מתעתבת את זה בייחוד כשזה לא מבושל בע. אני שונאת להסתכל על זה אפילו זה מגעיל.

m i c k e y 15

New member
מהההההה אני גם לא! חחחחח../images/Emo24.gif

חוץ מתפוח נוו חח אבל אני שונאת ירקות.. אני בכלל בעייתית חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוללה, 11 דברים ^^ אם מישי תקרא

1.בגיל 3 וחצי שברתי את האף. נפלתי סמדרגות של איזה סניף בורגר קינג. יכלנו לתבוע אותם ולהיות מיליונרים עכשיו, אבל אמא שלי טובה מדי >> 2.אני בוכה כמעט כל יום. ולא בכלל שאני עצובה, אלא בגלל שירים שאני שומעת. אני מסוגלת לבכות מכל דבר 3.אני לא סובלת בצל. זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לאכול. איייייייכס 4.אבא שלי שף, ואני לא יודעת להכין כלום חוץ מחביתה. ד__ד 5.אני משחקת כדורסל כבר 5 שנים, וזאת די האהבה של החיים שלי, ביחד עם המוזיקה. 6.הווו הגענו למוזיקה ^__^. מוזיקה זה טעם החיים שלי. באמת.. זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות. אני מתופפת כבר 7 חודשים ומנגנת בגיטרה כבר מעל ל3 שנים, ואני פשוט מתה על זה. 7.החלום שלי זה להיות מתופפת באיזו להקת רוק מצליחה כזאת ושכולם ימחאו לי כפיים וזה, אני מתה לזה. 8.ישלי גשר ;;. אבל מורידים לי אותו עוד חודש D:::::::::: 9.אני מכירה את מקפליי כבר 8 חודשים, אבל מרגישה כאילו אני מכירה אותם כל החייםXD 10.אני יכולה לשתות בקבוק שלם של דיאט ספרייט ב5 דקות. אני מטורפת על זה. 11.את הפלאפון הראשון שלי קיבלתי בכיתה א'. נו האמא הדאגנית שלי OO" מישהי קראה ?:O

אני! ^.~

אבא שף? וואו, איזה כיף לך... אבא שלי מבשל ממש טוב, אבל הוא לא שף. וגמני רוצה להיות מתופפת... |חולמנית|

butbut

New member
כן!וגם לי יש גש-עם גומיות בדמוי כחול..חח

כי כשהחליפו לי אז לא היה את אותו הצבע..אז שמנו 3 גוונים של כחול..וזה דהה ונהפך לאפור!.. חודש הבא אני יקח שחור כנראה חח ><.. וגם אני קיבלתי פלא' בגיל צעיר..בכיתה ג' ^^

אני קראתיי ../images/Emo24.gif

אני מכירה מק'פליי שבוע, ואני מרגישה שאני מכירה אותם כל החיים XD ווואי איזה שירים את שומעת שגורמים לך לבכות? גמניי רוצההה :-O אני אוהבת לבכות

תנסי את Too Close For Comfort שלהם.

בפעם הראשונה ששמעתי אותו אמרתי שזה יהיה שיר טוב לבכות איתו, ואחרי יום הייתה לי סיבה. [ריב ענק עם אימא.
] תנסי גם את Not Alone ואת How To Save A Life.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוהגירסא האקוסטית של דני

בMotion In The Ocean Tour מדהימה אאאא

m i c k e y 15

New member
ואו בדיוק בשירים האלה אני ממש מהרהרת ובוכה על

כל מיני דברים בחיים שלי....עצוב עצוב

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיש יותר מדי

יש לך של מקפליי את She Falls Asleep ואת Not Alone יש עוד מלא.. כמו Straightjacket feeling של The All American Rejects את Untiteld של סימפל פלאן אבל תכלס זה שירים שמדברים אלייך ומה שאת מרגישה באותו רגע, אני יכולה לבכות מוואן יור גאן של אבריל לאבין ואת לא כי זה לא יגיד לך כלום.. זה תלוי איך את מתחברת לשיר קיצר אני בוכה ממלא שירים, גם כאלה שהמוזיקה שלהם ממש שמחה, אני לאיודעת, עושה לי איזה משו.

שמעתי את כל השירים האלה

טוב נו,אין לי ממה להיות עצובה בזמן האחרון
פעם אחרונה שבכיתי זה היה ב'יוב גוט א פרינד' בקליפ שלהם שדני התחיל לבכות
אם הייתי שומעת את השירים האלה בזמן הלימודים שהייתי מאוהבת קשות במישהו,סביר להניח שלא הייתי מפסיקה לבכות.

m i c k e y 15

New member
אמממ תנסי את אלה!! לגמריי

Ryan Cabrera - Fall Baby Fall Nickelback - Far Away
אחד השירים
Yellowcard - Only One Jack's Mannequin - The Mixed Tape -זה אחד השירים שוגורמים לי לצמרמורת..ושיר כ"כ יפה.. The Calling - Wherever You Will Go Hoobastank - The Reason Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing
The Vines - Homesick -שיר שקט..מנגינה עצובה כזאת..שונה מאוד מכל שירי הרוק שלהם Busted - Over Now -תמיד גורם לי לבכות Blink 182 - Adam's Song -שיר שגורם כזה..לחשוב על החיים.. Jesse McCartney - Invincible James Morrison- You Give Me Something Christina Aguilera - Beautiful. -אחד השירים שעזרו לי להבין שאני כן אוהבת את עצמי..ומרגישה טוב עם עצמי Bryan Adams & Sarah Mclachlan - Don't Let Go -גרר [ואוו חפרתיי על שירים חח מה אני יעשה...אני אוהבת להמליץ וזה
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי אחלה שירים

פאר אוואי של ניקלבק כלכך יפה, כנ"ל לביוטיפול של כריסטינה, איי דונט וואנה מיס א טינג ולאדאדס סונג ואובר נאו.;[

למעלה