מתכון: טראפלס גיאנגויה
מתכון: טראפלס גיאנגויה רכיבים: 250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים. 100 סמ"ק שמנת מתוקה 3 חלמונים אופן הכנה: מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים. ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות. הערות: חלמונים מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
מתכון: טראפלס גיאנגויה רכיבים: 250 גר´ שוקולד גיאנגויה - שוקולד מוכן עם שבבי שקדים / אגוזים. 100 סמ"ק שמנת מתוקה 3 חלמונים אופן הכנה: מרתיחים שמנת מתוקה, מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד עד המסה, מוסיפים חלמונים ומקררים. ניתן לקרר כפלטה. ואז אחרי כשעה לחתוך לריבועים, או כשמתקרר להקציף דקה או שתיים ולזלף לכדורים ולצפות. הערות: חלמונים מקור המתכון: דרולי מביה"ס לבישול "בישולים" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2